Vienkārši izmantojiet šos produktus, lai attīrītu savu ķermeni no parazītiem un šķebinošām tauku nogulsnēm!

Pirmais noteikums lieliskai gremošanai ir rūpīgi sakošļāt pārtiku. Mums tas ir mācīts kopš bērnības, bet mēs ar prieku ignorējam lietas, kas atņem mūsu dārgo laiku. Ēst lēnām? Bez TV un interneta, vai nu ceļā? Tas ir reta parādība, jums jāpiekrīt. Bet, jo labāk košļāsiet pārtiku, jo vieglāk to uzsūks organisms.

Ir ļoti svarīgi pareizi dzert ūdeni : labāk to darīt pirms ēšanas, apmēram 30 minūtes pirms ēšanas. Jo vairāk dzer, jo manāmāk tas ietekmē visus kuņģa-zarnu traktā notiekošos procesus! Neaizmirstiet par to, ko tieši jūs ēdat. Šie desmit produkti ir līderi starp viegli sagremojamiem pārtikas produktiem.

Pārtika labai gremošanai

Jamss

Jamss jeb saldie kartupeļi ir ideāls produkts. Ir daudz olbaltumvielu un ogļhidrātu, kas tiek nekavējoties absorbēti, jo augļos ir augsts ūdens saturs. Ja jums ir paveicies izpārdošanā atrast augstas kvalitātes jamsus, ņemiet tos bez vilcināšanās. Šis dārzenis nāk no Āfrikas, bet dažreiz tas nāk arī šeit. Vēl viens noderīgs kartupeļu aizstājējs ir topinambūrs.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 25. septembra līdz 1. oktobrim: Lauvai būs iespēja dzēst parādus, bet Ūdensvīriem jātaupa nauda!

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 25. septembra līdz 1. oktobrim: daudziem liktenīgs laiks!

Lēcas

Lēcas satur daudz olbaltumvielu un dzelzs, kā arī satur vērtīgu B1 vitamīnu. Šis produkts nesatur taukus vispār, bet satur saliktos ogļhidrātus, kas ir viegli sagremojami, bet sniedz sāta sajūtu uz ilgu laiku. No visiem pākšaugiem gremošanas sistēma visvieglāk panes lēcas, neradot nekādas problēmas.

Avokado

Neticami veselīgs produkts! Veicinot zarnu motilitāti, avokado labvēlīgi ietekmē vielmaiņu organismā, kas ir svarīgi cilvēkiem ar lieko svaru. Laims, šķipsniņa sāls un cilantro ir labākie avokado pavadoņi, kas uzlabo tā darbību kuņģī un zarnās. Kad jūs ēdat avokado, jūsu organismā paaugstinās omega-3 skābju līmenis, kas lieliski ietekmē jūsu ādu un vispārējo veselību.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment