Vīrs sazinās ar citām sievietēm: vai tādā gadījumā ir vērts šķirties

Negaidīta ziņa

3 mēneši pagāja diezgan ātri, kamēr Lidija strādāja citā valstī. Viņa noskuma pēc sava vīra un nolēma viņu pārsteigt. Pēkšņi ierasties un tā pārsteigt savu vīru. Pēc viņas plāna, Aleksandram jāstrādā savā veikalā, kad Lidija nāks pie viņa ar dāvanām. Sievietei šķita, ka viņas vīrs ir patiesi bēdīgs par viņas aiziešanu.

Lidija ieradās, tikai viņa neatrada savu vīru veikalā. Viņa vietā bija jauns puisis, kuru Aleksandrs bija pieņēmis darbā tikai pirms mēneša. Sieviete apsvēra. Vai ir iespējams, ka šo 3 mēnešu laikā mana vīra lietas ir tik ļoti uzlabojušās, ka viņš nolēma nolīgt palīgu? Tad viņa redzēja, ka viņas vīra automašīna piebrauca pie veikala. No tā izkāpa Aleksandrs un kāda jauna blondīne. Meitene uzsmaidīja vīram, apskāva viņu acīmredzami ļoti draudzīgi un devās savās darīšanās. Kad Aleksandrs ienāca veikalā, priecīga pārsteiguma vietā viņu gaidīja grandiozs skandāls.

Lasi arī: Paslēpu visu naudu zem vecās gultas, nezinot, uz ko radinieki ir spējīgi

Aleksandrs noliedza visu, par ko Lidija viņu apsūdzēja. Ja ticētu viņa vārdiem, tad tas bija tikai viņa draugs. “Kaut kā es neatceros tādu draugu. Vai arī tā ir jūsu grāmatvede? Kas ir šī meitene, Aleks? Kāpēc tu viņu vadā darba dienas laikā? Vai apspriedāt darba lietas? Saki taisnību!” Bet vīrs nepadevās. Paziņa viņam blakus vairs neparādījās.

Mīļotais vīrs sazinās ar citām sievietēm

Lai cik grūti Lidijai bija atzīties, šī blondīne nebija vienīgā, ar kuru Aleksandrs brauca automašīnā. To nejauši pateica palīgs zēns no vīra veikala. Teica, ka īpašnieks diezgan labi pavadīja laiku. Starp Lidiju un Aleksandru ilgu laiku skrēja melns kaķis. Sieviete pat nolēma šķirties, jo viņas vīrs bija ārkārtīgi auksts pret viņu. Kas zina, vai viņš uzskāks jaunu saziņu ar citu dāmu, tiklīdz Lidija pametīs viņu mājas slieksni.

Leave a Comment