Dzīvokļa dizains atbilstoši jūsu zvaigžņu zīmei: lai mājās valda komforts un bagātība iemājo jūsu mājoklī

Cilvēku ietekmē viņa vide. Cilvēkiem patīk būt tur, kur viņi jūtas ērti, kur viņi jūtas aizsargāti un var atpūsties. Jūs varat izveidot šādu vietu mājās, ja klausāties savai sirdij.

Zvaigznes Zvaigžņu zīmēs veido noteiktu garšu, kas jāpārnes dzīvē. Izmantojiet zvaig”znu ekspertu zināšanas, lai jūsu mājoklis pilnībā atbilstu jūsu vajadzībām. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka katrs zvaigznāja pārstāvis spēj māju pārvērst par cietoksni, kas ne tikai pasargās, bet arī palīdzēs atgūties pēc saspringtas dienas. Neļaujiet sevi apmānīt modes dizaineriem un pievilcīgām bildēm internetā. Izmantojiet savu iekšējo nojausmu, lai radītu unikālu harmonijas un komforta atmosfēru savā dzīvoklī.

Auns

Optimistiski jautrs Auns vienas nakts laikā var pārvērsties par agresīvu spītīgu. Šādas garastāvokļa svārstības viņiem nav nekas neparasts, tāpēc mājas interjeram jābūt gatavam tā impulsīvajiem īpašniekiem. Aunam ir svarīga harmonija un komforts, jo aukstā vidē tie būs pārāk neērti. Tie neiederēsies nelielā telpā, kas ir blīvi pieblīvēta ar mēbelēm. Šāds interjers radīs daudz negatīvisma.

Zvaigznes ugunīgajiem pārstāvjiem svarīgs lidojums ar košiem, spilgtiem akcentiem un vieglumu stila izvēlē. Viņi var apvienot vairākus dažādus virzienus, radot savu komfortu. Aunam piemērotas siltas grīdas, stingri aizkari un minimāls mēbeļu komplekts. Labākās krāsas interjeram būs zelta, oranžas, brūnas, sarkanas un citas siltas krāsas. Ir svarīgi, lai telpa būtu piepildīta ar gaisu un gaismu, kas Aunam ir vitāli svarīgi. Šādā telpā viņi varēs ātri atjaunot spēkus un nomierināt niknās emocijas.

Vērsis

Mīksta rakstura Vērši ir strādīgi un uzticami. Mājas viņiem ir svarīga dzīves sastāvdaļa, kas kļūst gan par cietoksni, gan par  varas vietu. Šī zvaigznāja pārstāvji dod priekšroku harmoniskam stilam, piemēram, zemnieciskam vai lauku stilam. Tajā Vērsis jutīsies lieliski, jo īpaši tāpēc, ka viņi paši pārdomās katru sīkumu.

Šīs Zīmes pārstāvji ir romantiķi, tāpēc viņu mājā var atrast bantes, volānus, dekoratīvas sveces un ažūra salvetes. Vērsim piemēroti brūni, olīvu, bēši, zaļi un pasteļtoņi interjerā. Romantiskā noskaņa ir redzama ne tikai mājas krāsā un dekorācijās. Vērsim patīk skaista gultasveļa, vēlams no dabīgā zīda, grezna gulta, kas dekorēta ar daudziem dažādu formu un izmēru spilveniem. Šī zvaigznāja pārstāvjiem ir svarīgi, lai lietas būtu labas un dārgas.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

Lasi arī: Planetārā prognoze 2023. gada jūlijam katram zvaigžņu zīmes pārstāvim: sagaidāmas nepārtrauktas izmaiņas, dažam pat nevēlami zaudējumi!

Dvīņi

Mainīgiem un  pretrunīgiem Dvīņiem nevajadzētu jaukties ar smagu interjeru, kuru ir grūti mainīt. Visbiežāk šīs Zīmes pārstāvji atspoguļo savu aizraušanos ar ideāla sasniegšanu interjerā, tāpēc viņu mājās var atrast daudz pārsteidzošu lietu. Senlietas var pastāvēt līdzās filistru čībām pastāvīgā haosā, kas Dvīņiem nemaz netraucē. Viņi dod priekšroku plašām telpām ar daudziem plauktiem kolekcijām un dažādiem dekoratīviem priekšmetiem.

Šī zvaigznāja pārstāvjiem ir raksturīgi apvienot virtuves zonu ar ēdamistabu, lai uzņemtu viesus. Bāra letes klātbūtne šādā interjerā jums pateiks, ka jūsu priekšā ir Dvīņi. Viņi izvēlas bagātīgas dzeltenas krāsas, sarežģīti apvienojot tās ar zilām un zaļām nokrāsām. Par visprognozējamāko interjeru šo cilvēku mājās var uzskatīt praktisku augsto tehnoloģiju, kas vizuāli paplašina telpu, ļaujot nepaklupt neskaitāmās, nereti nejauši sakārtotās kolekcijās.

Vēzis

Sabiedriski Vēži tomēr dod priekšroku pavadīt laiku vienatnē. Tas ietekmē arī to interjeru. Savās mājās viņi dod priekšroku vienkāršiem, bet ērtiem priekšmetiem, kas nav radoši, bet tomēr pievilcīgi. Viņiem patīk izsmalcinātība un noslēpumainība, tāpēc viņu dzīvoklī varat atrast slēptu stūrīti. Tajā nav spilgtas gaismas, kas Vēžiem nepatīk, bet ir vairākas antīkas lampas.

Zvaigznāja pārstāvjiem patiks rokoko stils, kas slavens ar savu grāciju un vieglumu. Viņu interjerā var atrast elegantas mēbeles: ādas dīvānus, ar rokām darinātus paklājus un šikus paklājus. Krāsu shēma Vēžu mājās veidota baltā, dzeltenā un perlamutra krāsās. Viņiem būs piemērots arī spāņu stils, kas izpildīts neatkarīgi un režijas labākajās tradīcijās.

Turpinājums nākošaja lapā…

Leave a Comment