Vīrs sazinās ar citām sievietēm: vai tādā gadījumā ir vērts šķirties

Ko darīt, ja vīrs sazinās ar citām sievietēm? Diezgan bēdīga situācija, jo no otrās pusītes visi sagaida tikai savstarpēju mīlestību un uzticību. Taču ne visiem paveicas ar izredzētajiem. Ir kadri, kurus laik kā nebaro, tie bēg krūmos. Tas pats notika ar Lidijas vīru.

Vīrs sazinās ar citām sievietēm

Sieviete dzīves apstākļu dēļ bija spiesta meklēt laimi no ienākumiem ārzemēs. Viņai un viņas vīram Aleksandram vēl nav kopīgu bērnu. Lidijai šķita, ka tagad nav īstais laiks. Vēl ir laiks. Viņi ir diezgan jauni un varētu strādāt, lai izveidotu savu māju. Tas bija viņas Aleksandra lielais sapnis.

Vīrs negribēja doties uz citu valsti. Viņš uzskatīja, ka viņš var nopelnīt vairāk tur, kur ir dzimis un audzis. Aleksandram bija savs auto detaļu veikals. Lietas gāja labi. Sākumā Lidija vēlējās palīdzēt vīram un kļūt par viņa labo roku. Taču vīrietis nesteidzās viņu tik ļoti ielaist savās lietās. Gadu gaitā situācija nav mainījusies. Un, lai gan sievietei šķita, ka ar viņas idejām viss būtu gājis daudz labāk. Tomēr Aleksandrs bija kategoriski pret tām.

Mīļās atmiņas

Kad autobuss veda Lidiju uz svešu valsti, viņa izplūda asarās. Viņa atcerējās, cik laimīga viņa bija, kad apprecējās ar Aleksandru. Tad viņai šķita, ka laimes putns ir viņas rokās. Jaunlaulātie gandrīz visu darīja kopā. Mēs ceļojām, gatavojām ēst, rīkojām trokšņainas ballītes ar draugiem. Un tad manam vīram sākās finansiālas problēmas. Lidija viņu atbalstīja, cik vien spēja, taču pamazām viss siltums un jautrība starp pāri izdzisa.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, no kurām pat Vanga baidījās, viņu vārdi vienmēr piepildās

Rūpnīcā Lidija satika sev līdzīgus svešiniekus. Sākumā sievietei bija sevis neciešami žēl. “Nu, kā ir. Viens citā valstī. Tālu no mīļā vīra, no radiem. Tik vientuļš. Tik skumji,” nodomāja Lidija. Bet tad viņa kaut kā nomierinājās un sāka strādāt gandrīz septiņas dienas nedēļā. Sapnis uzbūvēt māju palīdzēja viņai noturēties.

Saziņa ar vīru bija reta. Taču Lidijai nebija daudz laika garām sarunām. Viņa bija tik nogurusi, ka darba dienas beigās vienkārši sapņoja par gulēšanu. Vairāk ne. Viņa reti devās uz pilsētu, viņa maz parādījās sociālajos tīklos. Kopumā netērēja laiku. Daudzas darba stundas Lidijai palīdzēja zaudēt svaru, un viņa priecājās, ka viņas figūra ir kļuvusi tikai glītāka. Aleksandrs noteikti priecāsies viņu redzēt.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment