Tas ir lielisks papildinājums jūsu zupu sezonas repertuāram.
Nepieciešamās sastāvdaļas:
1/2 šķēles speķa
1 kg kartupeļu ar sīpoliem un papriku
30 vistas buljona
8 ķiploku un garšaugu siera pastas
1 šķipsniņa melno piparu
Pirmais pagatavošanas solis:
Lielajā pannā ielieciet speķi un uz vidēji augstas uguns, laiku pa laikam apmaisot cepiet, līdz tas vienmērīgi apbrūnē, apmēram 10 minūtes.
Otrais pagatavošanas solis:
Pievienojiet kartupeļus tajā pašā pannā un cepiet, līdz tie viegli apbrūnē, apmēram 5 minūtes. Pievienojiet vistas buljonu. Kartupeļiem pievienojiet siera krēmu. Uzlieciet vāku un vāriet līdz kartupeļi ir ļoti mīksti.
Lasi vēl: Mana vecmāmiņa šīs smalkmaizītes ar āboliem un rozīnēm gatavo katrus svētkus
Trešais pagatavošanas solis:
Ja vēlaties, daļu zupas, ne vairāk kā līdz pusei, ieberiet jaudīgā blenderī – apmēram 45 sekundes gatavojiet kartupeļu maisījumu.
Ceturtais pagatavošanas solis:
Ielieciet kartupeļu zupu atpakaļ plītī. Kārtīgi visu izmaisiet, lai viss sajauktos; pasniedziet uzreiz.
Lai šī zupa būtu gatava – ir nepieciešamas 3 stundas un 20 minūtes.
Tā ir sātīga, garda un šī zupa noteikti garšos arī bērniem.
Lai labi garšo!