Zvaigžņu prognoze 2023. gada janvārim

Lauva

Sākumā planētas un zvaigznes pārbaudīs Lauvas spēkus, dodot viņiem dažādus pārbaudījumus, bet Lauvas tiks ar visu galā. Viņiem būs daudz spēka un enerģijas, lai pārvarētu jebkādus šķēršļus. Janvāra pirmajā pusē retro Merkura vājuma dēļ jāuzmanās no Krā***kiem, īpaši runājot pa telefonu un internetā. Lai pasargātu sevi no tām, Lauvām jāizmanto tā sauktais enerģijas vairogs. Mīlestības sfērā janvāris būs uzvaru laiks. Lauvām vienkārši ir jābūt pašiem.

Jaunava

Jaunavas ir cilvēki, kurus ir diezgan viegli apbēdināt, sarūgtināt. Iepriekš runājām par to, kāpēc ir svarīgi prast priecāties par neveiksmi. Jaunavām tas vispirms jāiemācās, jo janvārī viņas var piedzīvot vilšanos. Parasti ienaidnieks slēpjas tur, kur mēs vismazāk ceram viņu ieraudzīt. Tiem, kas dzimuši zem šīs zīmes valdīšanas, jāatceras, ka problēmas bieži rodas burtiski no nekurienes. Piesardzība un diskrētums kļūs par galvenajiem Jaunavu palīgiem, īpaši darba un biznesa jomā.

Svari

Svariem janvārī jācenšas pārņemt kontroli pār savu dzīvi, pārtraucot pievērst uzmanību citu nelūgtiem padomiem. Diemžēl būs daudz tādu, kas vēlēsies Svariem iemācīt dzīvot, tāpēc nāksies šādus ieteikumus ignorēt.

Šīs zvaigžņu zīmes pārstāvjiem var būt liela vajadzība pēc komunikācijas, tāpēc vislabāk ir rūpīgi izvēlēties apkārtni. Mīlestības sfērā Svariem veiksies, taču tikai mēneša otrajā pusē. Runājot par darbu, nesteidzieties ar to. Vajag mazliet atpūsties.

Skorpions

Skorpioniem vajadzētu sevī attīstīt dažus ieradumus, kas palīdzēs ietaupīt spēkus un enerģiju. Janvārī jāvirzās uz priekšu, bet uzmanīgi, bez riskiem un pārsteidzīgiem soļiem. Zvaigžņu pētnieki iesaka objektīvi novērtēt visas savas iespējas un neriskēt.

Skorpioniem arī jāatceras, ka no visiem resursiem laiks ir visvērtīgākais. Jums ir jādara darbs, kā arī jāpavada pēc iespējas mazāk laika bezjēdzīgām lietām. Janvāris ir lielisks laiks, lai pārskatītu vērtības, izvirzītu jaunus mērķus.

Strēlnieks

Strēlnieki 2022. gada nogalē, iespējams, ir zaudējuši pārliecību par sevi problēmu pieplūduma dēļ. Vingrinājumi katrai dienai palīdzēs to atgriezt, turklāt pēc iespējas īsākā laikā. Janvāris ir laiks, kas nepiedod Strēlnieku bailes un šaubas. Bezdarbība būs līdzvērtīga zaudējumiem, tāpēc labāk sākt strādāt un nodarboties ar uzņēmējdarbību pēc iespējas agrāk, negaidot, kamēr “cepts gailis noknābās”.

Janvāris ir lielisks iepirkšanās laiks, īpaši tā otrā puse. Strēlnieks var palutināt sevi ar kaut ko patīkamu – piemēram, ar jaunām lietām.

Mežāzis

Mežāžiem janvārī Visums centīsies palīdzēt mainīt viņu dzīvi. Ja Mežāži vēlas kādas svarīgas un dramatiskas pārmaiņas, viņi tās saņems, taču jums ir jābūt pacietīgam un jāvelta laiks. Svarīgi ir arī iemācīties pamanīt Visuma zīmes, kas palīdzēs mainīt dzīvi uz labo pusi.

2023. gadu var sākt, atbrīvojoties no liekajiem atkritumiem, ja vien, protams, Mežāži to nav izdarījuši iepriekš – decembra beigās. Šis būs lielisks mēnesis remontdarbiem, pārvietošanai, ceļojumiem un ainavu maiņai kopumā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir jābūt īpaši uzmanīgiem attiecībās ar cilvēkiem, jo ​​viņu vidē var parādīties cilvēki ar sliktu enerģiju. Viņi inficēs Ūdensvīru ar šaubām, bailēm, kas gada sākumā var izraisīt neveiksmi. Ūdensvīra paspārnē dzimušie var kļūt garīgi ļoti neaizsargāti, tāpēc vēlams neklausīties ziņas, nelasīt komentārus internetā.

Janvāri var veltīt tam, lai rūpētos par savu veselību. Šis ir svarīgs laiks tiem, kuri vēlas kļūt par labāko sevis versiju un mainīt savu noskaņojumu uz labo pusi.

Zivis

Gada sākums Zivīm būs visveiksmīgākais laiks. Piemēram, šis būs pozitīvs periods, lai atbrīvotos no visa liekā – piemēram, no  sliktiem ieradumiem, kas neļauj jums kļūt laimīgiem. Vēlams vairāk laika veltīt darbam un lietām. Tomēr jāatceras, ka jebkurai nūjai ir divi gali. Ja jūs smagi strādājat, nepievēršot uzmanību mīļajiem, tas var izraisīt nesaskaņas, strīdus un aizvainojumu. Jums jāpaliek uzmanīgam pret radinieku un otrās pusītes lūgumiem.

COMMENTS

Leave a Comment