Visdrosmīgākie zvaigžņu zīmju pārstāvji, kas nebaidās ne no kā!

Lauva

Lauva balansē starp bailīgo un drosmīgo zvaigžņu zīmi. Lauvas ļoti novērtē to, kas viņiem jau ir, tāpēc, uzkrājot noteiktu bagāžu, viņi sāk būt piesardzīgi savos lēmumos un nevēlas izmēģināt veiksmi. Tajā pašā laikā Lauvas var izrādīt nekaunību, ja citi no viņiem to sagaida, lai neapkaunotu savu cieņu citu acīs. Bet kopumā Lauvas ir daudz mazāk uzdrošinātas, nekā šķiet.

Jaunava

Jaunava, kas bieži paliek tumšs zirgs visiem apkārtējiem un nekad neizrāda savu potenciālu, var būt diezgan uzpūtīga. Jaunavas dedzīgi aizstāv savas intereses un ilgi neuzturas sev neērtā situācijā un galu galā atspēlējas. Šāda uzvedība viņu partnerim var būt pilnīgi negaidīta, jo no malas šķiet, ka Jaunava ar visu ir diezgan apmierināta.

Svari

Svari ir paši par sevi un viņiem nepatīk spēlēt nevienu no lomām: ne drosmīgo, ne pašaizliedzīgo, ne pārdrošo zvaigžņu zīmi. Viņi dod priekšroku rīkoties atbilstoši situācijai un ieklausīties apkārt notiekošajā. Svari bieži pārņem to cilvēku īpašības, kas viņiem patīk, tāpēc, ja viņi atradīsies kopā ar kādu pārdrošu cilvēku, tas viņus ietekmēs.

Skorpions

Skorpions noteikti ir viena no drosmīgākajām zvaigžņu zīmēm gan vīriešu, gan sieviešu vidū. Bailes un piesardzība viņam ir svešas, un viņa iedzimtā impulsivitāte tikai pastiprina efektu. Un tas attiecas ne tikai uz attieksmi pret citiem cilvēkiem, bet arī pret dzīvi kopumā. Skorpioni nekad neuzskata, ka viņi ir necienīgi vai viņiem kaut kā trūkst. Viņu pašapziņa un pārdrošība ir pietiekama, lai izturētos tā, it kā visi būtu viņiem parādā.

Strēlnieks

Strēlnieks ir neatlaidīga, mērķtiecīga un pārdroša zvaigžņu zīme, kas bez vilcināšanās dodas pretī visam jaunajam un nezināmajam un nemīl būt uzmanīgam, vēl jo mazāk stāvēt uz vietas. Strēlnieka nekaunība pret citiem cilvēkiem bieži vien rezultējas ar takta trūkumu un paviršību saskarsmē. Turklāt Strēlniekiem patīk vienmēr būt redzes un dzirdes priekšā, un, lai to panāktu, viņi ir gatavi visdrosmīgākajām darbībām.

Lasi arī: Aromātiska paciņa veiksmei: kādi augi piesaista mājām veiksmi un labklājību

Lasi arī: Kas jums jāzina par sengrieķu patroniem, kuru aizgādnībā jūs esat

Mežāzis

Mežāzis nav viena no drosmīgākajām zvaigžņu zīmēm. Jebkurš lēmums viņam nav viegls, viņš dzīvo it kā saskaņā ar skaidri iezīmētu režģi, kura pārsniegšana Mežāzim rada lielu stresu. Tomēr ar šādu pieeju apkārtējo acīs jebkura Mežāžu darbība, pat nedaudz pārsniedzot viņu ierastās paradigmas robežas, tiek uztverta kā patiesa nekaunība.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram ir daudz nekaunības. Ja šī zvaigžņu zīme nav aizņemta ar kādu biznesu, tad tās nekaunība izpaužas ekscentriskumā un darbā sabiedrības labā. Tādā veidā Ūdensvīri izšļakstās lieko enerģiju. Aktīvie Ūdensvīri ievirza savu nekaunību pareizajā virzienā: viņi viegli iepazīstas ar “pareizajiem” cilvēkiem, PR un reklamē savus projektus visos iedomājamos un neiedomājamos veidos un nebaidās no atteikumiem, tāpēc viņi noteikti gūs panākumus.

Zivis

Zivis nekādā gadījumā nav uzpūtīga zvaigžņu zīme. Izlēmība un neatlaidība nav viņu stiprās puses. Zivis, kuru vidū ir daudz talantīgu komponistu, gleznotāju un vispār cilvēki ar radošu sfēru, bieži vien baidās kādam parādīt sava darba augļus un paliek nepamanītas un nepiepildītas. Tāpat kā daudzām citām neizlēmīgām zvaigžņu zīmēm, arī Zivīm tuvumā ir vajadzīgs cits, drosmīgāks cilvēks, kurš virzīs uz priekšu.