Venēra Dvīņu zīmē no 11. aprīļa līdz 6. maijam: esiet uzmanīgi ar cilvēkiem, kas maina kažoku atkarībā no izdevīguma

Lauva

Venēras enerģijas pasliktināšanās dēļ lauvām var šķist, ka agrāk izvirzītie mērķi un uzdevumi ir vienkārši nesasniedzami. Šajā gadījumā zvaigžņu novērotāji stingri iesaka mainīt darbības plānu, nevis pašu mērķi. Lauvas tagad nevar apsmidzināt ar vairākiem uzdevumiem vienlaikus, kā arī steigties starp tiem. Jums ir jāsaglabā koncentrēšanās, spēcīga un pašpārliecināta, tas ir, jābūt pašam.

Jaunava

Jaunavu Venēras vājums īpaši neietekmēs, taču viņas pārejas uz Dvīņiem sekas joprojām ir jūtamas. Pirmais, ko eksperti iesaka darīt, ir atlīdzināt labos darbus. Bet uz negatīvo noteikti nav vērts atbildēt ar negatīvu. Atriebība un niknums ir divas sliktākās rakstura iezīmes aprīlī un maija sākumā. Jaunavām ir jādomā pozitīvi un nepievērš uzmanību apkārtējo cilvēku negatīvajām darbībām.

Svari

Ja Svariem ir daudz brīvā laika. Daļu no tā nepieciešams veltīt saviem mīļajiem – dvēseles radiniekiem, vecākiem, kā arī bērniem. Glābšanās no iespējamām nepatikšanām un problēmām Svariem būs patīkama komunikācija un laika pavadīšana. Arī Venēras vājuma periodā nav jāuzņemas sarežģīti gadījumi un jāsteidzas. Ir svarīgi atcerēties, ka tas, kurš pārvieto kalnus, vispirms pārvieto mazus oļus. Visā ir svarīga konsekvence.

Skorpions

Vāja Venēra Skorpioniem īpaši nesāpēs, īpaši, ja viņi visu neņems pārāk tuvu pie sirds. Visas grūtības, ko sagādās šī planēta, diezgan ātri izsīks. Nākamais periods iezīmēsies ar nepatikšanām, taču ne pašiem Skorpioniem, bet gan viņu dvēseles radiniekiem un radiniekiem. Tagad nekādā gadījumā nevar slēpties aiz vienaldzības maskas. Zvaigžņu novērotāji uzskata, ka šāda uzvedība nākotnē var radīt lielas problēmas.

Strēlnieks

Strēlniekiem, kuriem patīk ceļojumi un ainavu maiņa, labāk pagaidām to visu apturēt. Spēku rezerve būs ievērojami samazināta, tāpēc labāk koncentrēties uz vienkāršām lietām un mazāk iziet ārpus komforta zonas. Tāpat zvaigžņu novērotāji iesaka ne tik ekstrēmus sporta veidus. Pārāk liela slodze var atņemt Strēlniekiem spēku un enerģiju uz ilgu laiku.

Lasi arī: Merkurs Vērša zīmē no 2023. gada 3. aprīļa līdz 10. jūnijam: kā mainīsies planētas enerģija šajā periodā

Mežāzis

Mežāžiem vājās Venēras periodā var tikt atņemta pacietība – viena no galvenajām un labākajām viņu rakstura iezīmēm. Vēlēsies ātrāk gūt panākumus, ātrāk risināt problēmas, bet steiga var sagādāt vēl lielākas nepatikšanas. Ja vēlies savā ceļā sastapties mazāk problēmu, labāk biežāk izvēlies utilitāru un praktisku apģērbu, kā arī pēc iespējas mazāk uzvedies izaicinoši.

Ūdensvīrs

Viena no noderīgākajām Ūdensvīru dzīves prasmēm laikā no 11. aprīļa līdz 6. maijam ir spēja ātri aizmirst visu slikto. Ja Ūdensvīrus aizvaino citu rīcība, tas var izraisīt lielus strīdus un iekšējus konfliktus. Tikai gribasspēks palīdzēs viņiem atbrīvoties no aizkustinājuma. Gaidiet, ka tas pāries pats no sevis. Kā saaukstēšanās, noteikti nav tā vērts.

Zivis

Zvaigznes un planētas uzsāk jaunu Zivju dzīvības programmu, taču Venēra var likt šiem cilvēkiem nevēlēties rīkoties. Lai dažas patīkamas lietas dzīvē sāktu notikt ātrāk, Zivīm vajadzētu nedaudz dažādot savu personīgo dzīvi un darba procesu, atpūsties. Galvenais tagad neriskēt ar savu veselību, jo Venēra var ievērojami palēnināt tās atveseļošanās ātrumu.

Eksperti novēl jums panākumus šajā sarežģītajā periodā. Ļaujiet savam ķermenim un psihei kļūt stiprākiem un palīdzēt jums pārvarēt visas grūtības.

COMMENTS

Leave a Comment