Veiksmes burvestības zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, lai nauda plūstu straumēm pie jums

Lauva

“Tā Kunga tīkamie, mūsu Kungs un aizlūdzējs, lūdziet viņu, tāpat kā es lūdzu jūs. Sniedziet savus vārdus par manu pestīšanu Dievam. Es lūdzu jums tikai veiksmi un tās aizbildniecību visās viņas lietās. Visu svēto katedrāles vārdā. Trīskāršais Āmen.

Jaunava

“Debesu kungs, Tavs kalps (vārds) stāv Tavā priekšā un lūdz piedošanu. Viss pasaulē ir izveidota saskaņā ar Taviem baušļiem un Tavu atļauju. Un es lūdzu Tev veiksmi manos darbos un biznesā. Es atbalstīšu savus vārdus ar spēcīgu ticību, ļauj man darīt to, ko es gribu. Āmen”.

Svari

“Caur Jēzu Kristu, mūsu Glābēju un skolotāju, es vēlos lūgt Kungu Dievu, lai Viņš vērš man veiksmi. Atalgo ar laimi un palīdzību, Dievs, visos jautājumos, sasienot man veiksmi ar neredzamu, bet stipru dziju. Tēva un Dēla un Svētā Gara vārdā. Lai notiek tā. Āmen”.

Skorpions

“Mani vārdi tiks stiprināti un nesīs žēlastību, jo es tos saistīšu ar to vārdiem, kuri tika aicināti aizsargāt. Jānis Kristītājs, Vissvētākā Jaunava Marija un mūsu Glābējs Jēzus Kristus, jūsu spējā lūgt Tam Kungam veiksmi Dieva kalpam (vārds). Bez tās es būšu pazudis, es lūdzu jūsu palīdzību. Slava jums, žēlsirdīgie svētie, visos laikos. Āmen”.

Strēlnieks

“Tēvs un Dēls, un Svētais Gars, es lūdzu tevi, un mans lūgums kalpos visiem apkārtējiem, ar kuriem es pārmīšu vārdus. Ļaujiet man nezināt nelaimes, nepatikšanas, rūpes. Es cenšos būt laimīgs. Mani nodomi ir tīri. Es zvēru manas dzīves laikā palīdzēt visiem, kas jautās. Dievs redz, cik svarīga man ir veiksme. Āmen”.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

Lasi arī: Planetārā prognoze 2023. gada jūlijam katram zvaigžņu zīmes pārstāvim: sagaidāmas nepārtrauktas izmaiņas, dažam pat nevēlami zaudējumi!

Mežāzis

“Pats Tas Kungs palīdzēs runāt veiksmi ar mani, Dieva kalpu (vārds). Lai veiksme un bagātība ir nešķiramas ar mani visu mūžu, ved mani pa laimīgo ceļu, un neviens tos nespēs atņemt. Tā Kunga vārdā. Āmen”.

Ūdensvīrs

“Vēlojot veiksmi, es vēršos pie Nikolaja Brīnumdarītāja. Tu, lielais Dieva svētais, vēlmju izpildītājs un tautas aizbildnis, nodod Kungam manus vārdus. Lai veiksme ir ar mani, un es ar viņu. Āmen”.

Zivis

“Svētie apustuļi, jūs, tāpat kā kristīgās ticības pamatlicēji, esat ļaunuma un neticības iznīcinātāji cilvēku dvēselēs. Atbrīvojiet mani no neveiksmes un nesaskaņām, novietojot veiksmi man blakus. Tēva un Dēla un Svētā Gara vārdā. Āmen”.

Sazvērestībām ir spēcīgs spēks, kas var vērst veiksmi un veiksmi tavā virzienā. Kaprīzu laimi var pievilināt arī ar numeroloģijas zināšanu palīdzību. Jūsu laimīgais skaitlis noteikti kļūs par veiksmes un labklājības avotu.

Leave a Comment