Zodiaka zīmes: akmeņi-talismani pēc dzimšanas datuma

Strēlnieks: no 23. novembra līdz 21. decembrim

Labākais akmens talismans Strēlniekam – pērles un dimants. Šie akmeņi palīdzēs cīnīties ar  trūkumiem un vājībām, kas ietver pastāvīgu sacensību un vēlmi būt vislabākajam visur. Pērles vairāk strādā šajā virzienā. Tās pamazām izlabo Strēlnieka vēlmi izklausīties labākam nekā viņi patiešām ir.

Dimanti ir uzticama aizsardzība pret ļaunajām acīm un negatīvo. Strēlniekam ir daudz ienaidnieku un tie, kas viņus apskauž. Dimanti aizsargā viņus no negatīvas ietekmes un neļauj viņiem sajust tādas pašas sajūtas kā citiem.

Lasi arī: Prognozes 2019. gadam – pārmaiņu gads!

Mežāzis: no 22. decembra līdz 20. janvārim

Mežāzim trūkst radoša sākuma. No bērnības viņi tic tikai tam, ko viņi redz, tāpēc viņiem trūkst radošas viegluma, kas nelielos daudzumos ir ļoti svarīgs pat visnopietnākajos gadījumos. Hematīta un aventurīna akmeņi palīdzēs izlabot situāciju. Šajā sakarā hematīts kļūs efektīvāks. Viņš sniegs Mežāzim vēlmi apskatīt pazīstamas situācijas no cita viedokļa.

Hematīts arī palīdzēs iemācīties redzēt pēc cita domās, nevis draudus un sāncensību, bet kaut ko interesantu. Mežāži šī akmens ietekmē var kļūt paškritiskāki. Tas sasniegs lielus rezultātus mīlestībā un darbā.

Ūdensvīrs: no 21. janvāra līdz 20. februārim

Ūdensvīram ir daudz tumšu rakstura iezīmju. Izlabot vai slēpt tās palīdz citrīna akmens. Viņš palīdz cilvēkiem parādīt tikai vislabāko sevī, izvairoties no vēlmes atriebties un bez jebkāda iemesla dusmoties. Ūdensvīriem, tāpat kā citiem cilvēkiem, ir daži trūkumi, kas jārisina kaut kā, bet bieži Ūdensvīrs tos vienkārši neredz. Citrīns atver acis uz rūgto patiesību un palīdz izskaust trūkumus.

Speciālisti atzīmē, ka akmens dod fizisko un emocionālo spēku. Šajā periodā dzimušajiem, šādas īpašības var noderēt. Šie cilvēki izceļas ar augstu fiziskās stabilitātes līmeni, bet emocionāli tie var būt vāji. Citrīns palīdzēs sasniegt pareizo līdzsvaru.

Lasi arī: Horoskops 2019. gadam, katrai Zodiaka zīmei – vajadzēs paļauties uz loģiku un saviem instinktiem!

Zivis: no 21. februāra līdz 20. martam

Zivīm mīlestība ir vissvarīgākā zona, un daudzi eksperti sauc granātu par visspēcīgāko mīlestības talismanu. Tas ir sarkans akmens, kas palielina cilvēka enerģiju, palielinot spēka plūsmu un motivāciju. Tas padara cilvēkus ambiciozākus, kas ir noderīgi slinkajām un ātri nogurdināmajām Ziīm.

Granāts palīdzēs Zivīm radīt labu iespaidu uz jebkuru personu, bet šim talismanam nepieciešama īpaša attieksme, tādēļ vispirms jāapgūst  granāta enerģētiskās īpašības. Tikai tad to var izmantot, lai piesaistītu veiksmi.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment