Vaina nav tevī – viņš vienkārši ir SLIKTS DRAUGS! Lūk, kas to pierāda!

Viņš nesteidzas tev atbildēt. Tu viņam aizsūti īsziņu, uzraksti WhatsApp, redzi, ka ziņa ir izlasīta, bet atbildes nekādas. Pēc divām stundām viņš atbild ar vienaldzīgu tekstu – tā tam nevajadzētu būt. Protams, ne gadījumos, kad vīrietis ir aizņemts darbā un citās svarīgās lietās – tad tu nedrīksti iebilst, bet, ja viņš savā brīvajā laikā izvēlas nolaidīgi izturēties pret tavu interesi, nav nekādas jēgas!

Viņš tevi uztver par pašsaprotamu. Viņš vienkārši vienmēr gaida, ka būsi laipna pret viņu, izdarīsi viņa labā visu, kas ienāks viņa prātā, tomēr pats tev ar to pašu necenšas atdarīt.

Attēlu rezultāti vaicājumam “gif bad boyfriend”

Viņam nav laika, ko pavadīt kopā ar tevi. Un, nē, ne tad, ja runa ir par darbu – tad, kad runa ir par, piemēram, draugiem. Viņš nevar tevi satikt, jo jāaiziet uz bāru ar džekiem, jāaiziet pamētāt bumba – vienalga, lai kas tas būtu, viņam ir jāspēj ar tevi pavadīts laiks. Ja vēlaties, lai jums ir nopietnas attiecības, prioritātei ir jābūt jums abiem.

Viņš vēlas tikai maigoties. Kad tiekaties, viss, ko viņš vēlas darīt, ir maigoties, bučoties un darīt visu, kas seko pēc tam. Nav vietas inteliģentām sarunām, teātra, kino vakariem, kafejnīcām un garām pastaigām. Viss pārsvarā ir tikai fizisks.

Attēlu rezultāti vaicājumam “gif bad boyfriend”

Viņš ir emocionāli noslēdzies. Tā ir agra pazīme, kas liecina par to, ka nākotni kopā veidot būs grūti – viņš izvairās runāt par savu emocionālo pasauli, kā arī nekaļ nākotnes plānus kopā ar tevi.

Lasi vēl: “Man sāp, ka es tevi vairs nemīlu”

Viņš ir kontrolējošs un manipulatīvs. Viņš vienmēr pārlieku uztraucas par tevi un cenšas dot padomus par to, kā tev būtu jādzīvo sava dzīve. Lai arī tas dažkārt palīdz, tu sāc justies kontrolēta – it kā viņam būtu lielāka teikšana par tavām darbībām nekā tev.

Attēlu rezultāti vaicājumam “girlfriend and bad boyfriend gif”

Viss grozās ap viņu. Viņš vienkārši nepārstāj “vārīties” par sevi – kad jūs runājat, viņš tikai lielās, runā par saviem plāniem un saviem sasniegumiem, neliekoties ne zinis par to, kas ir sakāms tev. Ja viņš jūsu sarunās ir galvenais temats, mūc!

Viņš neatvainojas. Vīrietis, kurš neprot atzīt savu vainu un atvainoties, diezin vai būs īstais. Ja viņš augstu vērtētu jūsu attiecības, viņš izietu uz kompromisiem, piekāptos arī tad, ja domātu, ka viņam ir taisnība (tam ir jānāk no abām pusēm). Ja viņš nekad neatvainojas, piesargies!

Avots: lovepanky.com

Leave a Comment