Viena lieta, ko katrs Zodiaka zīmes pārstāvis uzskata par daudz pievilcīgāku savā partnerī nekā seksualitāti

Vēzis (21. jūnijs – 22. jūlijs):

Vēža partnerim jābūt romantiskam. Tas nav svarīgi, kādas attiecības var dot viņam. Viņš vienmēr gaida romantiku savā dzīvē. Nav svarīgi, kas tas ir: pastaiga pa lietus vai vakariņas sveču gaismā. Ja Vēža partnerim ir grūti parādīt romantisku attieksmi, tad agrāk vai vēlāk attiecības ar viņu sabruks.

LASI ARĪ: Apelsīnu mizas vērtīgās īpašības! Nemet ārā mizu!

Lauva (22. jūlijs – 22. augusts):

Lauvas partnerim jāspēj atrast kompromisuTā kā šīs Zodiaka zīmes pārstāvis nevar citādi. Viņš vēlas iegūt to, ko viņš vēlas, pateicoties viņa egoismam. Un partnerim ir jāspēj apmierināt šo vēlmi. Ja viņš nevar atrast kompromisu, tad tā ir nepareiza persona Lauvai.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris):

Jums vajadzētu justies komfortabli ar savu partneri: jūs ienīstat neveiklību un novērtējiet, kas jūs esat. Jums nepieciešams justies komfortabli ar savu partneri. Ja jūsu partneris nav tas, kuram jums nav nepieciešams parādīt etiķeti, tad tas būs palielam izslēgts.

Svari (23. septembris – 22. oktobris):

Svaru partnerim jābūt saziņas prasmēmViņiem ir ļoti svarīgi sazināties ar mīļoto cilvēku. Un tas tiek nodrošināts ar patiesu jūtu izpausmi, izmantojot tos pašus vārdus. Partneris, kurš zina, kā nodot savu mīlestību un pieņemt to, varēs veidot laimīgas attiecības ar Svariem.

LASI ARĪ: 5 zodiaka zīmes, kuras nedrīkst traucēt, ja tām ir slikts garastāvoklis!

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris):

Skorpiona partnerim jāspēj dāvāt smaids un laime. Viss, ko vēlas šī zīme – būt laimīgam. Pēc visām grūtībām, caur kurām Skorpionam bija jāiziet, viņam vajadzīgs tikai smaids. Un viņa partnerim jāspēj dot viņam šo mazo laimes brīdi. Tas būs pietiekami.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris):

Strēlnieka partnerim jāspēj nodrošināt viņam brīvu vietu. Jo viņi ir brīvības mīloši. Tas tiešām padara viņus dzīvē ļoti atšķirīgus. Un partnerim jāspēj ievērot šo vēlmi. Strēlnieks ienīst cilvēkus, kuri pieraduši pie viņiem un pastāvīgi sūdzas. Viņiem ir nepieciešama neatkarība pat attiecībās.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris):

Mežāžu partnerim jābūt gudram, jo ​​viņiem nepatīk garlaicīgi cilvēki. Viņam vajag intelektuālu sarunu biedru, nevis tikai patīkamu ārēju personu. Un, ja cilvēks nevar runāt ar viņu par politiku vai filozofisku tēmu, tad nevar runāt par kādu kopīgu nākotni.

LASI ARĪ: Izvēlieties spoguļu skaitļu pāri un uzziniet, par ko Visums vēlas jūs brīdināt!

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris):

Ūdensvīra partnerim viņš ir jāatbalsta. Bez šīs svarīgās detaļas viņš nevarēs redzēt partnerī patiesi tuvu cilvēku. Ūdensvīra izpratnē viņam vajadzētu būt viņa lielākajam pielūdzējam. Neatkarīgi no tā, kurā situācijā viņš atrodas, partnerim jābūt tuvu. Ūdensvīrs ir pieradis nenogurstoši un neatkarīgi no apstākļiem sekot savam mērķim, tāpēc dzīve bieži liek viņiem būt lielā spiedienā. Tāpēc viņiem ir nepieciešams atbalsts.

Zivis (19. februāris – 21. marts):

Zivju partnerim jābūt ar labu humora izjūtu. Patiesi, viņu izpratnē nekas nevar būt svarīgāks par smiekliem. Kā jūs varat dzīvot kopā ar cilvēku, kurš vienmēr ir sadrūmis un nopietns? Lūk, Zivis domā tāpat. Ja viņiem tika dota griba, viņi pavadītu savu dzīvi nepārtrauktā jautrībā. Tas viss, kas viņiem nepieciešams.

Vai tas viss nav labāk nekā sekss? Un ko tu no iepriekš minētajiem vēlētos vairāk?

avots: cluber

Leave a Comment