Vingrinājumi plakanam vēderam, ko var izdarīt 10 minūšu laikā – vingrinājumi viduklim un tauku dedzināšanai

 

23

Gurni un sāni

Trenē: vidukli, muguru, gurnus, plecus

Atbalsties uz 90 grādos saliekta labās rokas elkoņa. Izstiep pretējo roku taisnu uz sāniem. Kad pacel ķermeni, augšējo kāju iztaisno, bet apakšējo, turot pie zemes, saloki 90 grādu leņķī uz aizmuguri.

Mazliet paliec gurnus un leju un tad atkal cel uz augšu. 30 sekunžu laikā izdari šo vingrinājumi tik daudz, cik vari. Tad apmaini puses un atkārto vēl 30 sekundes.

24

Bultas roku vingrinājums

Trenē: presīti, vidukli

Saliec ceļus, pēdām jābūt pie zemes. Fokusējies uz presītes izmantošanu – saliec rokas uz priekšu kā bultas un ar presītes palīdzību pacelties uz augšu, virzot rokas starp augštilbiem. Paliecies uz kreiso pusi, tad atkal uz centru, tad uz labo pusi. Atkārto vingrinājumu 30 sekundes, atpūties un tad atkal atkārto to pašu 30 sekundes. 

25

Kāju celšana

Trenē: zemāko preses daļu, vidukli

Nogulies uz muguras un atbalsties ar elkoņiem pret zemi. Plaukstas novieto zem gurniem, lai atbalstītu muguru. Pacel kājas no zemes, saliecot labo celi un iztaisnojot kreiso. Tādā veidā tavs ķermenis izveidos platu V burtu. 

Lasi arī: Gribi notievēt? Recepte ir tikai viena, un tev tā ir jāzina!

Nemainot kāju stāvokli, abas kājas noliec mazliet zemāk un tad atkal pacel augšā. (Jo zemāk kājas nolieksi, jo lielāks izaicinājums). Lēnā garā 30 sekunžu laikā izdari tik daudz reižu, cik spēj. Pēc tam apmaini saliektās un iztaisnotās kājas un atkārto vēl 30 sekundes.

26

Sānu ietupiens

Trenē: presīti, vidukli, plecus, muguru, augšstilbus

Stāvi platā ietupienā, ar pēdu pirkstgaliem uz āru. Ceļiem jābūt saliektiem, bet tie nedrīkst būt tālāk par kāju īkšķiem. Turi ķermeni pilnīgi taisnu, kamēr pacel labo roku un liecies uz kreiso sānu. Centrā apmaini rokas un dari to pašu uz otru pusi.

Atkārto vingrinājumu cik daudz vari 60 sekunžu laikā.

WORKS: ABS, SHOULDERS, THIGHS 1. Stand with your legs about a foot apart. Lift your arms out to your sides and bend them at the elbows so that your fists are next to your ears. 2. Lift your left knee to right elbow as you twist your torso. Return to position 1. Repeat for 30 seconds, then switch sides and repeat. SUZANNE BOWEN is the creator of the BarreAmped Fitness Method and stars in the Gorgeous Core DVD. To find out more, visit SuzanneBowenFitness.com. Check out groundbreaking science that helps you lose 20 pounds and look 7 years younger.

Torsa sagriešana

Trenē: presīti, plecus, augšstilbus

Stāvi ar kājām aptuveni plecu platumā. Saliec rokas tā, lai tavas dūras būtu ausu augstumā.

Lasi arī: Gribi notievēt? Recepte ir tikai viena, un tev tā ir jāzina!

Pacel kreiso celi un sagriez torsu. Atgriezies sākotnējā pozīcijā – tādā veidā izpildi vingrinājumu 30 sekundes. Tad nomaini puses un atkārto vēl 30 sekundes. 

Avots: womansday.com

Leave a Comment