Zīlēšana pēc pulkstens: ko par nākotni var pastāstīt spoguļattēla skaitļi

Pirmā lieluma skaitļu komplekti:

00:00. Dienas sākums, atpakaļ skaitīšanas sākums. Pusnakts ir misticisma laiks, bet par laimi šī kombinācija ir ļoti labvēlīga. Četras nulles punkti norāda, ka esat gatavs kaut kam jaunam un grandiozam. Jūsu dzīvē var notikt gandrīz jebkas – jūs varat satikt jaunu cilvēku, iemīlēties, nopelnīt vai atrast lielu naudas summu, atrisināt problēmu. Tas ir gan sākums, gan beigas, jo pusnakts saka ne tikai par jaunās dienas sākumu, bet arī par iepriekšējā gada pabeigšanu. Kad jūs pamosties no rīta, tad jūs zināt, ka jums ir tikai lieliska diena, lai darītu lieliskas lietas. Viss, kas var notikt, jānotiek nākamajās 24 stundās, tas ir, līdz nākamās dienas 00:00.

Lasīt arī: 5 finanšu panākumu noslēpumi, kas palīdzēs jums kļūt bagātiem

11:11. Rīts sākas labi, kad jūs pēkšņi redzējāt uz pulksteņa četras vienības. Tā ir lieliska skaitļu kombinācija cilvēkiem, kas dzīvo mākslu. Vieniniekā ir daudz egoisma, daudz vientuļa, bet šajā kontekstā tas nozīmē skaistuma meklējumus. Sievietēm ir ieteicams mainīt izskatu šādās dienās, un vīriešiem – pārvērtēt dzīves prioritātes un pabeigt svarīgus jautājumus.

22:22. Tas ir vienīgais pirmā lieluma komplekts, pēc tā redz, kas ir vērts, ko nedaudz var uzdrīkstēties. Divnieki iesaka atgriezties, atcerēties pagātni. Šī diena nevarēja iet ļoti gludi, ja jūs nejauši redzējāt četrus divniekus uz pulksteņa. Varbūt jums vajadzētu mēģināt izlabot savas kļūdas – piemēram, lūgt piedošanu no tiem, kas tiek aizskarti. Ja jūs atliekat svarīgu lietu uz vēlāk, bet jūs mocījāties ar šaubām, nākamajā dienā iekļaujiet to obligātajā sarakstā.

Otrā lieluma skaitļi:

01:00. Tas ir satraucošs laiks, kas stāsta par to, ko kāds domā par tevi, un ne visai labā gaismā. Visticamāk, tas ir cilvēks, kurš visādā mērā vēlas kaitēt jums. Sargieties no riskiem un dažādiem piedzīvojumiem šajā dienā. Neuzklausiet svešinieku padomu.

Lasīt arī: Ķiplokiem ir spēcīga pret mikrobu iedarbība

02:00. Precīzi divas stundas no rīta, kas redzamas pulkstenī, saka, ka visu dienu jābūt uzmanīgiem attiecībā uz transportu. Ne kur no pilsētas labāk neizbraukt, kā arī nav nepieciešams doties uz darbu vai kaut kur, ar automašīnu vai autobusu. Ja iespējams, labāk iet ar kājām, tad viss būs kārtībā.

03:00. Trīs no rīta saka, ka dienas laikā jūs varat satikt vecu paziņu vai draugu. Šī tikšanās nebūs nāvējoša, taču tā ļaus atcerēties pagātni. Negatīvā vai pozitīvā krāsā būs šīs atmiņas – tas nav zināms.

04:00. Ja jūs redzējāt tieši četras stundas, tad labāk ir rūpēties par naudu. Apturēt izdevumus un neizmetiet naudu par sīkumiem.

05:00. Var rasties Vese***as problēmas, par kurām jūs neko nezinājāt agrāk. Esi uzmanīgs ar asiem priekšmetiem, nepārkāpiet ceļa noteikumus, naktī nepalieciet vienatnē, nelietojiet alkoholu.

