Visveiksmīgākās un visneveiksmīgākās Zodiaka zīmes

Lauva

Lauvas panākumi tā, it kā tie būtu uzrakstīti dzimtā. Viņa lielība un augums vienkārši sagrauj citu uzmanību. Ikviens cenšas sasniegt Lauvas stāvokli, piesaistīt viņa atbalstu. Tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka visas pasaules svētības tiek dotas šīs zīmes pārstāvjiem burtiski uz “zelta paplātes”.

Kas liedz Lauvām būt veiksmīgākajiem pasaulē? Iespējams, viss ir šo cilvēku dabā. Lauvas ir slinki. Viņi izturas pret citiem ar neapmierinātību, uzskata, ka ikviens viņiem parādā, un tāpēc viņi nepaceļ pirkstu savam labumam. Sakarā ar to, Lauvas palaiž garām daudz lielisku piedāvājumu.

LASI ARĪ: 5 veidi kā sievietei atjaunot enerģiju

Svari

Pastāvīgas svārstības neļauj Svarus saukt par īstām laimīgām vai neveiksmīgām personībām. Sakarā ar lēnumu un nesteidzīgumu, Svari neizmanto daudzus labus dzīves mirkļus, paliekot aiz dedzīgajiem Auniem un gudrajiem Dvīņiem.

Tajā pašā laikā nevar nerunāt par Svaru jutīgumu. Šīs personības ir labi stratēģi, kas spēj redzēt perspektīvu un izvairīties no asiem stūriem, kas var izdarīt sitienu. Par šādu dabisku piesardzību un saprātu, daudzi cilvēki sauc Svarus par indivīdiem, kurus Laime neapiet apkārt.

Visneveiksmīgākās Zodiaka zīmes

Vērsis

Vērsis tiek saukta par vienu no visvairāk nelaimīgajām personībām. Varbūt viss būtu citādāk, bet Vērsis ir pārliecināts, ka veiksme viņus nemīl. Šīs zīmes pārstāvjiem ir vislielākais potenciāls. Viņi ir atšķirīgi un neatkarīgi, viņi ir pieraduši sasniegt visu pašu spēkiem, un var lepoties ar neticamu neatlaidību. Bet tajā pašā laikā reti Vērsis dzīvē sasniedz kaut ko nozīmīgu!

Viņiem vienmēr trūkst kaut kā, dažreiz bezbailības, dažkārt ātru lēmumu pieņemšanas, bet jebkurā gadījumā potenciāla un pozīcijas neatbilstība pasaulē liedz Vērsim mieru un liek domāt, ka tas ir letāls neveiksminieks. Varbūt šiem cilvēkiem ir jādomā mazāk par slikto.

Jaunava

Situācija ar Vērsi ir ļoti līdzīga Jaunavas pašapziņai. Šīs zīmes personības ir pārāk kritiskas par šo pasauli, un tāpēc pat tad, ja tās ir laimīgas, Jaunavai ir iemesls saistīt to, kas notiek ar pesimismu, un jāuztraucas, ka rītdien laime tos atstās. Bet kā jūs varat būt apmierināts ar šādu attieksmi pret dzīvi?

Jaunavām ir labs potenciāls. Tās atšķiras ar matemātisku domāšanu un šo funkciju labi izmanto. Tomēr tie ir pārāk neuzticami. Jaunavas šaubās pat tad, ja intuīcija viņiem liek uzvarēt. Tāpēc mēs arī nevaram runāt par veiksmi.

LASI ARĪ: 4 neparasti veidi, kā atvērt durvis uz jūsu prāta nezināmo valsti!

Mežāzis

Patīk vai nē, un veiksme ir diezgan atkarīga no cilvēka rakstura. Šajā sakarā īstiem introvertiem, Mežāžiem, laimējas reti. Un šie cilvēki nav pieraduši uzticēties šim notikumam. Viņi ir pārliecināti, ka liktenis ir mainīgs, un tāpēc viņi uzticas tikai paši sev.

Tajā pašā laikā pārliecība par sevi un savu spēku reizēm rada reālus brīnumus. Mežāzim ir milzīgs potenciāls, vienkārši tāpēc, ka ir pārsteidzošs dzīvesveids un neuzticēšanās citiem, reti Mežāzis var realizēt sevi vai paļauties uz veiksmi, kas patiesībā ir labvēlīga šiem cilvēkiem.

Vēzis

Vēzis var tikt saukts par vislielāko nelaimes gadījumu starp visām Zodiaka zīmēm. Tie ir diezgan kautrīgi indivīdi, kas slēpjas savā čaulā pat no veiksmes, kas uzbrūk viņiem! Paskatieties uz Vēzi. Viņi regulāri saņem interesantus piedāvājumus, kas saistīti ar jaunu darbu, iepazīšanos vai patīkamu uzturēšanos. Bet mūžīgās šaubas, liek viņiem atteikties no šādiem piedāvājumiem un aizvērt durvis, kas noved pie laimes.

Faktiski, Vēzis ir laimīgs ne vairāk un ne mazāk kā citu Zodiaka zīmju personības. Viņiem vienkārši ir nepieciešams atpūsties un pārtraukt domāt par slikto, sākt domāt pašiem par sevi un, atverot savu dvēseli, ļaujiet tai iekarot veiksmi!

avots: esotericblog

COMMENTS

Leave a Comment