Vīriešu kompleksi saskaņā ar Zvaigžņu zīmi: daži pat dusmās eksplodē, ja tie tiek aizskarti

Lauva

Ja Auns cenšas citiem pierādīt, ka ir unikāls, tad Lauvai šādas vajadzības nav. Viņi saprot, ka viņu karaliskā daba un retās īpašības ļauj izcelties no pūļa bez īpašas piepūles. Ja jūs šaubāties par Lauvas vārdiem, viņš diez vai sāks pierādīt pretējo. Visbiežāk viņš ir vienaldzīgs pret citu viedokli. Taču, ja Lauva šaubās par savu unikalitāti, viņš to vienkārši nevar izturēt. Ievainojot Lauvas lepnumu, jūs riskējat atrast ienaidnieku visspēcīgākās Zvaigžņu zīmes personā .

Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji ir pārliecināti par savu unikalitāti un, visticamāk, nepacietīs atklātu glaimi. Mēģiniet klusi dot mājienu Lauvai, ka jebkura no viņa darbībām ir īpašas uzmanības un atlīdzības vērta, un, pats galvenais, parādiet viņam, ka viņam joprojām ir liela loma jūsu dzīvē.

Jaunava

Visas dzīves garumā Jaunavām patīk tiekties pēc ideāliem. Tāpēc viņi zina par saviem trūkumiem un nevilcinās tos atklāti paziņot. Jaunavas ir kritiskas pret sevi. Viņi var kritizēt sevi par kautrīgumu, īsu augumu, lieko svaru un šaubīties par savām garīgajām spējām. Turklāt šī Zvaigžņu zīme ir vairāk norūpējusies par savu veselību nekā citas . Pēc medicīniskās enciklopēdijas izlasīšanas Jaunava uzreiz atklās, ka viņai ir daudz slimību, un turklāt viņa to uztvers nopietni.

Reizēm sievietēm ir diezgan grūti saprasties ar šīs Zvaigžņu zīmes vīriešiem. Tomēr, ja jūs novērtējat mīļotā nervus, iemācieties viņu atbalstīt pat absurdākajās situācijās. Tikai otras personas rūpes un mīlestība palīdzēs Jaunavai tikt galā ar saviem kompleksiem.

Svari

Svari ir gatavi pielikt daudz pūļu, lai apkārtējie būtu apmierināti un laimīgi. Parasti grūtos brīžos šīs zīmes pārstāvji spēj palīdzēt pat svešiniekam, un viņi to darīs pašaizliedzīgi. Tomēr jums nevajadzētu ar viņiem nonākt konfliktā. Atraisījis dusmu vilni uz Svariem, sapratīsi, ka iesaistīties ar šādu vīrieti ir diezgan bīstami. Apvainojot viņu, jūs riskējat nokļūt viņa ienaidnieku sarakstā, kurā varat palikt uz visiem laikiem.

Izvairīties no konflikta ar Svariem ir pavisam vienkārši, taču, ja tas tomēr rodas, vajadzētu viņus nomierināt ar patīkamu dāvanu. Atšķirībā no citām Zvaigžņu zīmēm, Svari vienmēr cenšas sekot modei. Tāpēc kā pārsteigums jums vajadzētu dot priekšroku moderniem džemperiem, krekliem vai neparastiem T-krekliem.

Skorpions

Neskatoties uz to, ka Skorpioni tiek uzskatīti par aukstu un nejūtīgu Zvaigžņu zīmi, zvaigžņu eksperti šo viedokli noliedz. Patiesībā Skorpions ļoti labi prot noslēpt savus kompleksus un bailes, un cenšas savā pieredzē nedalīties ar citiem cilvēkiem. Skorpioni ir neaizsargāti, tāpēc viņi tik smagi uztver kritiku, īpaši no pretējā dzimuma.

Skorpions tiek uzskatīts par pievilcīgāko un seksīgāko Zvaigžņu zīmi, un ir grūti noticēt, ka zem spēcīga vīrieša maskas slēpjas neaizsargāts un jūtīgs jauneklis. Iegūt Skorpiona uzticību ir ļoti grūti. Lai to izdarītu, jums ir jārada visērtākie apstākļi, pierādot, ka esat uzticīgākā un gādīgākā sieviete, kuru viņš ir meklējis visu savu dzīvi. Tomēr jums nevajadzētu traucēt jūsu saziņu, pretējā gadījumā jūs nekad nevarēsit iekarot viņa mīlestību.

Strēlnieks

Strēlnieki neprot zaudēt. Viņi nevar iedomāties, ka kāds cits var ieņemt viņu vietu kā uzvarētāju, ko viņi uzskata tikai par savu. Ja šīs Zvaigžņu zīmes dzīvē rodas grūtības , tad viņš ar visiem spēkiem centīsies to slēpt no apkārtējiem. Nav iespējams iedomāties, ka Skorpions atzīst savu neveiksmi.

