Vienkārši veidi, kā piesaistīt veiksmi, izmantojot savu zvaigžņu zīmi

Lauva

Lauvas nemierina strīdi, mīlas satricinājumi, depresija un stress. Protams, tie ir bīstami visiem cilvēkiem, bet Lauvas ir visvairāk neapbruņotas. Šiem cilvēkiem bieži gadās, ka kāds konflikts vai problēma darbā noved pie melnas svītras parādīšanās mīlestībā un otrādi. Veiksme ir vai nu pastāvīgi ar viņiem, vai kaut kur tālu, un visās jomās vienlaikus.

Ģimenes nepatikšanas palīdzēs atstāt  mājas amuletus pagātnē, kā arī spēju rast kompromisus konfliktsituācijās. Lauvas nevar piekāpties sava ieraduma dēļ par katru cenu panākt savu. Ir jāsaprot, ka dzīve nav nemitīga melnu un baltu svītru maiņa, bet gan staigāšana pa šaha galdiņu. Mēs paši izvēlamies, kurp doties, paši veidojam savu likteni.

Jaunava

Jaunavas piepilda savas galvas ar nevajadzīgiem pārdzīvojumiem, nemitīgi domājot par kaut ko tādu, par ko absolūti nav vērts domāt. Tie ir tie paši cilvēki, kuri pirmie saceļ paniku un pēc tam atviegloti izelpo, saprotot, ka uztraucās velti. Jaunavām ir jāapņemas ar optimistiskiem cilvēkiem un pēc iespējas mazāk jāpaliek vienai. Tas viņiem palīdzēs iztīrīt auru.

Neatlaidība, pašpārliecinātība arī palīdzēs viņiem piesaistīt veiksmi. Viņi bieži pamet iesāktās lietas, skaidrojot, ka zudusi motivācija, nav vēlmes. Viņi vēlas uzreiz redzēt pozitīvus rezultātus, bet tas ne vienmēr notiek. Veiksme Jaunavām dod pacietību, kā arī cilvēkiem, kas viņām tic, kas palīdz. Jaunavas pašas par sevi ir diezgan laimīgas personas, jo viņas no nepatikšanām izkļūst veselas un veselas.

Svari

Mīlestība nes veiksmi Svariem. Panākumi mīlas jomā viņiem rada veiksmi visās citās dzīves jomās. Bieži gadās, ka Svari cilvēkam darbojas kā laimīgs talismans, jo viņi ir vieni no spilgtākajiem cilvēkiem pasaulē. Viņi ir laipni, ļoti optimistiski un neizrāda necieņu, pretenzijas, nevienu nekritizē bez iemesla.

Zvaigžņu ekspertu arī iesaka Svariem iemācīties uzticēties iekšējai balsij. Gaisa stihija viņiem piešķir izcilu intuīciju, kas ir lielisks veiksmes avots. Svari nezināmu iemeslu dēļ reti paļaujas uz sirds balsi. Vienmēr ir jāņem vērā sestā sajūta, ja jāizsver plusi un mīnusi.

Skorpions

Skorpioni pēc iespējas skrupulozi meklē savu mīļāko biznesu un dvēseles palīgu. Lai izdarītu izvēli mīlas sfērā, viņiem ir ļoti jāmīl, kas notiek reti, bet viņi aizmirst par citiem mainīgajiem šajā vienādojumā. Piemēram, par saderību, ko var noteikt, zīlējot pēc vārda vai citām metodēm.

Skorpionus nav iespējams nosaukt par neveiksminiekiem, taču zvaigžņu eksperti stingri iesaka viņiem mēģināt piesaistīt veiksmi, jo ar to ir par maz. Šīs Zvaigžņu zīmes cilvēkiem ir vieglāk būt pašiem, bet zvaigznes un planētas vēlas redzēt augošus Skorpionus, kuri parasti uztver kritiku. Tas ir galvenais punkts laimes piesaistē.

Strēlnieks

Trīs efektīvas prakses palīdzēs Strēlniekiem piesaistīt savā dzīvē nepieciešamos notikumus un cilvēkus . Tie būs arī lielas veiksmes avots, kas viņiem ir a priori. Strēlnieki ir dzimuši zem zvaigznēm, kas apveltī šos cilvēkus ar īpašu bagātību, kas seko viņiem uz papēžiem. Reizēm viņa neseko viņiem līdzi, tāpēc jums ir jāapstājas.

