Viņi izšķīrās, un vīrs savas bijušās sievas nākamajam mīļotajam uzrakstīja šo vēstuli

Ādams ar savu sievu izšķirās pēc vairākiem brīnišķīgiem laulībā pavadītiem gadiem. Nesen viņš uzrakstīja acis atverošu vēstuli cilvēkam, kurš nākamais iemīlēs viņa bijušo sievu. Pēc tam, kad es to izlasīju, varu 100% viņam piekrist. Un tu?

“Tam, kurš mīlēs viņu nākamais,

Viņai ir paniskas bailes no zirnekļiem. Tādēļ tad, kad vēlu naktī esi ārā ar saviem draugiem un viņa tev uzraksta ziņu par to, ka uz loga ir milzīgs zirneklis, no kā viņa ir ļoti nobijusies, lūdzu, aizbrauc un nogalini to rāpojošo briesmoni. Citādākā gadījumā viņa nespēs aiziet gulēt.

Viņa ir pilnīgs “grāmatu introverts”. Viņa neatbildēs tev stundām ilgi, un dažkārt tu viņu neredzēsi dienām. Tu to ņemsi personīgi. Nevajag. Viņa vienkārši rūpējas pati par sevi. Kad atgriezīsies, viņa tev pateiks, cik ļoti tu viņai pa šo laiku esi pietrūcis.

Viņa kļūs ļoti greizsirdīga. Ak, mans Dievs, viņa kļūs tik greizsirdīga! Tās brūnās acis pārvērtīsies par dziļi zaļām. Viņa to sevī ienīst un pilnībā nevēlas tāda būt. Atceries, ka viņa tevi mīl. Pārliecini viņu, ka arī tu viņu ļoti mīli.

Par to runājot, viņai ir nepieciešama konstanta pārliecināšana. Saki, ka mīli viņu un ka to tiešām domā no sirds. Ja nespēj to darīt, ej prom. Viņa ir pelnījusi daudz vairāk.

Būs naktis, kad viņa ies ārā un iedzers mazliet par daudz. Viņa tev zvanīs, lai tu aizvestu viņu mājās. Kad tu to izdarīsi, viņa centīsies tevi uzturēt nomodā, kutinot un visu laiku atkārtojot: “Es tevi mīlu un piedod, ka esmu tik kaitinoša.” Viņa nav kaitinoša, bet parūpējies, ka viņai ir ļoti daudz ūdens, kā arī nepieļauj to, ka viņa aizmieg, pirms tas nav izdzerts, citādāk no rīta viņa būs pilnīgi nelietojama.

Viņa ir pati neatkarīgākā sieviete, ko pazīstu, tomēr viņa ir tik nepārliecināta, ka tas lauž manu sirdi. Tādēļ tad, kad viņa sāk strīdu ar “tu mani vairs nemīli”, nevajag par to pārdzīvot. Atgādini viņai, ka mīli viņu un visus tos iemeslus, kādēļ. Viņa atlabs.

Kaķis vienmēr ir pirmajā vietā. Vienmēr. Nekad nedomā citādāk.

Lasi vēl: Viņi gaidīja 3 gadus, lai satiktos – aizkustinošākais, ko esmu redzējusi! (+ VIDEO)

Gatavo viņai tēju un vienmēr atceries, kāda kafija viņai garšo. Viņa to novērtēs un atcerēsies.

Kad viņai uznāks trauksmes lēkme, apskauj viņu savās rokās un pamasē muguru. Pasaki viņai, ka viņa ir drošībā un atgādini, ka šeit ir visas nepieciešamās zāles, ja viņai tās ir vajadzīgas.

Ja nespēj pret viņu izturēties kā pret dārgumu, ļauj to darīt kādam citam. Tā sieviete ir pelnījusi visu pasauli.

Viņas zaudēšana ir sāpes, ar kurām nav iespējams samierināties. Tava pasaule sabruks, un salūzušie gabali vairs nekad netiks atlikti atpakaļ tā, kā tie iepriekš bija stāvējuši. Nepalaid viņu vaļā.

Viņa tevi mīlēs ar visu, kas viņai ir. Lūdzu, dod viņai to pašu.

Es tevi lūdzu viņu nesāpināt. Viņa ir zelts. Neļauj viņas spožumam izdegt.

Dod viņai visu, un viņa tev atmaksās ar to pašu. Tev visumam vairs nekad neko nevajadzēs lūgt.

No tā, kura vārdu tev kādreiz nāksies dzirdēt.”

Avots: goodfullness.com

COMMENTS

Leave a Comment