Vienkārši pievienojiet šīs divas sastāvdaļas šampūnam un aizmirstiet par matu izkrišanu!

Vai jūs zināt, kas izraisa matu izkrišanu? Eksperti saka, ka matu izkrišana ir saistīta ar dažādiem faktoriem, piemēram, stresu, grūtniecību, menopauzi, svara zudumu utt.

Bet citi iemesli var paātrināt šo procesu un veicina matu izkrišanu. Stress var izraisīt hormonālo nelīdzsvarotību un radīt pārmērīgu matu izkrišanu.

Mēs piedāvājam mājas šampūna recepti, kas var palīdzēt jums atrisināt šo problēmu.

Kā izveidot savu mājas matu šampūnu?

Pirmais, kas jums nepieciešams, ir nopirkt dabisko šampūnu ar neitrālu pH. Jūs varat lietot regulāru bērnu šampūnu. Šis šampūns tiek izmantots kā pamata sastāvdaļa, mums vajag arī vēl trīs sastāvdaļas.

Ir nepieciešams pievienot rozmarīna ēterisko eļļu. Tas ir ideāls, lai palielinātu As**s plūsmu galvas ādā, tādējādi nodrošinot matu izturību. Turklāt jums būs nepieciešama citrona ēteriskā eļļa. Tas ir atsvaidzinošs un ir lielisks antiseptisks līdzeklis. 
Un trešais ir tas, ka jums vajadzēs 2 pilienus E vitamīna, ko varēsiet iegādāties aptiekās. E vitamīns ir ļoti noderīgs pret matu izkrišanu. Viņš pārtrauks šo briesmīgo procesu. 
Tātad, šampūna recepte.

Sagatavošanas metode:

  1. Šampūnā pievienojiet 10 pilienus rozmarīna un 10 citrona ēteriskās eļļas.
  2. Pēc tam pievienojiet 2 E vitamīna kapsulas.
  3. Pirms šampūnu lietošanas labi sakratiet.

Lasi arī: Kā katra zodiaka zīme dodas ciemos

Pielietošanas metode:

Ir ļoti svarīgi izmantot šo mājas šampūnu katru otro dienu. Uzklājiet to uz matiem un maigi iemasējiet galvas ādā, maigi masējot vairākas minūtes. Atstājiet uz 10 minūtēm .Pēc tam noskalojiet ar siltu ūdeni.

Jūs būsiet pārsteigti par rezultātiem. Pēc dažām nedēļām jūs pamanīsiet, ka jūsu mati ir sākuši augt un pārtrauc izkrist!

Avots

Leave a Comment