Šis zvaigžņu apļa pārstāvis baidās kļūdīties. Strēlniekam ir svarīgi, lai viņa viedoklis tiktu uzklausīts, uzskatot to par vienīgo pareizo. Tāpat kā Lauvas, arī Strēlnieki uzskata, ka viņi pēc būtības ir unikāli, un viņa mīļotā uzdevums ir pārliecināt mīļoto vīrieti, ka viņš ir ārkārtējs cilvēks. Ja vēlaties iekarot kādu no šīs Zvaigžņu zīmes, jums ir jārada apstākļi, kuros viņš vienmēr jutīsies kā uzvarētājs. Šajā gadījumā viņš nekad nevēlēsies ar jums šķirties.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: esiet gatavi atteikties no kaut kā, lai tā vietā nāktu, labākas finansiālās iespējas

Lasi arī: Pāvela Globas prognozes nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: daudzus šajā nedēļā sagaidīs liktenīgi notikumi!

Mežāzis

Mežāži vienmēr ir uzticīgi savai izvēlei. Šīs Zvaigžņu zīmes vīrietis nekad nenodos savu mīļoto sievieti un neļaus viņai šaubīties par savām jūtām. Taču jau agrā jaunībā Mežāži bieži izjūt pretējā dzimuma uzmanības trūkumu un izjūt kompleksus par savu izskatu. Pieaugot viņi kļūst pašpārliecinātāki, taču, neskatoties uz to, jauniešu komplekss joprojām bieži var ietekmēt viņu pašvērtējumu.

Vīrieši, kas dzimuši zem šīs Zvaigžņu zīmes, izturas ar cieņu pret citiem, taču viņi pieprasa tādu pašu attieksmi arī pret sevi. Saukt Mežāzi par nejūtīgu ir tas pats, kas apsūdzēt viņu briesmīgā grēkā. Šie zvaigžņu apļa pārstāvji uzskata sevi par sirsnīgākajiem un romantiskākajiem, un viņi necietīs, ja kāds viņus mēģinās pārliecināt par pretējo. Pastāsti Mežāzim par viņa jutekliskumu pēc iespējas biežāk, un tad viņš vienmēr tev piekritīs.

Ūdensvīrs

Dažkārt šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem ir komplekss, ka viņu dzīve ir pārāk garlaicīga un vienmuļa. Viņi vienmēr cenšas izcelties no pūļa un pieliek daudz pūļu. Neskatoties uz aizraušanos ar uzmanību, Ūdensvīri baidās runāt publiski. Šādos brīžos viņiem ir grūti cīnīties ar trauksmi, tāpēc viņi bieži nonāk neērtās situācijās.

Turklāt Ūdensvīriem patīk slavēt sevi citu cilvēku priekšā, un viņi labprāt dzirdēs komplimentus no citiem. Bet, saņēmuši kritiku, viņi nekavējoties sāks konfliktu un apsūdzēs jūs skaudībā. Ūdensvīra pārstāvji necietīs demonstratīvu pazemojumu un šajā gadījumā vienmēr atradīs veidu, kā atbildēt likumpārkāpējam. Šī Zvaigžņu zīme vienmēr tiecas pēc uzvarētāja statusa un necietīs, ja kāds vēlēsies apšaubīt viņa ģenialitāti.

Zivis

Zivju vīrieši, tāpat kā Vēži, ir atkarīgi no citu viedokļiem. Mazākā kritika pret viņiem var ļoti ietekmēt jūtīgo un uzņēmīgo Zivju lepnumu. Kamēr citas Zvaigžņu zīmes nemaz neiebilst pret atrašanos uzmanības centrā, Zivis dod priekšroku palikt ēnā. Dažreiz viņi baidās šķist pārāk dīvaini vai neglīti, jo šajā gadījumā apkārtējo uzmanība nekavējoties tiks pievērsta viņiem. Viņiem ir grūti atrast kopīgu valodu ar citiem cilvēkiem, tāpēc viņu sociālais loks ir diezgan šaurs.

Šīs zīmes pārstāvji necenšas piesaistīt uzmanību, tāpēc tavs uzdevums ir pierādīt mīļotajam, ka ne ar ko neatšķiries no citiem cilvēkiem. Pat ja jūsu partneris kaut ko dara nepareizi, mēģiniet atturēties no kritikas. Protams,  viņam ir trūkumi, bet par tiem zini tikai tu.

Daudziem no mums ir sarežģīti raksturi. Taču pie tā vainojama ne tikai audzināšana, bet arī mūsu Zvaigžņu zīme. Aicinām uzzināt par sliktākajām rakstura īpašībām, kas raksturīgas tavam zvaigžņu pārstāvim

Leave a Comment