Vai jūs zināt, ko spēj aktivētā ogle? Saraksts, kādas problēmas atrisina šis līdzeklis

Aktīvētā ogle palīdz saglabāt nieru veselību

Daži no lasītājiem droši vien nezina, ka katru dienu mūsu nieres iztīra apmēram 115–140 litrus asiņu, no kurām savukārt izstrādājas 1–2 litri urīna, kas sastāv no atkritumiem un liekā šķidruma.

Līdzās ar aknām nieres tiek uzskatītas par vispilnīgāko cilvēka attīrīšanas sistēmu.

Bet, patērējot uzturā cukuru, sāli, dažādus konservantus, dzīvnieku taukus un olbaltumvielas, jūs varat izraisīt dažādas Sli**bas un nieru mazspēju.

Kāda nozīme šajā jautājumā ir aktivētajai oglei? Līdzās tam, ka šis preparāts no organisma izvada toksīnus, aktivētā ogle palīdz izvadīt kaitīgo urīnvielu, ko As**s attīrīšanas procesā ražo nieres.

 

Ogle var ātri izārstēt daudzas saindēšanās ar pārtiku

Saindēšanās ar pārtiku ir viena no visizplatītākajām problēmām visā pasaulē. Pēc analītiķu domām, tikai Amerikas Savienotajās Valstīs vien reģistrēti vairāk nekā 48 miljoni pārtikas saindēšanās gadījumu.

Aktivētā ogle ir viena no efektīvākajām un lētākajām saindēšanās ar pārtiku ārstēšanas metodēm. Ja jūs lietojat šo medikamentu saindēšanās pirmajos posmos, kad izpaužas vemšana, caureja un sāpes vēderā, tad ar lielu varbūtību varēsit izvairīties no nopietnām Sli**bas sekām.

Ātra toksīnu izvadīšana padara šo universālo medikamentu par lielisku līdzekli saindēšanās ar pārtiku novēršanai.

 

Ādas attīrīšana

Katru dienu mūsu ādas poras, it īpaši sejas zonā, ir aizsērējušas ar taukiem un netīrumiem, kas padara vecāku jebkura cilvēka izskatu. Diemžēl gandrīz visas ādas tīrīšanas kosmētikas pamatā ir nedabiskas izcelsmes ķīmiskas vielas.

Aktivētā ogle, gluži kā magnēts vai pumpis no ādas porām izsūc netīrumus un taukus, pēc kuriem āda kļūst maiga, tīra un zīdaina!

 

Uzlabo matu stāvokli

Gluži kā ādas poru gadījumā, tie paši toksīni, tauki un netīrumi, uzkrājas cilvēku matos, padarot matu izskatu taukainu.

Izmantojot aktivēto ogli, jūs varat viegli un ātri notīrīt matu folikulus, piešķirot matiem elegantu, zīdainu un spīdošu izskatu.

Šis līdzeklis atšķiras no šampūniem ar to, ka pēdējie, kā likums, sastāv no toksiskiem ķīmiskiem elementiem, bet ogle ir tīri dabiska viela.

 

Zobu balināšana

Jūs varat viegli iegūt Holivudas cienīgu sniegbaltu smaidu. Turklāt nav jātērē milzīgas naudas summas, apmeklējot dārgas kl**ikas pie labākajiem ārstiem.

Jums vienkārši jāizskalo zobu suka ar aktivētu ogli un pēc tam jātīra zobi, un tas jādara 2-3 reizes nedēļā.

Šis līdzeklis tiek galā ar zobu emaljas tīrīšanu, no tās atdalot mikrodaļiņas, kas ir plāksnes pamatā.

 

Vienmēr laba elpa

Tas jo īpaši attiecas uz cilvēkiem, kuri cieš no šīs problēmas!

Aktivētā ogle ir ne tikai īpaši efektīvs dezodorējošs līdzeklis, bet arī palīdz normalizēt skābju-bāzes līdzsvaru. Sakarā ar to gan zobi, gan smaganas tiks droši aizsargātas no baktērijām, kas izraisa dažādas mutes dobuma Sli**bas.

Tīriet zobus ar zobu birsti, kas apkaisīta ar aktivētu ogli, un dariet to bez bailēm, ka jūsu zobi paliks melni, jo vielu viegli noskalot ar parastu ūdeni.

 

Baidāties priekšlaicīgi novecot? Aktivētā ogle palīdzēs!

Aktivētā ogle atrisina šo problēmu. Tā veicina atjaunošanos, piešķirot ādai svaigu izskatu, matiem – šiku un spīdumu, bet zobiem – sniega baltumu.

Tomēr visinteresantākais ir tas, ka zinātnieki ir pierādījuši, ka, ja jūs regulāri lietojat aktivēto ogli, no ķermeņa izdalīsies visi toksīni un atkritumi, kas kaitē ķermenim kopumā un atstāj negatīvu ietekmi uz atsevišķiem orgāniem. Tajā pašā laikā šī melnā viela aktīvi iznīcina šūnas, kas veicina priekšlaicīgu ķermeņa novecošanos.

 

Lasi arī: Insults: atcerieties 3 pirmos soļus, lai izglābtu dzīvību sev un saviem tuviniekiem!

 

Vai jums ir paģiras? Atkal aktivizētā ogle palīdzēs

Arī tie, kas iecienījuši stiprākus dzērienus var gūt labumu arī no attiecīgās vielas. Šajā gadījumā mēs runājam par paģiru novēršanu. Droši vien gandrīz katrs pieaugušais vismaz vienu reizi savā dzīvē ir izjutis, ko nozīmē paģiras.

Aktivētajai oglei piemīt brīnišķīgas īpašības un tā var atbrīvot jūs no galvassāpēm, nelabuma un citiem parastajiem paģiru sindromiem. Bet svarīgi lietot aktivēto ogli vēl pirms alkohola uzņemšanas, un tad nākamajā rītā jutīsities tā, it kā alkoholu nemaz nebūtu lietojis.

 

Aktivētā ogle palīdz ātri un efektīvi attīrīt gremošanas sistēmu

Nav noslēpumus, ka mūsdienās veikalu plauktos tiek pārdoti augļi un dārzeņi, kas satur pesticīdus, gaļu ar augšanas hormoniem un dzeramo ūdeni ar ķīmiskiem elementiem. Mūsdienās pastāv vēl nebijuši toksiski dzīves apstākļi.

Sākotnēji šķiet, ka viss būtu kārtībā, tomēr pēc tam, kad jūsu gremošanas sistēmā ir uzkrājies ievērojams daudzums visu šo kaitīgo elementu, sāksies iekaisuma process, un jūs skaidri jutīsit organisma sabrukumu.

Lai vienmēr būtu laba Vese***a, ir nepieciešams regulāri tīrīt gremošanas traktu, un aktīvā ogle šajā procesā ir neaizstājams palīgs.

Leave a Comment