Zvaigžņu prognoze 2023. gada 6. janvārim

Lauva

Rezultatīvākā būs dienas pirmā puse. Centieties pirms pusdienām paspēt izdarīt visu, ko esat ieplānojis. Pavadiet pārējo laiku, lasot, skatoties filmas vai apmeklējot pasākumus. Pastaiga svaigā gaisā būs arī lielisks darba nedēļas noslēgums.

Jaunava

Darba nedēļas beigās lietas jāsakārto, neatstājot “astes”. Tas palīdzēs pilnībā izbaudīt nedēļas nogali, nenovirzoties no domām par nepabeigto. Un vakaru labāk veltīt nesteidzīgai pastaigai svaigā gaisā.

Svari

Līdz nedēļas beigām, iespējams, zināma spriedze. Centieties kontrolēt savas emocijas, parādiet sev raksturīgo atturību. Pretējā gadījumā jums būs jāpavada visa nedēļas nogale, nožēlojot dusmās izteiktos vārdus, un tas ir labākajā gadījumā. Vēl ļaunāk, ja jūs netīši aizvainosiet kādu no mājsaimniecības locekļiem, nepieciešamība kārtot lietas tiks papildināta ar sirdsapziņas sāpēm.

Skorpions

Līdz nedēļas beigām Skorpioni var justies slikti, sabrukums. Lai nepasliktinātu situāciju, zvaigznes iesaka piektdien daudz ko neplānot, bet “izslēgto” atlikt uz pirmdienu. Un arī ģērbieties atbilstoši laikapstākļiem, saaukstēšanās risks ir ļoti liels!

Strēlnieks

Piektdien Strēlniekam sarunās jābūt uzmanīgākam. Nestāstiet pārāk daudz par sevi, īpaši svešiniekiem, nedalieties savos plānos ar visiem. Pastāv liels risks, ka sarunu biedrs saņemto informāciju izmantos tā, lai visu teikto vērstu pret tevi.

Mežāzis

Darba nedēļas pēdējā dienā jāizvairās no strīdiem ar mājsaimniecībām un vecākiem. Apspiediet vēlmi strīdēties vai būt principiālam tur, kur tas ir pilnīgi nevajadzīgs. Neapmierinātības dzirksts uzreiz kļūst par ugunsgrēku, kas iznīcina ne tikai labu garastāvokli, bet arī nedēļas nogales plānus.

Lasi arī: 4 zvaigžņu zīmju pārstāvji, kas kļūs bagāti 2023. gada janvārī

Ūdensvīrs

Piektdien iespējama iepazīšanās, kas tev šķitīs daudzsološa. Taču jau tuvākajā laikā redzēsi, ka saziņa ar šo cilvēku tev nav interesanta un nenes nekādu labumu. Tāpēc nelieciet īpašas cerības uz jaunu paziņu, neveidojiet nekādus kopīgus plānus.

Zivis

Šajā dienā pretējā dzimuma pārstāvji izrādīs tev uzmanības pazīmes. Neignorējiet tos, neliela flirts jums nāks par labu. Bet bez vilcināšanās piekrist randiņam nav tā vērts. Tikšanās būs patīkama tikai tad, ja šis cilvēks tev patiešām ļoti patīk.

Leave a Comment