Visur piedāvājumā lēti viedtālruņi: kā nekļūdīties savā izvēlē?

Kopš mobilo telefonu tirgu ir iekarojuši viedtālruņi, telefoni kļūst aizvien dārgāki. Dažu modeļu cenas jau pārsniedz 1000 eiro, un statistika liecina – cilvēki ir gatavi ieguldīt telefona iegādē arvien vairāk. Un tomēr katrai medaļai ir sava otra puse, un lēti telefoni arī ir stabili pieprasīti. Lasi šajā rakstā par to, kādās situācijās ir lietderīgi izvēlēties lētu telefonu un kā atrast ideālu kvalitātes un cenas līdzsvaru!

lēti telefoni

Foto: Shutterstock.com

Lēti telefoni bez slēptiem trūkumiem: kā atpazīt labu modeli?

Tagad gandrīz katram elektronikas zīmolam ir lētas produkcijas segments, un daudzi uzņēmumi fokusējas tieši uz ekonomiskās klases telefonu ražošanu. Galvenā atšķirība starp lētu un dārgu telefonu ir kapacitāte – viedtālrunis par 500 eiro jaudas un efektivitātes ziņā līdzinās datoram, bet lēti telefoni ir vairāk piemēroti ikdienas uzdevumiem: zvanīšanai, rakstiskajai komunikācijai un sērfošanai internetā. Ja Tava prioritāte ir telefona cena, atlasi preces pēc šādiem kritērijiem:

  • atmiņas daudzums. Lai pēc pāris mēnešiem nenožēlotu par pirkumu, telefona atmiņai jābūt vismaz 16 GB lielai;
  • telefona jauda. Jo aktīvāk gribi izmantot telefonu, piemēram, spēlēm, jo jaudīgākam tam jābūt;
  • ražotājs. Lētus telefonus piedāvā daudzi, taču viens modelis nodzīvo pusgadu, cits bez problēmām kalpo vairākus gadus. Meklējot lētu telefonu, ir lietderīgi pievērst uzmanību atsauksmēm – ja kādam modelim ir izteikti trūkumi, lietotāji noteikti jau būs pastāstījuši par to forumos, blogos un komentāros.

Foto: Shutterstock.com

 

Nevajadzētu aizmirst, ka kvalitatīvs lēts viedtālrunis nevar maksāt aizdomīgi maz, jo katrai tehnoloģijai ir sava cena. Zemākas ražošanas izmaksas ir pogu telefoniem, bet vai tie atbilst 21. gadsimta realitātēm?

 

Foto: Shutterstock.com

Vai pogu telefoni ir alternatīva viedtālrunim?

Viedtālruņi ir nepārprotami telefonu tirgus līderi, taču daudzi ražotāji vēl joprojām piedāvā pogu telefonus. Jā Tev šķiet, ka pogu telefons ir gluži kā sveiciens no pagājušā gadsimta, iepazīsties ar pogu telefonu priekšrocībām:

  • labs iebūvētās atmiņas apjoms, turklāt daudzos modeļos var ievietot papildu atmiņas karti līdz pat 32 GB;
  • samērā labas kameras ikdienas uzdevumiem;
  • interneta pieslēgums, dārgākiem segmenta modeļiem ir arī iebūvētas Facebook aplikācijas.

 

Lēti pogu telefoni var būt piemēroti senioriem, sākumskolas skolēniem, cilvēkiem, kuriem ir nepieciešams lēts papildu telefons bez datoram līdzvērtīgas funkcionalitātes. Pogu telefons var lieliski noderēt arī ceļojumā, īpaši, ja Tu dodies uz valstīm, kas ir bēdīgi slavenas ar zādzību līmeni.

 

Plašu budžeta telefonu klāstu vislabāk meklēt tiešsaistē – interneta veikali piedāvā simtiem dažādu modeļu katrai gaumei un katram maciņam. Latvijā līderis elektronikas e-tirdzniecībā ir 1a.lv, daudzu tehnikas ražotāju oficiālais izplatītājs.

1000+ telefonu interneta veikalā – izvēlies savu!

1a.lv piedāvājumā ir vairāk nekā 500 mobilie telefoni cenu kategorijā līdz 200 eiro. Preču klāstā ir:

  • Nokia, Samsung un citi pazīstami ražotāji, kas piedāvā lētus viedtālruņus un pogu telefonus;
  • Ķīnas zīmoli Xiaomi un Huawei, kas vieni no pirmajiem sāka ražot lētas viedtālruņu versijas;
  • mazāki ražotāji, kas var ieinteresēt pircējus ar ļoti ierobežotu budžetu un steidzamu nepieciešamību pēc jauna telefona: Blaupunkt, MyPhone, Meizu u.c.

 

Veikals piedāvā trīs pasūtījumu piegādes veidus: uz klientu centru, uz izņemšanas punktu un uz klienta adresi. Pateicoties starptautiskam noliktavu tīklam, jaunu telefonu nenāksies gaidīt ilgi – 1a.lv pasūtītās preces tiek piegādātas 1 – 3 darba dienu laikā. 

 

Mūsdienās lēti telefoni nav sliktas kvalitātes sinonīms. Gluži otrādi, lētāki modeļi kļūst arvien tehniski piepildītāki un lieliski tiek galā ar vairumu ikdienas uzdevumu. Ja nevēlies tērēt jaunam telefonam veselu bagātību, ielūkojies 1a.lv piedāvājumā – plašajā telefonu sortimentā noteikti ir arī Tavs nākamais mobilais telefons!

Leave a Comment