Viegli un ātri – 4 sastāvdaļu kartupeļu zupa

Tas ir lielisks papildinājums jūsu zupu sezonas repertuāram.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

1/2 šķēles speķa

1 kg kartupeļu ar sīpoliem un papriku

30 vistas buljona

8 ķiploku un garšaugu siera pastas

1 šķipsniņa melno piparu

Pirmais pagatavošanas solis:

Lielajā pannā ielieciet speķi un uz vidēji augstas uguns, laiku pa laikam apmaisot cepiet, līdz tas vienmērīgi apbrūnē, apmēram 10 minūtes.

Otrais pagatavošanas solis:

Pievienojiet kartupeļus tajā pašā pannā un cepiet, līdz tie viegli apbrūnē, apmēram 5 minūtes. Pievienojiet vistas buljonu. Kartupeļiem pievienojiet siera krēmu. Uzlieciet vāku un vāriet līdz kartupeļi ir ļoti mīksti.

Lasi vēl: Mana vecmāmiņa šīs smalkmaizītes ar āboliem un rozīnēm gatavo katrus svētkus

Trešais pagatavošanas solis:

Ja vēlaties, daļu zupas, ne vairāk kā līdz pusei, ieberiet jaudīgā blenderī – apmēram 45 sekundes gatavojiet kartupeļu maisījumu.

Ceturtais pagatavošanas solis:

Ielieciet kartupeļu zupu atpakaļ plītī. Kārtīgi visu izmaisiet, lai viss sajauktos; pasniedziet uzreiz.

 

Lai šī zupa būtu gatava – ir nepieciešamas 3 stundas un 20 minūtes.

Tā ir sātīga, garda un šī zupa noteikti garšos arī bērniem.

Lai labi garšo!

 

Leave a Comment