Zinātne un numeroloģija par naudas pievilcību: krāsas, kas piesaista bagātību un veiksmi tieši tev

3. Tirkīza krāsa. Talismanu minerāli: jašma, tirkīzs. Tirkīza nokrāsas ļauj redzēt nākotni un pelnīt ar prātu, paļaujoties uz zināšanām un prasmēm. Tirkīza krāsa drēbēs palīdz koncentrēties, un, ja izvēlēsities šo krāsu savam maciņam, tad nauda būs droši pasargāta no zādzībām un nepārdomātiem tēriņiem.

4. Violeta krāsa. Talismanu minerāli: ametists, čaroīts, apatīts. Violetas krāsas izmantošana palīdz ātri atrisināt ilgtermiņa naudas problēmas. Purpurs palīdz ātri atmaksāt parādus, kā arī apiet krāpniekus. Pateicoties purpursarkanajām nokrāsām birojā, būs vieglāk pieņemt nopietnus lēmumus un atrast ienesīgus biznesa sakarus.

5. Melna krāsa. Talismanu minerāli: opāls, morions, ahāts. Melnā krāsa palīdz piesaistīt cilvēkus un ātri iegūt nepieciešamās investīcijas. Melns biroja krēsls, melns virsdrēbes un biznesa kostīms būs atslēga uz ātru karjeras izaugsmi . Melns maks lieliski tiks galā ar uzkrāšanas funkciju.

6. Zaļā krāsa. Talismanu minerāli: smaragds, hrizolīts, berils. Zaļā krāsa ļauj sasniegt harmoniju un nenovērsties no darba. Zaļie toņi drēbēs arī aizsargā pret ļaundariem un  stiprina enerģiju, neļaujot negatīvismam no ārpuses kaitēt cilvēkam. Zaļā maka izvēle garantē uzkrājumu drošību un piesaista finanšu plūsmas.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 24. līdz 30. jūlijam: dažiem noteikti jāuzmanās no krāpniekiem!

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs augustam: izmantojiet, lai neciestu no nabadzības un naudas zudumiem!

7. Gaiši zilā krāsa. Talismanu minerāli: akvamarīns, spinelis, cirkons. Zilā krāsa spēj piesaistīt negaidītus ienākumus, tai skaitā loterijas laimestus. Šī apģērba krāsa harmonizē enerģijas plūsmas un ļauj pieņemt lēmumus ar vēsu prātu. Nav vērts aizrauties ar zilo krāsu, lai nekļūtu par sajūsmas ķīlniekiem un netērētu ietaupījumus apšaubāmiem projektiem.

8. Zilā krāsa. Talismanu minerāli: aventurīns, žadeīts, iolīts. Zilā krāsa darbojas kā finanšu un biznesa sakaru piesaistes garants. Zilie biznesa tērpi palīdz piesaistīt uzmanību un iekarot apkārtējo vidi. Pateicoties piesātinātajiem zilajiem toņiem, jūs varat atrast izeju no sarežģītas situācijas un  piesaistīt naudu īstajā laikā.

9. Sarkanā krāsa. Talismanu minerāli: rubīns, turmalīns, granāts. Sarkanā krāsa palīdz pasargāt sevi no liekiem izdevumiem, īpaši, ja izvēlaties šīs krāsas maku. Apģērbā ir lietderīgi izmantot sarkano krāsu, lai atrisinātu strīdīgus jautājumus un izceltos no apkārtējās vides. Spilgtas dienasgrāmatas un rakstāmpiederumi palīdzēs ģenerēt ienesīgas idejas , kuras nebūs grūti īstenot.

Katrs no ziediem pēc dzimšanas datuma var kļūt par visspēcīgāko talismanu finanšu plūsmu piesaistē. Piemērotas krāsas auduma gabals, atslēgu piekariņš vai cits sīkums, kas izrunāts peļņas gūšanai, piesaistīs finansiālu labklājību un ietaupīs jūs no liekiem izdevumiem.

Leave a Comment