Zvaigžņu prognoze 2022. gada 17. decembrim

Auns

Gribi romantiku? Sūdzies par smagām darba dienām? Jums tiks dots! Divi vai pat trīs ielūgumi uz randiņu uzreiz. Tagad padomājiet par to, kam dot priekšroku, vai izveidojiet viltīgu shēmu “divi vienā vai kā neiekļūt putrā”.

Vērsis

Sestdien Zemes stihiju pārstāvji pamodīsies un sapratīs, ka viņu dzīvē nepārprotami nepietiek ne sporta, ne varoņdarba, ne enerģiskas aktivitātes. Protams, Vērsis par to nekavējoties informēs visus, ko zina. Taču jau pēc pusdienām impulss kaut kur pazudīs, un zemes zīmes pārstāvis izliksies, ka nekas nav noticis un tā tikai visiem šķita.

Dvīņi

Sestdien Dvīņi ļoti ilgi gatavosies, lai paveiktu ko vienkāršu un sāpīgi pazīstamu. Gaisa zīme patērēs pusi dienas tikai tāpēc, ka tā nevar noskaņoties. Rezultātā pabeigs darbu, bet kopumā diena paies viduvēji.

Vēži

Izvēloties filmu vakara skatīšanai, atsakieties no baisām, mistiskām un, protams, psiholoģiskām drāmām. Pat ja esat liels filmu cienītājs no seriāla “filma ne visiem” vai filmām, kurās velti tika uzņemtas piecas minūtes bez norautām ķermeņa daļām. Dodiet priekšroku ģimenes komēdijām. Pretējā gadījumā zvaigznes nozīmē miega traucējumus un sliktu garastāvokli.\

Lasi arī: Austrumu prognoze pēc jūsu dzimšanas gada 2023. gadam

Lauva

Ja kāds šodien Lauvai saka, ka kļūdās, lai viņš vaino pats sevi. Ugunīgā zīme savā adresē nepacietīs pat kritikas ēnu un būs gatava burtiski saplosīt to, kurš uzdrošinās izteikt Lauvai piezīmi.

Jaunava

Ja pēkšņi jūties ļoti, vienkārši neticami, proti, steidzami gribas papļāpāt, tad steidzami jāsatiekas ar kādu senu draugu un jāsāk neliela operācija, lai kādam nomazgātu kaulus. Dažreiz tas var būt pat noderīgi.

Svari

Neatkarīgi no tā, kā jūsu ģimenes locekļi pretojas, viņi nevar izvairīties no sporta. Jo Svariem ir garlaicīgi trenēties vienatnē, un šodien gaisa zīmei ir vajadzīgs tāds sporta veids kā … gaiss. Tātad jau no paša rīta sarīkosiet lielu ģimenes braucienu vai nu uz baseinu, vai uz sporta zāli, vai uz tuvāko slēpošanas trasi.

Skorpions

Esiet ļoti uzmanīgi. Jūs varat kādu netīšām aizskart. Vienkārši pasakot kaut vai joku. Un rezultātā jūsu vārdi tiks uztverti ne tikai nopietni, bet arī pārāk tuvu pie sirds un ļoti personiski. Un pat ja jūs desmit reizes atvainosieties, jūs nevarēsiet labot situāciju.

Strēlnieks

Sestdien zvaigznes daudziem Uguns stihijas pārstāvjiem dos mājienus uz veiksmi personīgās lietās. Tāpēc netērējiet savu laiku un rīkojieties. Ja jau sen vēlies ar kādu parunāties, dari to šodien. Un par ielūgumu vakariņās nemaz nav jāatgādina, tas pats par sevi saprotams.

Mežāzis

Sestdien Mežāzis uzpūtīsies un apvainosies. Tu tik ļoti centies, tērēji tik daudz laika, gatavojot pieticīgas draudzīgas sešu ēdienu vakariņas. Un jūsu draugi aizmirsa brīdināt, ka viņi steidzīgi zaudē svaru jaunajam gadam. Un tagad tu no nerviem aprij visu šo gardumu, un viņi nervozi grauž savus pētersīļus un skatās uz tevi tā, ka jebkura cita zīme jau būtu izkritusi cauri zemei. Bet tikai neapvainots Mežāzis, kuram, starp citu, ledusskapī ir arī firmas kūka!

Lasi arī: 4 enerģētiski bīstamu attiecību veidi: kā pasargāt sevi no problēmām un atrast savu laimi

Ūdensvīrs

Lieliska sestdiena, brīnišķīgs noskaņojums, viegls flirts un romantikas valdzinājums. Lūk, kas šodien sagaida Gaisa stihijas pārstāvjus. Burtiski viss jūs iepriecina, īpaši jaukas lietas. Ceļojums uz kino ar mīļoto cilvēku vai vakara pastaiga iedvesmos Ūdensvīru tā, it kā tas būtu randiņš kaut kur romantiskā pludmalē vai viduslaiku pilī.

Zivis

Sestdien zvaigznes iesaka pavadīt aktīvi un vēlams svaigā gaisā. Ja neesi ziemas sporta cienītājs, tad aizej vismaz pavizināties ar “gumijas riepu” vai kļūsti par to pašu “trako”, par kuru visi smejas un apbrīno, jā, tas, kurš no rīta līdz vakaram būvē slidkalniņu bērniem pagalmā.

Leave a Comment