Zvaigžņu prognoze 2023. gada decembrim, zemes stihijas pārstāvjiem: dinamiskas pārmaiņas, dažiem nāksies saskarties ar finansiālām grūtībām!

Jaunava

Gada pēdējais mēnesis ir laiks, lai izvērtētu, aizvērtu vecos parādus un “astes” un sagatavotos jaunai dzīves lapai. Un prognoze Jaunavām 2023. gada decembrim sola, ka šis periods būs notikumiem bagāts un prasīs aktivitātes zīmes pārstāvjus, apņēmību un atvērtību jaunām iespējām. Atcerieties, ka jūsu laime un veiksme ir tikai jūsu rokās!

Labvēlīgās dienas: 5., 10., 16., 21., 27., 30. decembris.

Nelabvēlīgās dienas: 6., 13., 20. decembris.

Kas sagaida Jaunavu 2023. gada decembrī

Jaunavām decembris paies ar pārmaiņām un vilinošām perspektīvām. Tevi gaida jauni uzdevumi un darba projekti, kas prasīs lielu uzmanību. Netērējiet laiku “veidošanai”, neatlieciet lietas uz vēlāku laiku un smagi strādājiet, tas noteikti atmaksāsies tuvākajā nākotnē.

Decembris ir labvēlīgs arī pašattīstībai. Atvēli laiku, lai “uzpumpētu” savas prasmes un iemaņas, attīstītu talantus, apgūtu ko jaunu, tas stimulēs Tavu personīgo izaugsmi un palīdzēs turpmākajos sasniegumos un iecerēto virsotņu sasniegšanā.

Gada pēdējā mēnesī jums būs jāpievērš uzmanība savai personīgajai sfērai, un tas jādara nevis pienākuma, izrādīšanās pēc, bet gan patiesi un no sirds. Pavadiet vairāk laika ar saviem mīļajiem, sarunājieties no sirds, dalieties savos priekos un bēdās un sniedziet atbalstu.

Mīlestība

Zvaigznes neiesaka vientuļām Jaunavām atteikties no ceļojumiem, vai tas būtu komandējums, ekskursija vai ciemošanās pie radiniekiem, kas dzīvo kaimiņu pilsētā. Tieši ceļā tu vari satikt cilvēku, kuram būs nozīmīga loma tavā turpmākajā dzīvē. Nav izslēgts, ka ar viņu saistīsi savu likteni. Un tiem, kam kāds jau ir padomā, zvaigznes iesaka beidzot spert izšķirošu soli, pārņemot iniciatīvu savās rokās. Pietiek gaidīt labvēlību no dabas, rīkojies!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 20. līdz 26.novembrim: izmantojiet laiku, lai gūtu pozitīvus panākumus!

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs 2023. gada 17. – 27.novembrim: sāk sagatavot augsni un sēt nākošā gada agro ražu!

Precētajām Jaunavām, gluži kā brīvajām zīmes pārstāvēm, netiks liegta pretējā dzimuma uzmanība. Bet, pieņemot simpātijas un flirta pazīmes, ziniet, kad apstāties – Jaungada brīvdienu priekšvakarā kārtot lietas ar savu otro pusīti, kas uz jums ir greizsirdīga, būs pilnīgi nepiedienīgi. “Meksikāņu kaislības” var sabojāt visas jūsu Jaungada brīvdienas. Šajā laikā labāk ieplānot kopīgu ceļojumu, lai atpūstos no ikdienas un rutīnas – tas ienesīs jūsu attiecībās svaigas notis un palīdzēs atmodināt jūsu bijušo aizraušanos.

Nauda un karjera

Īpašu veiksmi biznesa sfērā decembra prognoze sola Jaunavām, kuras nodarbojas ar radošām aktivitātēm. Jūs burtiski pārplīsīsit ar radošām idejām, drosmīgi, novatorisku pieeju ierastajam un, iespējams, lauzīsit dažus iedibinātus stereotipus.

