Zvaigžņu prognoze 2023.gada decembrim, gaisa stihijas pārstāvjiem: ļoti saspringts laiks, daudzus sagaida spēcīgi satricinājumi!

Zvaigžņu prognoze 2023.gada decembrim, gaisa stihijas pārstāvjiem: ļoti saspringts laiks, daudzus sagaida spēcīgi satricinājumi! Būs jācenšas turēt savas emocijas balansā un izvairīties no konfliktiem!

Dvīņi

Prognoze Dvīņiem 2023. gada decembrim sola, ka pirmais ziemas mēnesis zīmes pārstāvjiem būs zināmā mērā saspringts, taču kopumā veiksmīgs. Nāksies pāriet uz svarīgu, neatliekamu jautājumu risināšanu, un daļa pienākumu būs apgrūtinājums. Tajā pašā laikā jums būs jāpievērš uzmanība savai ģimenei un mīļajiem, kā arī neaizmirstiet par atpūtu un pašattīstību.

Labvēlīgās dienas: 5., 15., 19., 21., 27., 31. decembris.

Nelabvēlīgās dienas: 3., 11., 18., 26. decembris.

Kas sagaida Dvīņus 2023. gada decembrī

Decembrī Dvīņi var droši uzņemties jebkuru biznesu, kas viņus interesē – fiziskās un emocionālās enerģijas pieplūdums, ko jutīsi no mēneša sākuma, ir jānovirza radošā virzienā. Bet tajā pašā laikā neaizmirstiet par veco labo tradīciju pirms Jaunā gada iztīrīt visas “astes” un atrodiet laiku, lai atrisinātu jau sen nokavētos jautājumus.

Šomēnes tev īpaši veiksies jebkura kolektīva darbība. Pievērsiet uzmanību mijiedarbībai ar cilvēkiem, sakaru veidošanai, darbam komandā. Centieties iegūt pēc iespējas vairāk līdzīgi domājošu cilvēku, sazinoties ne tikai bezsaistē, bet arī internetā, tematiskajos forumos.

Decembris ir ideāls arī pašattīstībai un skaistuma apcerei. Lasi noderīgu literatūru, skaties meistarklases, pilnveido savu profesionālo līmeni, apmeklē teātrus, muzejus un izstādes. Tagad vairāk nekā jebkad agrāk tavs fiziskais un emocionālais stāvoklis pilnībā ir atkarīgs no tava iekšējā noskaņojuma, tāpēc centies palikt pozitīvs, meklē iedvesmas avotus pats, negaidi, kad pie tevis viesosies iedvesma vai nākamā “mūza”.

Mīlestība

Vientuļajiem Dvīņiem decembrī būs daudz iespēju nodibināt patīkamu iepazīšanos, kas pēc tam var raiti izvērsties ilgstošā romānā un pat laulībā. Taču, lai stātos pretī liktenim, būs nepieciešama noteikta aktivitāte – visu laiku esiet sabiedrībā, komunicējiet, neatsakiet ielūgumus uz ciemiņiem, saviesīgiem pasākumiem un korporatīvajiem pasākumiem. Nav jēgas gaidīt, kamēr “liktenis tevi atradīs aiz plīts”.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 20. līdz 26.novembrim: izmantojiet laiku, lai gūtu pozitīvus panākumus!

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs 2023. gada 17. – 27.novembrim: sāk sagatavot augsni un sēt nākošā gada agro ražu!

Zīmes pārstāvjiem, kuri jau ir precējušies vai kuriem ir pastāvīgs partneris, būtu jāpievērš lielāka uzmanība savai otrajai pusei. Ja jūs pastāvīgi atstājat savu mīļoto “aiz borta”, strīdi ir neizbēgami, un jūs nevarēsit attaisnot savu pārāk aizņemto stāvokli. Un tagad sācies konflikts var izrādīties ļoti ieilgušs un grūts un pat izraisīt plīsumu. Lai izvairītos no emocionāliem pārdzīvojumiem, atcerieties, ka dzīve ir harmoniska tikai tad, ja visām tās jomām tiek pievērsta vienāda uzmanība, un mēģiniet neizjaukt šo līdzsvaru.

Nauda un karjera

Decembrī Dvīņi būs ļoti zinātkāri un pat zinātkāri un var netīšām uzzināt kādu konfidenciālu informāciju par savu profesionālo darbību. Tomēr zvaigznes neiesaka to publiskot vai mēģināt izmantot uzreiz – gaidiet īsto brīdi, tas vēl nav pienācis. Tikmēr veltiet laiku un padomājiet, kā saņemto informāciju izmantot ar vislielāko labumu.

Gada pēdējais mēnesis būs īpaši veiksmīgs tiem, kuri gatavo augsni sava biznesa attīstībai. Plānojiet, meklējiet domubiedrus, piesaistiet īsto cilvēku atbalstu, lūdziet padomu tiem, kuri jau ir guvuši panākumus šajā jomā un saprot šo jautājumu labāk nekā jūs. Savāc pēc iespējas vairāk informācijas, aprēķini visu pārdomāti, un laiks rīkoties pienāks nedaudz vēlāk.

Atcerieties pievērst pienācīgu uzmanību savām finanšu lietām. Lieli naudas ieņēmumi un negaidīta peļņa šomēnes nav gaidāmi, tāpēc ir vērts gudri saimniekot ar to, kas ir. Plānojiet savus izdevumus, apmaksājiet rēķinus, centieties netērēt naudu un nepērciet lietas, bez kurām šobrīd varat iztikt.

Labsajūta

Decembrī Dvīņu labklājība ir pilnībā atkarīga no viņiem pašiem. Centieties nepārēsties, vairāk kustēties, daudz atpūsties un staigāt svaigā gaisā. Un arī uzraugiet savu emocionālo stāvokli: nekaitinieties par sīkumiem, neņemiet pie sirds citu cilvēku vārdus un savlaicīgi “atlaidieties” no stresa situācijām. Ievērojot šos ieteikumus, jums ir visas iespējas sagaidīt Jauno gadu lieliskā formā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment