Ziemā nekad neglabājiet šos priekšmetus uz balkona

Balkons ir vairāk piemērots puķu audzēšanai, nevis lietu glabāšanai.

Daudzi cilvēki ir pieraduši izmantot balkonu kā papildu vietu dažādu priekšmetu glabāšanai. Tomēr tikai retais aizdomājas, ka neapkurinātā telpā daudzas lietas sabojājas. Eksperti stāsta, ko ziemā nekādā gadījumā nedrīkst glabāt uz balkona.

Ziemā lodžijā vai uz balkona nevajadzētu atstāt dažādas iekārtas. Jāsaprot, ka šajā gadījumā tā būs pakļauta temperatūras izmaiņām. Tā rezultātā sāks bojāties ierīču iekšpusē esošās detaļas. Vasarā šādas ierīces varēs tikai izmest. Tāpēc tādas lietas kā veļas mašīna, mikroviļņu krāsns, saldētava, blenderi un pat elektriskais grils nevar ziemas laikā atrasties uz balkona.

Līdzīga situācija ir arī ar dārgiem tekstilizstrādājumiem. Mitruma līmeņa, temperatūras un citu ārējo apstākļu izmaiņas to dažu dienu laikā novedīs līdz sabojāšanai.

Lasi vēl: Vai ir pareizi liet kafijas biezumus izlietnē: nepieļaujiet šo kļūdu

Turklāt uz balkona nevajadzētu uzglabāt paklājus, aizkarus vai dekoratīvos spilvenus. Ja ārā spīd saule un balkonā ir mitrums, uz tiem parādīsies pelējums. Šādu lietu izmantošana vairs nebūs iespējama.

Eksperti arī neiesaka uz balkona uzglabāt materiālus, kas var viegli aizdegties. Piemēram, aerosola bundžas vai uguņošanas ierīces. Tie bieži sprāgst tiešos saules staros.

Leave a Comment