Veiksmes skaitlis: numeroloģisks aprēķins piemērotākās profesijas izvēlei

Trīs . Trīs ir garīgs skaitlis. Ļoti bieži tas kļūst par priesteru, psihologu, ārstu, rakstnieku patronu. Šie cilvēki labprāt palīdz citiem atrast dzīves jēgu, ārstē fiziskas un garīgas kaites.

Četri . Cipars 4 ir harmoniskākais. Pēc numerologu domām, cilvēki, kas dzimuši viņa paspārnē, var apgūt pilnīgi jebkuru profesiju, taču, lai to izdarītu, viņiem var būt nepieciešams ilgs laiks. Viņi lieliski mācās, viņiem ir lieliska atmiņa, bet dažreiz viņiem trūkst motivācijas. Tas ir viņu Ahileja papēdis.

Pieci . Skaitlis pieci apzīmē līdzsvaru, simetriju un dualitāti. Tas simbolizē arī loģiku, tāpēc šāds skaitlis norāda, ka cilvēks ir piemērots programmētāja, dizainera, autovadītāja, inženiera, uzstādītāja, remontētāja darbam.

Seši . Seši ir radošākais skaitlis no visiem. Ja tas ir jūsu patrons, tad jums vajadzētu apsvērt tādas profesijas kā mūziķis, animators, fotogrāfs, arhitekts, scenārists, žurnālists.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Lasi arī: 2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Septiņi . Tas ir veiksmes skaitlis, bet tas arī personificē gaismu, labestību, patīkamus nelaimes gadījumus, vientulību. Cilvēki, kuru patrons ir 7, izrādās izcili ārsti, konsultanti, brīvprātīgie, dzemdību speciālisti. Ja aprēķinu laikā esat ieguvis septiņi, tad jūsu darbam vajadzētu dot cilvēkiem pozitīvu.

Astoņi . Materiālās un monetārās pasaules skaitlis. Tas ir tādu profesiju cilvēku patrons kā uzņēmējs, finansists, nodokļu inspektors. Cilvēki ar skaitli 8 lieliski prot skaitīt, ziņot, prognozēt.

Deviņi . Deviņi ir aizsardzības skaitlis. Ja jums izdevās aprēķini, tad visticamāk jūsu ideālā profesija ir ugunsdzēsējs, policists, militārists, ķirurgs. Jūsu liktenis ir saistīts ar citu cilvēku aizsardzību un drošības nodrošināšanu, ar dzīvību glābšanu.

Lai kāds būtu jūsu darbs, ksperti iesaka izmantot labākos finanšu talismanus dažādu profesiju cilvēkiem. Veiksmes nekad nav par daudz.

Leave a Comment