Vienkārši izmantojiet šos produktus, lai attīrītu savu ķermeni no parazītiem un šķebinošām tauku nogulsnēm!

Graudaugi, klijas

Diedzēti kvieši ir īsta debesu manna. Tīrs proteīns, kas uzsūcas uzreiz! Graudaugi un klijas ir neaizstājami sportistu un cilvēku, kas nodarbojas ar smagu fizisko darbu, uzturā. Brokastīs jūs nevarat iedomāties labāku variantu par graudaugiem ar augļiem un medu.

Spināti

Spināti ir pazīstami ar savu augsto mangāna saturu, un šī viela ir nepieciešama pareizai vairogdziedzera darbībai un labai smadzeņu darbībai. Spinātu lapas satur arī olbaltumvielas, kuras ir viegli sagremojamas. Un tādas minerālvielas kā kalcijs, magnijs, kālijs, cinks un vitamīni A, E, C, K palīdz izvadīt no organisma toksīnus. Spināti ir viegli sagremojami un ļoti veselīgi.

Mandeles

Šo riekstu augstais šķiedrvielu saturs palīdz gremošanas sistēmai darboties optimāli. Mandeļu sēklas un miziņas veicina labvēlīgo baktēriju vairošanos zarnās, tas ir svarīgi cilvēkiem, kuri bieži cieš no disbakteriozes vai saņem antibiotiku terapiju. Noderīgās baktērijas ne tikai stabilizē gremošanas traktu, bet arī stiprina organisma imūnsistēmu. Mandeles ir viegli sagremojamu riekstu veids.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 25. septembra līdz 1. oktobrim: Lauvai būs iespēja dzēst parādus, bet Ūdensvīriem jātaupa nauda!

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 25. septembra līdz 1. oktobrim: daudziem liktenīgs laiks!

Hurma

Augstā pektīna satura dēļ hurma ir ārkārtīgi labvēlīgs auglis gremošanai. Hurma ir arī lielisks baktericīds līdzeklis pret E. coli un stafilokoku. Šis produkts satur viegli sagremojamu glikozi, kas nodrošina enerģiju sirds un asinsvadu sistēmas vienmērīgai darbībai.

Linsēklas

Linsēklas ir pirmie palīgi slikti funkcionējošai zarnai. Tos var samalt kā kafijas pupiņas, ēst pulvera veidā vai pagatavot. Brūvētās sēklas izdala gļotas, kas apņem kuņģi un zarnas, ar tās palīdzību visi gremošanas procesi norit maigāk un vieglāk. Lini samazina zarnu spēju absorbēt toksīnus un iedarbojas nomierinoši.

Zaļā tēja

Katehīns ir viela, kas atrodama pārmērīgā daudzumā zaļajā tējā. Pateicoties katehīnam, tiek paātrināts pārtikas sagremošanas un uzsūkšanās process, tāpēc zaļo tēju ieteicams dzert pēc ēšanas.

Jogurts

Noderīgās baktērijas uzlabo gremošanu, un piena olbaltumvielas nekavējoties uzsūcas. Ienesīgs produkts no visām pusēm! Šis ir pārtikas piemērs, ko var aizstāt: saldumi, vakara deserts, uzkodas un jebkura pilnvērtīga maltīte.

 

Centieties vienā ēdienreizē ēst tikai vienu ēdienu – un gremošanas problēmas manāmi samazināsies. Atcerieties arī, ka visvieglāk sagremojamas diemžēl ir konfektes un konfektei līdzīgie saldumi… Tie uzreiz sagremojas un pārvēršas taukos, tāpēc atļaujiet sev saldumus līdz minimumam.

To ir svarīgi zināt arī jūsu draugiem, dalieties ar viņiem rakstā par produktiem, kas var radikāli mainīt ķermeņa darbību.