Izmantojiet šo vienkāršo līdzekli, lai atrisinātu problēmu ar logu aizsvīšanu uz visiem laikiem

Iestājoties aukstam laikam, uz dažādām virsmām, kas robežojas ar siltu un ledainu gaisu, parādās kondensāts. To veicina paaugstināts mitrums uz pēkšņu temperatūras izmaiņu fona. Dzīvojamā istabā logi visbiežāk aizsvīst.

Cerībā, ka uz plastmasas logiem neuzkrāsies kondensāts, cilvēki koka rāmjus nomaina pret metāla-plastmasas. Diemžēl pēc veco logu nomaiņas pret moderniem stikla pakešu logiem problēma dažkārt pasliktinās.

Šodien es pastāstīšu par iespējamiem kondensāta cēloņiem uz logiem. Pastāstīšu arī par to, kā no tā atbrīvoties.

Kondensāts uz plastmasas logiem

Pirmkārt, ir vērts parunāt par to, kādi varētu būt iemesli. Galu galā dažus no tiem var salabot. Tas palīdzēs atbrīvoties no kondensāta problēmas.

Lasi arī: Tautas zīmes iesaka to nedarīt šajās dienās, lai nepaliktu pie tukšas siles

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju eņģeļi un dēmoni: kas sēž uz tava pleca

Zemas kvalitātes metāla-plastmasas logi ar vienas kameras stikla pakešu logiem

Problēma tiek atrisināta, pārinstalējot logu. Jūs varat samazināt remonta izmaksas, nomainot tikai stikla pakešu logus pret enerģiju taupošiem. Ir nepieciešams arī izolēt ārējās nogāzes. Protams, šī ir diezgan radikāla metode. Un tas nav piemērots visiem.

Slikta ventilācija un augsts mitrums mājā

Ieteicams regulāri vēdināt telpu un neaizmirstiet ieslēgt tvaika nosūcēju, gatavojot ēdienu vai ejot vannā. Ja nav dabiskas ventilācijas, ir nepieciešams uzstādīt ierīces piespiedu gaisa apmaiņai. Turklāt jūs varat iegādāties mitruma absorbētājus, ja ar vienkāršu ventilāciju nepietiek.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment