Vecmāmiņa man iemācīja, kas jādara katrai sievietei, es visu daru pēc saraksta

Pieņemšana un mīlestība

Mode vienmēr būs mainīga un kaprīza, un dāmas vienmēr cenšas tai sekot līdzi. Ja nu vienīgi šajā skrējienā nepazaudēt sevi un savu “es”. Novēlam ikvienai tik ļoti iemīlēt savu atspulgu spogulī, lai nepakļautos nevienai modes tendencei mainīt savu ķermeni. Nav jāsteidzas pie ārsta, lai izveidotu tādu degunu kā Bellai Hadidai un gurnus kā Kimai Kardašjanai.

Sievietei jābūt gudrai. Jā, tāda dāma zina visu par saviem mīnusiem, bet viņa sevi parādīs tā, it kā viņai to nekad nebūtu bijis. Lai gan neviens no mums nav ideāls, bet gudra dāma tikai uzsver savu unikalitāti. Un nav kauns par vasaras raibumiem vai sirmiem matiem. Tas ir unikāls, nekur citur tādu neatradīsiet. Un tas ir lieliski.

Nost ar sliktām domām

“Ak, ja tikai prāts, kas man ir 40 gadu vecumā, padarītu mani 20 gadus vecu,” jūs bieži varat dzirdēt no mūsu mīļajām vecmāmiņām vai mātēm. Un viņām būs taisnība. Tik daudzas jaunas meitenes tērē savus nervus lietām, kuras neatcerēsies pēc gada. Meitenes, meitenes, sievietes, labāk palaidiet vaļā to, kas liek jums nervozēt. Labāk ielokojiet savus burvīgos matus.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada janvārī

Un, lai pārliecinātos par savu teoriju, droši uzdodiet sev jautājumu: “Vai šī problēma mani tik ļoti satrauks pēc gada? Un pēc 5 gadiem vai 10? Tā jūs varat viegli saprast, ka daudzi asaru, skumju un satraukuma iemesli ir vienkārši smieklīgi. Saglabājiet savas nervu šūnas. Jūsu ķermenis noteikti jums pateiks paldies.

Īstai sievietei ir jāzina viss

Tik daudz dažādu “vajadzētu”, lai nenovirza no malas. Galu galā, nopietni runājot, vienīgais, ko sieviete sev ir parādā, ir būt laimīgai. Dzīvo savu dzīvi bez nožēlas. Pārējais nāks ar pieredzi un laiku. Es patiesi gribu ticēt, ka šis teksts liek aizdomāties.

Ka mūsu dienas uz šīs zemes ir pārāk īsas. Tāpēc nevajadzētu tās tērēt stulbiem ierobežojumiem, ko iedvesmojis kāds nepazīstamais. Esi tu pati, lai ko citi par to teiktu. Bet tu, skaistule, zināsi, ka mirkļus uz šīs planētas dzīvoji ne velti. Lai liktenis ir laipns un dod tikai labu.

COMMENTS

Leave a Comment