Veiksmes burvestības zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, lai nauda plūstu straumēm pie jums

Veiksme ir svarīga katram cilvēkam. Jūs varat nodrošināt veiksmi, izmantojot efektīvas sazvērestības saskaņā ar Zvaigžņu zīmi.

Katrai Zvaigžņu zīmei ir daudz atšķirīgu īpašību raksturā, domāšanas veidā un vēlmēs. Pat šādu, visiem cilvēkiem līdzīgu jēdzienu kā veiksmi zvaigžņu apļa pārstāvji interpretē dažādi. Burvestības, kas atlasītas, izmantojot katra zvaigznāja iezīmes, palīdzēs jums uz ilgu laiku saistīt kaprīzu laimi.

Burvestības ir viegli lietojamas. Lasiet tekstu pēcpusdienā un pirms gulētiešanas ar labām domām. Burvestība darbosies atbilstoši jūsu personīgās ticības spēkam un efektivitātei.

Auns

“Es vārdos vēršos pie Tēva, Dēla un Svētā Gara. Es piesaucu To Kungu un lūdzu virzīt manu dzīvi pa patieso un laimīgo ceļu. Stiprini manas lietas ar veiksmi un kļūsti par atbalstu. Lai veiksme mani apņem, tiklīdz es nosaucu Tēvu, Dēlu un Svēto Garu. Es to jautāju dienu un nakti. Lai tas tā būtu. Āmen”.

Vērsis

“Noslēpumainais Mēness, spēcīga saule, nakts un dienas spīdekļi, svētiet manu dzīvi tā, kā es to vēlos. Lai Sargeņģelis man nes veiksmi, ņem to viņa aizsardzībā. Es paceļu savus vārdus visiem svētajiem. Esiet pagodināti mūžīgi mūžos. Āmen”.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

Lasi arī: Planetārā prognoze 2023. gada jūlijam katram zvaigžņu zīmes pārstāvim: sagaidāmas nepārtrauktas izmaiņas, dažam pat nevēlami zaudējumi!

Dvīņi

“Tēvs, Dēls un Svētais Gars, jūs esat likteņu šķīrēji, es aicinu jūsu palīdzību. Tāpat kā debesis nav atdalāmas no Saules un Mēness, tāpat kā baznīca ar svēto ticību, tā es, Dieva kalps (vārds) varu kļūt neatņemama no veiksmes mūžīgi mūžos. Āmen. Āmen. Āmen”.

Vēzis

“Trīs reizes krustojoties, es atradīšu veiksmi tajā pašā stundā. Lai Dievs Tas Kungs mani uzklausa un dod man veiksmi, ko neviens cits kā Viņš pats nevar atņemt. Un  mani ienaidnieki, redzamie un neredzamie, ja tie skatīsies ar nicinājumu, tie sadegs ugunī. Mans izteiktais vārds ir spēcīgs. Āmen”.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment