Zīmējumu konkurss skolēniem “Dabas vērtība = mūžīga!?”

Māksla – lielisks veids, kā pateikt ar vārdiem nepasakāmo, nomainot simtiem vārdu pret košām krāsām un ļaujoties sajūtām. Pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” organizē zīmējumu konkursu skolēniem, rosinot krāsās ietērpt domas par mūsu esošajām dabas vērtībām un paust idejas šo vērtību saglabāšanai nākamajām paaudzēm.

Ir jau pagājis mēnesis, kopš skolās atgriezusies ierastā rosība, un roka, visticamāk, ievingrināta ne vien glīti rakstot, bet arī zīmējot, tādēļ pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” aicina visu skolu audzēkņus piedalīties zīmējumu konkursā un kopīgiem spēkiem izveidot pārliekamo kalendāru 2023.gadam.

Šī gada konkursa tēma – “Dabas vērtība = mūžīga!?”. Meža klusums un tajā pašā laikā tā nerimstošā mainība, ezera miers un upes straujums – kā šīs dabas vērtības nodot nākamām paaudzēm? Ticam, ka jaunā paaudze ne tikai apzinās šo vērtību nozīmīgumu, bet arī zina, kā tās saglabāt mūžīgi. Apstājies, apskaties, padomā un iemūžini redzēto un savas idejas zīmējumā.

Kas jādara?

Jāuzzīmē zīmējums atbilstoši konkursa nolikuma prasībām un līdz 11.novembrim (ieskaitot) jāiesniedz pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” Pils ielā 12, Ventspilī. Uz darba obligāti jābūt norādītam autora vārdam, uzvārdam, skolai un klasei.

Balvu fonds!

 Galvenā balva – 500 EUR klasei. Naudas balvu klase varēs izmantot ekskursijas vai cita pasākuma apmaksai, vai sen kārotas lietas iegādei.

 Individuālas veicināšanas balvas no pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts”

 Jaunizveidotais 2023.gada kalendārs visiem, kuru zīmējumi būs tajā iekļuvuši.

Leave a Comment