Ar vārdu “stop” jāsaprot atpūta un dzīves tempa palēnināšanās. Strēlnieki ir enerģijas un možuma pilni, bet dinamiskā dienā nepieciešams mirklis relaksācijas, saspringtajā nedēļā nepieciešama vismaz atpūtas diena. Ja atceraties, ka dažreiz ir nepieciešama pietura, vitalitāte tiks atjaunota. Pārmērīgs darbs noved pie veiksmes trūkuma.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 21. līdz 27. augustam: daudzus sagaida grūtības ar naudu un darbu!

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kurus nav iespējams aizmirst pat pēc vienas tikšanās reizes

Mežāzis

Mežāži piekopj izolējošu dzīvesveidu, neļaujot cilvēkiem brīvi iekļūt savā dzīvē. Lai to izdarītu, cilvēkam ir jāiziet smags skrīnings, taču tas nenozīmē, ka Mežāži ir simtprocentīgi aizsargāti. Cilvēki viņiem joprojām rada briesmas, jo Mežāži viņiem ir stipri pieķērušies. Apkārtējā vidē var būt slēpti ļaundari un  enerģijas vampīri, kuri barojas ar pozitīvu enerģiju un mazina veiksmi.

Lai šīs Zīmes pārstāvjiem vienmēr laimētos, viņiem jāturpina filtrēt ienākošo cilvēku plūsmu, bet vēl labāk ir iemācīties šķirties no negatīviem cilvēkiem. Neatkarīgi no tā, cik sāpīga ir šķiršanās, dažreiz tas ir vienkārši nepieciešams. Jo mazāk Mežāži sazināsies ar tiem, kas viņiem nepatīk, jo labāk viņiem būs.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir slaveni ar savu riska uzņemšanos, piedzīvojumiem un eksperimentēšanu. Vienkārši piekariņi mājām un ģimenei palīdzēs šīs Zīmes pārstāvjiem saglabāt mieru un panākumus. Šiem cilvēkiem arī jāatceras, ka visam vajadzīgs mērs, tieksme pēc zelta vidusceļa. Jūs nevarēsiet gūt panākumus visās jomās vienlaikus. Ūdensvīri bieži dzenā divus putnus ar vienu akmeni, tāpēc viņi savos riteņos ieliek spieķus.

Viņiem ir arī alkatības un greizsirdības uzliesmojumi. Arī ar viņiem ir jācīnās un jānovērš, jo to dēļ Ūdensvīri var piedzīvot nopietnus strīdus ar mīļajiem, ar kolēģiem un ar draugiem. Veiksme nesīs spēju rast kompromisus. Daudzi šīs zīmes pārstāvji atbilstības ievērošanu uzskata par vājumu, taču absolūti velti.

Zivis

Zivīm nevajadzētu nevienam stāstīt par saviem plāniem. Tie ir neticami laimīgi cilvēki, taču tajā pašā laikā viņi ir ļoti uzticīgi un ļoti atkarīgi no citu viedokļiem. Viņiem vienkārši nav nevienam jāstāsta, ko viņi vēlas sasniegt, kāpēc un kāpēc. Zivīm jāattīsta pašpietiekamība un neatkarība, jābūt ārkārtīgi vērīgām un gatavām cīnīties pret slinkumu un vilcināšanos.

Visums vienmēr palīdz viņiem saglabāt veiksmi, taču tas nevar pārvarēt viņu ļaundarus. Labākais veids, kā Zivis noturēties uz veiksmes viļņa, ir izvairīties no kara un atklāta konflikta. Laime ir mierā un spējā darīt to, kas tev patīk, kas ir tava dvēsele.

Daudzi cilvēki domā, ka viltīgo Zvaigžņu zīmju pārstāvji ir visveiksmīgākie, taču tas tā nav. Dažreiz viltība glābj, bet tas notiek tikai tad, kad tas nerada nekādu negatīvismu. Vairumā gadījumu panākumu noslēpums ir godīgums pret sevi.

Leave a Comment