Vasaras mistiskākā nakts un kā to pavadīt, lai veiksme sekotu visa gada garumā

7. jūlijs ir maģisks spoguļdatums

Bet ne tikai Kupalas uguns! 07.07 ir viena no gada enerģiskākajām dienām. Un tas viss, pateicoties septiņu mistiskajām īpašībām.

Šis skaitlis jau sen tiek uzskatīts par veiksmes un Dieva aizgādības pavadoni. Ezotēriķi uzskata, ka tieši 7. jūlijā spoguļdatums paver likteņa vārtus meklētājam.

Lai iegūtu apgrieztās dienas spēku, jums jāiet uz pirti, baseinu vai upi un jānomazgā negatīvais. Nomazgājiet seju ar vēsu ūdeni visas dienas garumā. Izmetiet salauztas lietas, pabeidziet vecās lietas.

Svarīgi: atlikt jaunus projektus uz nākamo dienu. Noslēdz mieru ar savu mīļoto. Lai šajā dienā tavā galvā valda tikai gaišas un laipnas domas.

7. jūlijā tiek atcelti visi ierobežojumi. Jūs varat satikt īsto cilvēku un saņemt tieši šo zīmi no Visuma. Un vēl – izsaki vēlēšanos, kas noteikti piepildīsies. Bet jums tas ir jāuzmin pareizi!

Kā 7. jūlijā izteikt vēlēšanos, lai tā piepildītos?

Izvēlieties šim enerģētiski uzlādētāko laiku: 07:07 un 19:07. Sāciet izteikt vēlēšanos tieši vienu minūti pirms maģiskās stundas. Pierakstiet to uz papīra vai detalizēti iztēlojieties savu sapni. Vizualizējiet, garīgi “pieskarieties” tam.

Lasi vēl: Pāvela Globas zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 8. līdz 14. jūlijam: daudziem šis būs liktenīgs periods!

Ir svarīgi runāt par savu sapni tagadnes formā. Piemēram: “ Es saņemu paaugstinājumu darbā … izmērā ” vai “ Es nopirku to sarkano kleitu un dodos uz randiņu ar Ivanu tajā.”

Nosakiet, cik ilgs laiks būs nepieciešams, lai jūsu vēlme piepildītos. Palieciet tajā maģiskajā gara noskaņā, it kā jūsu sapnis jau būtu piepildījies!

Ivana Kupalas nakts 2024. gadā: aizliegumi

Lai šī diena tev dāvātu savus spēkus, šodien atsakies no smaga darba. Baznīca liek nelamāties un nedusmoties. Lai izvairītos no nabadzības, nevāciet atrasto naudu no zemes. Jūs nevarat pārdot vai aizdot sadzīves priekšmetus.

Draudzenes un draugu apliet ar ūdeni ir lieliska Kupalas tradīcija, taču izvairieties no bērniem, grūtniecēm un veciem cilvēkiem. Tādā veidā pie viņiem var nākt ļaunie gari.

Esiet maigs un uzmanīgs pret saviem mājdzīvniekiem. Ja šodien aizvainosiet kādu govi, tā var nedoties teļus un nedot pienu.

Un, lai ļaunajiem gariem nedotu iespēju, pavadiet šo nakti nomodā.

Kā jūs plānojat svinēt Ivanu Kupalu? Vai jums ir kādi īpaši rituāli? Dalieties ar mums komentāros!

Leave a Comment