Zvaigžņu eksperti pastāstīja no kā ir jāatsakās katram zvaigžņu zīmju pārstāvjim jūlijā, lai visu mēnesi saglabātos veiksme

Jūlija otrā puse, sākot ar 17. datumā spēcīgo Jauno Mēnesi, tiek izteikta ar divām skaļām, pieaugošām opozīcijām – gaismekļi stāsies pretī Plutonam, bet abas ļaundabīgās planētas Marss un Saturns pretosies viena otrai. Nepārspīlējot var teikt – jaunā mēness karte nes kaut ko destruktīvu . Turklāt lēmumi, kas pieņemti apstākļu spiesti, sākotnēji var būt destruktīvi. Rezonansei pietiktu pat ar vienu no šīm opozīcijām.

Mājsaimniecības līmenī atsevišķa Marsa un Saturna opozīcija spēj salauzt malku palielinātu negadījumu veidā kalnos, ražošanā un transportā, kā arī hronisku slimību saasināšanās ziņā. Īpaša kontrole un drošības pasākumi, izvairīšanās no riska, svarīgiem finanšu darījumiem prasa visu nedēļu no jaunā mēness no 17. jūlija līdz 23. jūlijam .

Vēl viens nozīmīgs notikums jūlijā ir Venēras pārvēršanās retrogrādā kustībā no 23. jūlija, kurā tā saglabāsies līdz 4. septembrim. Tradicionāli Venēras apvērsuma periods radīs iespēju atgriezties pie pagātnes attiecībām un kontaktiem ar sen aizmirstiem partneriem un draugiem. Šajā laikā ir vērts būt ļoti uzmanīgiem ar lieliem ieguldījumiem, ilgtermiņa finanšu līgumu slēgšanu, kā arī, piemēram, operācijām plastiskās un estētiskās ķirurģijas jomā. Un laika posmā no 17 līdz 25 vēl labāk ir atlikt projektu uzsākšanu uz nākotni .
Visintensīvākās jūlija dienas , kas nes konfliktus, tostarp tās, kas ir neaizsargātākas pret veselību – 2.-3., 6., 13., 17., 20.-23., 28. jūlijs.
Labvēlīgas dienas , kas veicina planētu pozitīvāku mijiedarbību, palīdzot sasniegt rezultātus un veiksmīgāk risināt sarunas – 1, 7-8, 11-12, 14-16, 29-30 (ar nosacījumu), 31. jūlijs.

COMMENTS

Leave a Comment