Ja viņš tevi mīl, tad noteikti darīs ŠĪS lietas – un pie tam ļoti bieži!

Tevi pārsteidz ar negaidītu apciemojumu

55% pētījuma dalībnieku teica, ka viņi pēc tam, kad draugs viņus bija apciemojis bez ziņas, jutās daudz vairāk mīlēti un nozīmīgāki. 

Vai atceries pēdējo reizi, kad pieskrēji pie drauga tikai tādēļ, lai ātri apsveicinātos? Ja arī jūs nepārtraukti komunicējat ar telefona vai interneta palīdzību, nekad nespēj aizstāt komunikāciju realitātē.

Tātad mīlestībā svarīgs faktors ir aci pret aci komunikācija.

Jūs sazvanāties, lai dalītos labajās lietās, nevis rakstāt īsziņas

Caur īsziņām komunicēt ir ļoti vienkārši, bet tikai ar patiesi svarīgiem cilvēkiem komunikācija (ja tā nevar būt reāla) notiks ar sazvanīšanos.

To cilvēki vērtē daudz augstāk. Noteikti esi pamanījis, ka dažkārt labāk aizraksti īsziņu kādam, kurš tev nav tik tuvs, tā vietā, lai zvanītu – un tas ir pilnīgi normāli. Mēs sazvanāmies par nopietnām lietām mūsu dzīvē ar svarīgākajiem cilvēkiem (protams, ja tas ir iespējams).

Jūs dodaties kopīgā izbraucienā

Jebkurš var palikt mājās un pasūtīt picu, tomēr kad bija pēdējā reize, kad piepildīji mašīnas bāku un devies jautrā izbraucienā ar draugiem? Vai arī kāds draugs ir pēdējā laikā centies tevi piespiest šādām avantūrām?

Draugi tā vienkārši dara – grib pavadīt laiku kopā, mesties jaunos piedzīvojumos, kas neaprobežojas ar dzeršanu nedēļas nogalēs un picas vakariem pie tv ekrāna.

Atceries teikt “es tevi mīlu”

Ja jūs ar draugiem to viens otram nesakāt, tas nav nekas slikts. Bet, ja varat pateikt viens otram, ka ļoti novērtējat draudzību, ka ir patīkami pavadīt laiku kopā, tad ar to pietiek. Bet arī “es tevi mīlu” nekad nenāks par ļaunu, ja jūsu draudzība tiešām ir tik cieša.

Avots: yourtango.com

Leave a Comment