Arī citu profesiju zīmes pārstāvjiem decembris būs ļoti veiksmīgs un ražens. Varēsi ne tikai maksimāli izmantot esošos sakarus un attīstību, bet arī iegūt jaunus kontaktus, slēgt ilgtermiņa darījumus un pat sākt plānot drosmīgus, perspektīvus projektus, kuru realizāciju tomēr vajadzētu atlikt. līdz nākamajam gadam. Tomēr zvaigznes brīdina, ka no tām nevajadzētu gaidīt ātrus rezultātus, esiet gatavi lēnam, bet vienmērīgam progresam.

Un Jaunavām, kuras jau sen ir domājušas par darba vai darbības jomas maiņu, vajadzētu rūpīgāk aplūkot decembrī gaidāmos piedāvājumus. Atcerieties, ka diez vai jūs iegūsit labu amatu “par skaistām acīm”, tāpēc, dodoties uz interviju vai sarunām ar potenciālajiem partneriem, rūpīgi sagatavojieties. Ja paļaujaties tikai uz personīgo šarmu, negaidiet panākumus.

Finanšu sektorā būs zināma nestabilitāte. Jaunavas ienākumi decembrī būs gana pieklājīgi, taču pieaugs arī izdevumi, un iespējami negaidīti lieli tēriņi. Taču mēģiniet neņemt kredītus un neaizņemties no mīļajiem; ja jums nav pietiekami daudz naudas, labāk padomājiet par nepilnas slodzes darbu.

Labsajūta

Jaunavas, iegrimušas biznesā un rūpēs, bieži aizmirst par atpūtu, uzkodām skrējienā, un decembrī šāda neuzmanība var vērsties pret jums. Atcerieties veikt pārtraukumus, atpūsties, vingrot un mēģināt ēst veselīgi.

Un zvaigznes iesaka īpaši uzmanīgiem būt zīmes pārstāvjiem, kas slimo ar sirds un asinsvadu slimībām. Nepārslogojiet sevi, un svētkos esiet uzmanīgi ar alkoholu un treknu pārtiku.

Mežāzis

Nu, Mežāžiem noteikti nebūs garlaicīgi 2023. gada decembrī. Pirmsjaunā gada lietas pat nepazudīs otrajā plānā, bet gan nonāks saraksta lejasgalā. Zīmes pārstāvjus ieraus mīlas notikumu un pārmaiņu virpulī. Lauvas tiesu enerģijas paņems darbs un sadzīves jautājumi. Šis ir laiks, kad jūs varat sasniegt lielo džekpotu, ja smagi strādājat.

Labvēlīgās dienas 2023. gada decembrī: 20., 22., 26., 28., 31. decembris.
Nelabvēlīgās dienas: 3., 7., 12., 18. decembris.

Kas sagaida Mežāzi 2023. gada decembrī

2023. gada pēdējā mēnesī Mežāži var nebūt tādi paši kā viņi paši. Būs grūti saglabāt disciplīnu, un zīmei raksturīgais pragmatisms kaut kur pilnībā pazudīs. Nāksies burtiski piespiest sevi pildīt rutīnas uzdevumus un pienākumus.

Decembris nav piemērots jauniem liela mēroga pasākumiem. Nepietiek enerģijas un aizraušanās, lai projektu īstenotu. Un apstākļi to neļaus. Uzmanība tiks pievērsta desmitiem dažādu jautājumu. No 2023. gada 13. decembra līdz 2024. gada sākumam moto ir jābūt vārdiem “mazāk emociju”. Atkārtojiet tos trīs reizes dienā: brokastu, pusdienu un vakariņu laikā.

2023. gada decembra otrā puse piemērota kontaktu veidošanai. Attiecības ar cilvēkiem attīstās atbilstoši jūsu scenārijam. Intuīcija iesaka pareizo pieeju partneriem. Jums ir laba sajūta, kur varat izdarīt spiedienu un kādos jautājumos varat izrādīt atturību.

Visdarbīgākā būs nedēļa pirms Jaunā gada. Lai izvairītos no izdegšanas, ieteicams 2-3 dienas atpūsties klusumā. Vientulība koka mājā mežmalā nāks par labu. Jūs varat doties uz laukiem vai uz nometnes vietu kopā ar ģimeni.

