Vecmāmiņa pastāstīja, ka šie 5 telpaugi piesaista naudu. Mums vienmēr mājās ir plūdusi nauda bez piepūles.

Kaktuss. Pēdējos gados kaktusi ir ieguvuši īpašu popularitāti. Tiek uzskatīts, ka viņu enerģija pozitīvi ietekmē gan cilvēka garīgo, gan fizisko stāvokli. To aizsargājošās īpašības var mūs glābt no slimībām, problēmām un finansiālām grūtībām.

Neskatoties uz to, ka kaktusa ērkšķi mūs dažkārt atbaida, pat tiem ir spēks. Tādējādi kaktuss atbaida laupītājus no mūsu mājas. Novietojiet to saulainā vietā un rūpīgi rūpējieties par to, taču paturiet prātā, ka tai ir nepieciešams mazāk mitruma nekā citiem augiem.

Lasi arī: Numeroloģija: kā aprēķināt savas bīstamās dienas

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Iekštelpu bambuss. Bambusa augi mājās parādās daudz retāk, taču tas ir tāpēc, ka daudzi cilvēki neapzinās, ka tie ir spēcīgs naudas talismans. Iekštelpu bambuss simbolizē izaugsmi, labklājību un labklājību.

Tiek uzskatīts, ka viss noslēpums slēpjas tā spēcīgajā kātā. Ja viņa dzinumi sāka dīgt, tad drīz jūs un jūsu mīļie iegūsit bagātību. Lai uzlabotu bambusa enerģiju, novietojiet tai blakus krupja figūriņu. No Fen Shui mācībām ir zināms, ka tieši trīspirkstu varde simbolizē naudas panākumus.

 

Iekštelpu paparde. Nephrolepis jeb iekštelpu paparde tiek uzskatīta par vienu no galvenajiem bagātības simboliem.

Par to liecina pat tās sulīgās lapas, kas personificē pārpilnību un labklājību. Tomēr, rūpējoties par augu, jums būs jāņem vērā daudzi noteikumi. Pats galvenais, neaizmirstiet to bieži laistīt. Visu veidu papardes ir mitrumu mīlošas, un bez ūdens tās ļoti ātri izžūst.

Daudzi laimīgie apgalvo, ka pirms lielas balvas iegūšanas vai lielas naudas summas laimēšanas viņi iegādājās šo konkrēto augu.

Ne tikai augiem, bet arī garšaugiem piemīt spēcīga pozitīva enerģija. To ārstnieciskās īpašības bija zināmas mūsu senčiem, un daudzas no tām joprojām tiek izmantotas medicīnā.  Veiksmi tev!

Lasi arī: Maģiskais jaunais mēness atver spēcīgu portālu katrai zvaigžņu zīmei no 2023. gada 14. līdz 20. augustam

Leave a Comment