Venēras kvadrāts ar Urānu 2023. gada 2. jūlijā: kā šis aspekts noderēs un kā izmantot, lai gūtu panākumus

Jūlija otrā diena un vienlaikus arī kārtējās nedēļas pēdējā diena būs ļoti labvēlīga. Lai pateiktu paldies par to, ir kvadrāts starp Venēru un Urānu. Šis aspekts apgaismos mūsu pasauli ar gaismu un pozitīvu.

Iekšējā harmonija

Venera un Urāns apvienos spēkus, lai radītu harmoniju starp katra cilvēka ķermeni un dvēseli. Ķermenis jutīs prātu un otrādi. Galvenā priekšrocība ir tā, ka jums un man būs vieglāk izsekot ķermeņa reakcijai uz mūsu darbībām un ieradumiem. 2. jūlijā jāieklausās sevī. Ja jūs moka dīvainas un līdz šim nezināmas sāpes, tas būs signāls, ka ķermenī kaut kas nav kārtībā.

Var izmēģināt jaunus sporta veidus. Jūsu ķermenis arī noteikti pateiks, vai tas var paciest šādu slodzi vai nē. Un jūs varat arī izmēģināt jaunu ēdienu vai, gluži pretēji, atteikties no kaut kā kaitīga. Klausieties savai intuīcijai un nebaidieties šajā dienā pielāgot diētu.

Palīdz atrast jaunus hobijus

Ja jūtat, ka visas jūsu aktuālās lietas un vaļasprieki ir diezgan apnikuši, tad šajā svētdienā Venera un Urāns palīdzēs jums atrast ko jaunu. Varbūt jūs redzēsit kaut ko interesantu internetā vai iedegsies ar ideju pēc kāda padoma. Galvenais ir nebaidīties izmēģināt jaunas lietas.

Lasi arī: Finanšu zvaigžnu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: ir svarīgi saprast savus mērķus, lai neciestu lielus materioālos zaudējumus!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: bez svarīga iemesla neceļojiet, dažus var sagaidīt avārija ceļā!

Ja nesen esi sācis kaut ko darīt, tad šajā svētdienā vari gūt tev pirmos nozīmīgos panākumus. Piemēram, ja kāds ģitāru sācis spēlēt pirms nedēļas, tad 2. jūlijā varēs saistīt kopā līdzskaņu akordus. Ikviens, kurš ir sācis aktīvi nodarboties ar sportu, var pārspēt personīgo rekordu.

Kopumā šī diena būs ārkārtīgi noderīga, lai uzņemtos ko jaunu. Jā, svētdien īsti negribas strādāt un veltīt laiku uzņēmējdarbībai, bet, ja nav izvēles, jaunām lietām un projektiem būs jānotiek labi, sāc labi.

Veiksmes palielināšana kopumā

Venēra un Urāns izraisīs spēcīgu veiksmes uzplūdu ar šo aspektu. Daudzi cilvēki, kuriem lemts nonākt sarežģītā situācijā, var saņemt pēkšņu atbalstu no nakts spīdekļiem iedvesmas, iekšēja spēka, pārliecības vai vienkārši banālas laimes veidā.

Tas nenozīmē, ka jums ir jāriskē un jāpakļauj briesmām, lai gūtu panākumus biznesā vai mīlestībā. Tas tikai saka, ka jums nav jābaidās no grūtībām.

Īpaša uzmanība jāpievērš intuīcijai. Tieši caur mūsu iekšējo balsi Visums mēģinās kaut kā ietekmēt mūsu lēmumus, darbības, domas un vārdus. Nebaidieties uztvert šaubas vai dīvainas garastāvokļa svārstības. Šajā svētdienā viss ir svarīgs.

2. jūlijā daudzi no mums uzzinās par savu slēpto radošo potenciālu, kā arī varēs uzzināt patiesību un sasniegt savus mērķus. Tici sev un neļauj nevienam radīt šaubas par tavu spēku. Eksperti novēlu jums veiksmi un patīkamu laika pavadīšanu mājās vai ārpus dzimtajām sienām.

Leave a Comment