Mīlestība

Neskatoties uz aukstumu ārā 2023. gada decembrī, daudzi Mežāži sajutīs mīlestības enerģijas pieplūdumu. Ilglaicīgās attiecībās var sākties jauna nodaļa. Nevar izslēgt lēmumu par laulību. Vientuļi saskaras ar tikšanos un randiņu ciklu. Kāds no taviem paziņām var kļūt liktenīgs, ja attiecību attīstību uztversi nopietni. Bet prognoze brīdina: būs grūti saprātīgi spriest, kā jūs esat pieraduši. Personīgā dzīve decembrī atgādinās pamodinātu vulkānu.

Ģimenes Mežāži var kļūt par konfliktu un skandālu iniciatoriem. Jūs gaidāt pārāk daudz no sava partnera. Lai saglabātu mieru ģimenē, jums ir jāsamazina apetīte. Sievietēm Mežāzis mēneša pēdējā nedēļā var rasties domas par laulības pārkāpšanu. Būs daudz kārdinājumu. Pastiprināta kolēģu uzmanība būs īsts pārbaudījums. Ja pēkšņi nopietni domājat par aiziešanu cita cilvēka dēļ, veltiet laiku. 2023. gada decembrī ne visi, kas saldi smaida, patiesībā piedzīvo mīlestības jūtas.

Nauda un karjera

Zīmes pārstāvjiem finanšu ziņā labākais mēnesis ir 2023. gada decembris. Mežāži beidzot redzēs savu pūļu augļus. Tas, uz ko mēs tik ilgi esam tiecušies un ar ko rēķināmies, notiks. Tas neapšaubāmi vairos motivāciju jauniem sasniegumiem un uzvarām.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 20. līdz 26.novembrim: izmantojiet laiku, lai gūtu pozitīvus panākumus!

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs 2023. gada 17. – 27.novembrim: sāk sagatavot augsni un sēt nākošā gada agro ražu!

Jums nav jāpāriet uz jaunu projektu, nepabeidzot veco. Visi uzsāktie uzņēmumi ir jānoved pie loģiskiem secinājumiem. Ja viss ir izdarīts, lieliski! Paņemiet atvaļinājumu, ļaujiet sev elpot. Ja rodas grūtības, paļaujieties uz saziņu. Spēja sadarboties un diplomātija ir daudzu problēmu risināšanas atslēga.

Esiet uzmanīgi ar banknotēm. Finansiālie panākumi ir reibinoši, un rodas vēlme tērēt vairāk, nekā nopelnījāt. Atcerieties, ka jūsu maciņš netiek papildināts ar burvju nūjiņas vilni. 2023. gada decembrī ieteicams veikt tikai plānotos pirkumus. Varat arī veikt noguldījumus, ja tos apstiprina jūsu radinieki un draugi. Ārējie padomi var būt noderīgāki, nekā jūs iedomājaties.

Labsajūta

Jūsu ķermenis ilgu laiku ir stoiski izturējis miega trūkumu, uztura trūkumus, pārmērīgu slodzi un stresu. Decembrī viņam var būt nepieciešams atvaļinājums. Mežāžiem ir jārūpējas par savu ķermeni. Nenāktu par ļaunu ne konsultācija pie uztura speciālista, ne spa apmeklējums, ne atjaunojošās masāžas kurss. Ir jāsāk nopietnāk pievērsties savai labsajūtai.

Īpaši bīstamas mēneša dienas ir 11., 12. un 13. decembris. Iespējams, ka atkārtosies slimības, no kurām šķietami atvadījies uz visiem laikiem. Vienkāršākā lieta, ko Mežāži var darīt, ir agri gulēt, ēst veselīgu pārtiku un izvairīties no alkohola. Siltas vannas ar aromātiskām eļļām, zāļu tēju, nelielu daudzumu medus ar žāvētām aprikozēm, riekstiem un citronu decembrī dos labu labsajūtu un enerģijas lādiņu.

Leave a Comment