Zodiaka zīmes: akmeņi-talismani pēc dzimšanas datuma

Lauva: no 23. jūlija līdz 23. augustam

Lauvas – cilvēki ir emocionāli nestabili, jo bieži vien viņi izdara kļūdas, ko pēc tam nožēlo. Labākais akmens talismans, kas to var labot, ir ametists.

Šis akmens arī palīdz kontrolēt jūsu vēlmes. Lauvām ar viņu būs vieglāk atbrīvoties no sliktiem ieradumiem. Ametists palīdz cīnīties pret kavēšanos un slinkumu, kā arī uzlabo intuīciju, uz ko Lauvas bieži paļaujas mīlestībā.

Lasi arī: Aukstasinīgā lēdija: viscietsirdīgākās sievietes saskaņā ar Zodiaku

Jaunava: no 24. augusta līdz 23. septembrim

Labākais akmens talismans Jaunavām ir rodonīts. Tas ir piemērots daudziem cilvēkiem, bet tas vislabāk darbojas Zemes zīmes pārstāvjiem. Jaunavām ir ļoti nestabila nervu sistēma. Viņas ir vienkārši izvest no sevis, likt par kaut ko šaubīties. Jaunavas bieži atsakās no sava darba, zaudējot ticību sev. Tās ir ļoti grūti labot, bet rodonīts to var izdarīt.

Šis rozā sarkanais akmens ir gan talismans, gan veiksmes avots, jo Jaunavām ir tikai viena būtiska kļūda, kas izraisa visu galveno satricinājumu parādīšanos viņu dzīvē. Tas ir zema pašcieņa un garastāvokļa polaritāte.

Svari: no 24. septembra līdz 23. oktobrim

Cilvēki, kas dzimuši laikā no 24. septembra līdz 23. oktobrim, ir vējaini, savtīgi un pakļauti negatīvai ietekmei no ārpuses. Viņi ātri kļūst emocionāli noguruši, zaudējot enerģiju un vēlmi strādāt, rīkoties. Lai atrisinātu šo problēmu, viņiem var palīdzēt nefrīts. Šis akmens ir labs gadījumos, kad personai nepieciešama iekšējā harmonija un laimes sajūta.

Nefrīts dod papildu enerģiju, prasmi pēc zināšanām, dod cilvēkiem īpašu harismu, kas jau ir pieejama Svariem. Tādējādi akmens ne tikai uzlabo Svaru stiprās puses, bet arī daļēji izlabo to trūkumus. Nefrīts palīdz iegūt uzticību un sasniegt panākumus.

Lasi arī: 2019. cūkas gads: visu zīmju horoskops – vēlams analizēt precīzāk savu vidi!

Skorpions: no 24. oktobra līdz 22. novembrim

Skorpioni kaunas vai baidās parādīt savas galvenās vērtības. Labot to palīdzēs ahāts, kas nodrošina uzticību. Skorpioniem akmens ir viņu tiešais papildinājums un palīgs. Tas ir universāls talismans, bet šīs zīmes pārstāvjiem tas ir vienkārši neaizstājams.

Ahāta akmens palielina Skorpionu aizsardzības līmeni. Ienaidnieki un skaudīgi cilvēki saglabā savu attālumu, jo viņiem šķiet tik spēcīga un necaurredzama aizsardzība, ko šis akmens nodrošina. Tas var arī palielināt fizisko un emocionālo izturību, ļaujot Skorpioniem tikt galā ar lielu spiedienu darbā un mājās.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment