Zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam ūdens stihijas zvaigžņu pārstāvjiem: daudzus sagaida grūtības dažādās sfērās!

Skorpions

2023. gada augusts Skorpioniem būs pārmaiņu mēnesis. Vēlaties mainīt savus ieradumus, darbības jomu un, iespējams, dzīvesvietu. Dažiem Skorpioniem pārmaiņas nebūs tik globālas, taču bez tām vienalga neiztikt. Visticamāk, jūs jau sen esat izvirzījis mērķi un izstrādājis plānu. Pēdējais vasaras mēnesis ir lielisks laiks savu plānu īstenošanai. Tiesa, galvenais šķērslis sapņa piepildījumam var būt apkārtējie cilvēki, kas šad tad liek Skorpioniem šaubīties par savām spējām.

Labvēlīgās dienas: 5., 14., 18., 26. augusts.

Nelabvēlīgās dienas: 12., 23., 24. augusts.

Kas sagaida Skorpionu 2023. gada augustā

Augusta pirmajā dekādē Skorpioniem nāksies abstrahēties no sabiedrības ietekmes un iemācīties rīkoties patstāvīgi. Bet neaizmirstiet par taktiku, it īpaši, ja ir darīšana ar radiniekiem. Nestrīdieties ar saviem vecākiem vai tuviem cilvēkiem. Tajā pašā laikā jūs varat rīkoties tā, kā jums saka jūsu iekšējā balss.

Daudziem Skorpioniem augusts būs emocionāli nestabils. Jūs vai nu jūtaties pacilāts un eiforisks, vai arī krītat melanholijā. Centieties neizmantot visas iespējas uzreiz un nedot lielus solījumus. Īpaši to vērts padomāt augusta otrajā dekādē, kad pastāv liels risks apmaldīties un apdraudēt savu autoritāti.

Mēneša pēdējās dienas ir lielisks laiks, lai analizētu dzīvi un atcerētos, ka baudu var gūt ne tikai no materiālajām lietām. Lai par to pārliecinātos, izvēlieties apcerīgu atpūtu: baudiet saulrietu, klejiet pa pilsētas ielām un apmeklējiet izstādes.

Daudzu uzņēmumu panākumi tagad ir atkarīgi no spējas atrast kopīgu valodu ar cilvēkiem. Centieties biežāk iziet ārā, sazināties, apmainīties ar pieredzi un idejām.

Mīlestība

Augusts Skorpioniem būs mīlestības un kaislību mēnesis. Mēneša trešajā dekādē vientuļiem zīmes pārstāvjiem ir visas iespējas satikt tieši šo cilvēku. Ļoti iespējams, ka tas būs kāds no senajiem paziņām. Un mīļotāji var būt krustcelēs: attiecības vai nu beigsies, vai sasniegs jaunu līmeni.

Skorpioniem, kuriem ir stabilas attiecības, vairāk laika jāvelta mājsaimniecības locekļiem. Interesējieties par viņu vaļaspriekiem, veltiet vairāk laika kopīgai atpūtai, izejiet kopā dabā, kopumā aktīvi piedalieties viņu dzīvē. Šādi žesti sniegs gandrīz tūlītēju atdevi: bērni un mīļotais ieskauj jūs ar rūpēm un mīlestību. Tagad atmosfēra ģimenē lielā mērā ir atkarīga no jūsu personas.

Daudziem Skorpioniem augusta beigas saistās ar jūtu atdzišanu pret mīļoto vai problēmām attiecībās ar bērniem. Tagad svarīgi nošķirt darba un ģimenes lietas, atvēlot pietiekami daudz laika pavarda glabāšanai. Iespējams, kādu laiku nāksies atteikties no ierastā dinamiskā ritma, lai veltītu sevi mīļajiem.

Nauda un karjera

Augusts Skorpionam solās būt finansiāli stabils. Turklāt mēneša otrajā pusē iespējami skaidras naudas ieņēmumi no neparedzētiem avotiem. Zīmes pārstāvjiem, kas meklē darbu, zvaigznes sola jaunu amatu ar pieklājīgu atalgojumu.

Var būt interesanti piedāvājumi no partneriem. Visticamāk, tie šķitīs daudz vilinošāki par pašreizējiem uzdevumiem. Jebkurā gadījumā mēģiniet adekvāti novērtēt savus resursus. Tagad Skorpioni ir īpaši tendēti nomest lietas pēc pirmo rezultātu sasniegšanas. Un tas var radīt problēmas ar vadību un kļūt par nopietnu šķērsli ceļā uz karjeras kāpnēm.

Augusta otrā puse ir lielisks laiks komandējumiem, kuros iegūsi sabiedrotos un noderīgus kontaktus. Tas viss var nospiest emocionālo dabu uz radikālām izmaiņām viņu plānos un attiecībās ar kolēģiem.

Augusta pēdējās dienās svarīgi nezaudēt modrību. Jūs riskējat saskarties ar pretestību no ienaidniekiem un konkurentiem, kuri var atcerēties jūsu pagātnes kļūdas un izmantot tās pret jums. Esiet īpaši izvēlīgs un pedantisks, parakstot jebkurus dokumentus.

Veselība

Augustā nervozitāte var kļūt par pastāvīgu iezīmi. Tagad svarīga kvalitatīva atpūta: labs miegs, mazāk ziņu un vairāk pastaigu svaigā gaisā. Koncentrējieties uz relaksējošām procedūrām un izmēģiniet jaunas lietas, piemēram, aromterapiju, kreoliešu masāžu, sāls terapiju vai akupunktūru.

Jebkāda pārmērība ir bīstama: augustā ierobežojiet sevi ar mērenām fiziskām aktivitātēm. Jaunu sporta virsotņu iekarošanu labāk atlikt uz nākamo mēnesi.

Zivis

Lielākajai daļai Zivju prognoze 2023. gada augustam sola interesantu, lai arī grūtu periodu. Vasaras pēdējā mēnesī būs jāgriežas kā vāverei ritenī, lai realizētu savas vēlmes, nepalaistu garām iespējas un gūtu panākumus biznesā. Gaidāmi tāli un tuvāki ceļojumi, daudz komunikācijas, jaunumi, daudzpusīgi sakari.

Labvēlīgās dienas augustā: 2., 5., 6., 10., 11., 16., 19., 25., 26.

Nelabvēlīgās dienas: 3, 8, 9, 14, 22, 23, 29, 30

Kas sagaida Zivis 2023. gada augustā

Mēneša pirmā dekāde ir iespaidiem un notikumiem bagāta. Daudzas Zivis izjutīs vēlmi ienirt savā bezdibenī, taču tām pietrūks enerģijas un fiziskā spēka. Šāda pretruna liks Ūdens stihijas pārstāvjiem meklēt varenu cilvēku aizbildniecību, kuriem ir liels spēks. Sakarā ar to vidē parādīsies daudzas neskaidras un pat dīvainas personības. Esiet piesardzīgs, vadot sabiedrisko dzīvi un satiekot jaunus draugus. Viņu vidū var būt ne pārāk godīgi un dažreiz arī atklāti piedzīvojumu meklētāji.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam: daudziem labāk sastādīt plānu mērķu sasniegšanai, pretējā gadījumā cietīsiet zaudējumus!

Lasi arī: Matu griešanas Mēness kalendārs 2023. gada augustam: palīdzēs matiem augt un uzlabot finansiālo stāvokli!

Augusta vidū gaida mierīgāks periods, varēs daudz ko salikt pa plauktiņiem, atbrīvoties no liekiem kontaktiem un pabeigt agrāk iesākto. Šajā laikā ieteicams izstrādāt jaunus plānus, kurus var ātri īstenot. Apjukums un neziņa atkāpsies, būs iespēja sevi pierādīt. Īpaši veiksmīgi būs dažādi zinātniski vai radoši projekti.

Mīlestība

Dažas Zivis ar īgnumu atklās, ka viņu rīcība dažkārt apsteidz viņu domas. Šī iemesla dēļ viņi nonāks pikantā situācijā: viņiem var būt vardarbīgas attiecības ar nepareizo personu, viņi var dot neapdomīgu piekrišanu laulībai un pat noslēgt to, īsti nesaprotot partneri. Pirms lēmumu paziņošanas sāciet skaitīt līdz pieciem, jebkurā ērtā vai neērtā gadījumā ieturiet komunikācijas pārtraukumus, nebaidieties šķist lēns.

Zivju ģimenē iespējami strīdi par sīkumiem. Šķiet, ka dzīvesbiedrs jūs nepietiekami saprot. Neuzstāj uz saviem lēmumiem, strīdi ne pie kā konstruktīva nenovedīs. Labāk ķerties pie diplomātiskās taktikas. Nav nepieciešams stāstīt savam partnerim visu, ko jūs par viņu domājat un ko jūs gatavojaties darīt. Jūs esat pieaugušie, jums ir tiesības būt neatkarīgam.

Mēneša laikā Zivis saņems daudzas kaislīgas atzīšanās no atklātiem un slepeniem pielūdzējiem. Tas radīs neskaidrības viņu nemierīgajās domās.

Nauda un karjera

Runājot par finansēm, šis mēnesis ir neskaidrs. Pirmajās dienās Zivis varēs uzsākt kādu perspektīvu projektu: darbā, biznesā, ārštata darbā vai citās ienesīgās aktivitātēs. Taču augusta notikumu lēciens liks vairākkārt mainīt plānus. Šī iemesla dēļ gaidāmie ienākumi var samazināties. Taču no perioda vidus lietas pamazām uzlabosies, iespējams negaidīts komandējums vai lietišķa saruna, kuras rezultātā ir iespēja saņemt nopietnu naudas summu.

Trešā dekāde solās būt gandrīz stabila visos aspektos, taču pastāv risks iekrist krāpnieku ēsmā. Neesiet pārgalvīgi, pārbaudiet visas ienākošās ziņas, filtrējiet informāciju, neizmantojiet apšaubāmus akcijas piedāvājumus, pārtrauciet spēlēt azartspēles.

Augusts nav īpaši labvēlīgs mēnesis lielām investīcijām un kredītu ņemšanai. Mēģiniet nomaksāt esošos parādus, sāciet krāt naudu. Taupība nav vajadzīga, īpaši, ja rīkojaties apdomīgi un atsakāties no nesaprātīgiem izdevumiem.

Veselība

Nelietojiet ļaunprātīgi alkoholiskos dzērienus, kafiju un ātrās uzkodas, neatkarīgi no tā, cik daudz vēlaties. Tas viss vislabāk neietekmēs jūsu izskatu, un pats galvenais: tas var iedragāt jūsu jau tā trauslo spēku.

Nav labākais laiks, lai apgūtu ekstrēmos sporta veidus, rūpētos par muskuļiem un locītavām. Jo mierīgāks būs jūsu brīvais laiks šajā periodā, jo labāk. Dari lietas, kas padara tevi laimīgu. Apmeklējiet zobārstu un ortopēdu, jo vispārējā satricinājuma dēļ jūs aizmirstat par savām hroniskajām problēmām un varat izveidot jaunas.

Esiet piesardzīgs, veicot kosmētiskās procedūras, pat ar pārbaudītiem meistariem. Skropstu pieaudzēšanu, tetovēšanu un citas traumatiskas manipulācijas pagaidām vislabāk atlikt, iespējami alerģiski vai iekaisuma procesi.

Leave a Comment