06:00. Seši rītā, kas tiek ieraudzīti, liecina, ka jūsu pārdzīvojumi ir velti. Mēģiniet nekrist depresijā tajā dienā.

07:00. Septiņi no rīta ir laiks domāt par to, kādi ir jūsu dienas plāni. Ja jūs pulksteņa laikā nejauši redzējāt tieši septiņus no rīta, tad mēģiniet vēlreiz pārbaudīt savus plānus.

08:00. Astoņas stundas saka, ka jums paveiksies biznesā.

Lasīt arī: Portāls: Kā tu izskatīsies kā pretējais dzimums jeb Kāpēc ir bīstami “nevainīgie” soctīklu testi

09:00. Varbūt jums drīz kļūs zināms par kāda noslēpumu, kas vislabāk tiek turēts noslēpumā.

10:00. Vēlēšanās drīz var piepildīties. Ja ne šajā dienā, tad tuvākajā nākotnē – droši.

11:00. Sargieties no pamestām lietām. Visu novediet līdz loģiskām beigām, lai tu būtu laimīgs.

12:00. Pusdienas ir laiks pārdomāt visu, kas jūs ieskauj, un visu, kas dzīvo tavā sirdī. Ja pulkstenī redzējāt tieši divpadsmit stundas, tad tas ir signāls, ka jums ir nepieciešams aplūkot savu dzīvi no malas.
Nākamais ir garš pārtraukums, tā kā plkst. 13:00, plkst. 14:00, un pārējie tiem sekojošie skaitļi nav maģiski, lai prognozētu nākotni šajā zīlēšanā.

20:00. Tev būs neticama veiksme mīlestībā. Varbūt ir vēlams plānot romantisku randiņu rītdienai.

22:00. Desmit vakarā ir laiks, kurā teikts, ka nākamajās pāris dienās jūsu dzīvē var ienākt nepatīkama persona.

01:11. Ir iespējams mīlas trijstūris ar dalību. Sargieties no nodevības un uzmanīgi vērojiet to, kas jums patīk, jo, ja jums melo, šodien dienas laikā būs iespējams uzzināt.

02:22. Trīs divnieki ir bīstamības pazīme. Sargieties no ļaunajiem cilvēkiem.

03:33. Trīs trīskārši ir neticami veiksmīgi, kas nākamajās 24 stundās var gaidīt jūs jebkurā dzīves jomā. Centieties to pilnībā realizēt.

Lasīt arī: Nošāva 2220 eiro dēļ. Noziegums Ķekavas mežā

04:44. Jūsu tuvākā nākotne ir spilgta. Tev būs garīgais apgaismojums un veiksme mīlestībā.

05:55. No piecām minūtēm līdz sešiem no rīta, tas ir laiks, kad jūsu dvēselē ir maģija. Diena tiks būvēta, kā jūs to iedomājat. Vadieties pēc savas intuīcijas.

10:01. Jūs sagaidīs nopietni strīdi, no kā var izvairīties.

12:21. Jūsu mīlestības attiecībās nevajadzētu ļaut nevienam līst. Ja jūs strīdaties vai pastāv atšķirības, nelūdziet nevienam padomu – izlemiet visu pats.

13:31. Kolektīva problēmu risināšana ir lielisks izaicinājums no jebkuras sarežģītas situācijas. Palīdziet citiem un nevilcinieties lūgt palīdzību.

14:41. Liktenis var dot visu, ko vēlaties, ja tas ir svarīgs sīkums.

15:51. Tev var parādīties konkurents mīlestībā vai darbā, biznesā.

20:02. Ja paskatījāties pulkstenī, un tur divas minūtes pēc astoņiem, tas nozīmē, ka ir laiks apstāties. Atrodiet laiku šonedēļ, lai paņemtu atpūtu. Nepārpulēties darbā.

Visi šie skaitļi ir svarīgi. Pievērsiet uzmanību tiem ne tikai otrdienās un sestdienās. Neļaujiet sliktajām prognozēm piepildīties, bet labās, lai vienmēr ir ar jums!

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment