Zvaigžņu prognoze 2023. gada 18. decembrim: Dvīņi saņems labas ziņas, Lauva nonāks konfliktos!

♌ Lauva

Zvaigznes iesaka Lauvai pirmdien mēģināt mazāk sazināties ar citiem. Tava garā mēle šodien kļūs vēl garāka, un sarkastiskuma ziņā pārspēsi pat Skorpionu. Ja jūs nesavaldīsit sevi un nepateiksit kaut ko nepareizi, noteikti būs skandāls.

♍ Jaunava

Nedēļas sākums Jaunavām nebūs viegls – viņas nemitīgi tevi spiedīs, prasīs tūlītēju atbildi, lūgs kaut ko izdarīt pēc iespējas ātrāk, visu pametot. Taču nevajag ļauties spiedienam, rīkoties izsvērti, citādi pieļausi kļūdas, kuras nāksies labot vienam.

♎ Svari

Nedēļas sākumā Svari būs izkaisīti un nesavākti, un jums pat nevajadzētu nekam mēģināt koncentrēties. Pirmdienai labāk neplānot lietas, kas prasa dziļu analīzi un skrupulozu pieeju, jo, visticamāk, nespēsi tās veiksmīgi pabeigt un pieļausi daudz kļūdu.

♏ Skorpions

Pirmdien Skorpioni var nonākt konflikta centrā, ko paši izprovocēs. Jūsu kodīgums un tieksme izteikt skarbus, kategoriskus spriedumus šodien ir saasināta līdz robežai, un jūs varat aizvainot pat visnejūtīgāko cilvēku pret barbu. Zvaigznes iesaka uzraudzīt savu runu, kā arī, izejot no mājas, pievērst uzmanību prognozei – saaukstēšanās risks šobrīd ir ārkārtīgi augsts.

♐ Strēlnieks

Šodien zvaigznes iesaka Strēlniekam pakļauties apstākļiem. Ja kaut kas ir mainījies un nevarat izpildīt pirmdien ieplānotos uzdevumus, tad lai tā būtu, pārejiet uz citām lietām. Un arī šajā dienā saņemsi informāciju, par kuru būs rūpīgi jāpārdomā.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. decembrim: darvas karote medus mucā!

Lasi arī: Kurām zvaigžņu zīmēm Pūķis dāvās mīlestību nākamajā gadā, un kurām pat nevajadzētu sākt jaunas attiecības?

♑ Mežāzis

Pirmdien Mežāžiem veiksies lietišķā komunikācijā. Ja jums ir jārisina sarunas ar partneriem, klientiem vai vadību, dariet to jau šodien. Tavas oratoriskās prasmes ir lieliskas, un tu spēsi panākt vajadzīgās vienošanās.

♒ Ūdensvīrs

Pirmdien Ūdensvīri riskē ar savu pieredzi redzēt labi zināmās patiesības pareizību: “Mana mēle ir mans ienaidnieks.” Šodien tu vari atklāt kāda cilvēka noslēpumu, par ko tūlīt tiksi saukts pie atbildības, vai arī pateikt šķebinošas lietas tiem, kuri tev neko sliktu nav nodarījuši. Labākais variants ir pavadīt šo dienu vienatnē, un, ja tas nav iespējams, ierobežojiet saziņu pēc iespējas vairāk.

♓ Zivis

Gadās, ka atpūta nepieciešama jau darba nedēļas sākumā, un pirmdiena Zivīm būs tieši tāda. Šī diena nav piemērota svarīgu darba jautājumu risināšanai un enerģiskai darbībai. Zvaigznes iesaka veltīt laiku komunikācijai un patīkamām aktivitātēm.

Leave a Comment