Venēras un Jupitera savienojuma aspekti : greznība un krāšņums

Viens no lielākajiem astroloģiskajiem posmiem sākas 22. janvārī. Tā ir mīlestības dieviete, Venēra un planētu karali Jupiters.

Lai gan Venēra valda visu radījumu emocijas, mīlestību un seksuālo dzīvi, Jupiters nes karalisko labklājību un greznību.

LASI ARĪ: Psiholoģiskais tests: vai esat gatavs attiecībām?

Venēra savienosies ar Jupiteru divreiz šogad, otrdien, 22. janvārī un 24. novembrī.

Tā ir plaukstoša kāzām un laulībām, kas ir svarīgs posms gan ekonomiski, gan sociāli.

Tajā pašā laikā, no pasaulīgās puses, šis posms ir noderīgs arī veiksmīgām biznesa attiecībām. Tas ir laiks produktīvam darbam un tam, kas patiešām var padarīt jūs pārtikušus gan ekonomiski, gan garīgi.

Tas ir tāpēc, ka Jupiters atbalsta abas šīs sastāvdaļas, un Venēra kontrolē emocijas, kurām vienmēr ir svarīga loma, lai gūtu peļņu.

Tagad ir arī īstais laiks mēreniem izdevumiem. Bet atcerieties, ka visos darījumos ir acīmredzams un diezgan draudīgs risks. Galu galā, pārtēriņš ir kaut kas, kas var iznīcināt ikmēneša budžetu.

Jupiters ir arī viena no valdošajām planētām, kad runa ir par garīgumu, un jums var rasties slāpes pēc abstraktām zināšanām.

Jupitera un Venēra kombinācija var likt domāt par Dieva esamību un likteņa lomu jūsu dzīvē.

Turklāt šī pašnovērtēšanas un pārdomu fāze var būt noderīga jūsu dzīvē.

LASI ARĪ: Kad jūs satiksiet to, ar kuru jums tiešām jābūt kopā, jūs to sapratīsiet!

Tas ir saistīts ar to, ka līdzās ieskatiem jūs patiešām varēsiet pacelties uz augstāku astrālo plakni, kas var mainīt jūsu eksistenci gan uz laiku, gan garīgi.

Jums jābūt uzmanīgiem ar mērenību. Neskatoties uz visu šī astroloģiskā posma produktivitāti, jūs nekad nevarat būt pārāk uzmanīgs ar jūsu finansēm. Jo īpaši, ja zvaigznes sakrīt tā, lai iztukšotu kabatas!

Tātad baudiet emocionālo skaidrību, intīmu, ko Venēra rada, un garīgo pārdomu sajūtu! Ļaujiet veselam saprātam uzvarēt, un miers un mīlestība pārplūst jūsu dzīvē!

avots: esotericblog

Leave a Comment