Zvaigžņu prognoze 2023. gada jūlijam: dažiem var rasties problēmas komunikācijas un finanšu jomā! Esiet uzmanīgi!

Lauva

Lauvai gaidāms ļoti dinamisks un ne tas vieglākais mēnesis, īpaši pašā sākumā. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka šajā laikā var pieaugt trauksmes līmenis, ar ko Lauvai palīdzēs tikt galā īpašie skaitīšanas paņēmieni. Daži pārbaudījumi, ko Visums šiem cilvēkiem ir sagatavojis, būs samaksa par pagātnes kļūdām un grēkiem. Jūlijs ir atmaksas laiks, taču nedomājiet, ka viss būs slikti, jo arī Lauvas labie darbi nepaliks nepamanīti. Šis ir laiks, kad svarīgi iemācīties visā saskatīt pozitīvo.

Jaunava

Jaunavas zvaigznes un planētas palīdzēs pārvērst negatīvās emocijas pozitīvā enerģijā. Labā noskaņojumā būs vieglāk sasniegt mērķus, izvirzīt sev pareizos uzdevumus. Mēneša sākumā iespējamas ļoti spēcīgas iekšējas pretrunas, taču līdz jūlija vidum tās pēkšņi sāks norimt, kas palīdzēs Jaunavām kļūt laimīgākām, veiksmīgākām, pievilcīgākām pretējam dzimumam. Šīs zīmes pārstāvjiem ir svarīgi analizēt savus mērķus un pārliecināties, ka lēmumus pieņem viņi paši, nevis viņu vietā to dara kāds cits. Mēneša otrā puse ir ideāla komunikācijai un jaunu darījumu uzsākšanai.

Svari

Svariem jūlijā veiksies mīlestības un jaunu lietišķu paziņu ziņā, īpaši pēc 10. datuma. Šis ir īstais laiks, lai uzzinātu, kā pareizi iekarot sarunu biedrus ar vārdu spēku. Laiks atrast jaunus vaļaspriekus, pilnveidot agrāk iegūtās prasmes. Neskatoties uz iedzimto pieticību, Svari šomēnes var pārstāt tādi būt. Zvaigznes un planētas neiebilst pret Svaru mēģinājumiem mainīt pieeju biznesa un mīlas attiecību veidošanai. Ja vēlas, šīs zīmes cilvēki var būtiski mainīt savu dzīvi.

Skorpions

Skorpioni jūlijā ir stingri kontrindicēti, lai izrādītu greizsirdību un īpašumtiesības. Tas var izraisīt uzticības zaudēšanu otrajai pusei. Runāt par saviem plāniem, emocijām un jūtām ir labāk tikai cilvēkiem ar vieglu auru. Spēcīgā Venera līdz 23. datumam liks iemīlējušo cilvēku sirdīm pukstēt unisonā. Skorpioni un viņu dvēseles radinieki nav izņēmums. Ir pienācis laiks romantikai, komunikācijai, laipnībai. Veiksme būs tiem šīs zīmes cilvēkiem, kuri zina, ko vēlas no dzīves. Šis ir lielisks mēnesis jaunu zināšanu iegūšanai un jebkāda mēroga jauniem sākumiem. Visas grūtākās lietas jāizdara līdz 23. datumam.

Strēlnieks

Strēlnieka zvaigžņu eksperti prognozē veiksmīgu un stabilu mēnesi. Ikvienam, kam būs liegts stabils garastāvoklis, zvaigžņu eksperti ļoti iesaka izmantot rūnu meditāciju, lai iegūtu sirdsmieru. Ir ļoti svarīgi sākt likt lietā agrāk no gudriem cilvēkiem saņemtos padomus. Strēlnieks nevar ignorēt to cilvēku ieteikumus, kuriem viņi pilnībā un nedalīti uzticas. Projekti, uz kuriem viņi liek lielas cerības, atmaksāsies pilnībā. Šis būs piemērots brīdis izšķirošam un spēcīgam lēcienam uz priekšu.

Lasi arī: 2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Mežāzis

Mežāžiem ir jābūt uzmanīgākiem attiecībās ar cilvēkiem. Lielisks palīgs, mēģinot iepriekš noskaidrot cilvēka dabu, būs taro izkārtojums psiholoģiskam portretam. Visi Mežāži mēneša sākumā var un pat vajag pārslēgt uzmanību no mīlestības uz darbu, bet mēneša beigās – otrādi. Kopumā tas būs jaunu uzvaru un jaunu iespēju laiks. Mežāžu intuīcija viņiem būs ideāls ceļvedis, kas palīdzēs atrast patiesību jebkurā jautājumā. Galvenais neaizmirst ieklausīties iekšējā balsī.

Ūdensvīrs

Zvaigžņu eksperti ļoti iesaka Ūdensvīram veikt uzņēmējdarbību, veidot uzticamas attiecības un būt draugos galvenokārt ar  atbildīgāko un uzticamāko Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem. Vēlams ieklausīties arī sestajā maņā. Tas palīdzēs noskaņoties uz vienu vilni ar Visuma spēkiem, kā arī jau iepriekš saprast, kurā virzienā dzīvē jāvirzās tālāk. Jūlijs ir laiks, kad jābūt atsaucīgam pret draugiem, radiem un dvēseles radiniekiem. Tas ir ļoti svarīgi, jo laipnība atgriezīsies simtkārtīgi.

Zivis

Zivīm jūlijā būs daudz vieglāk uzlabot attiecības ar tuviniekiem. Šis mēnesis dos viņiem iespēju nodibināt saziņu ar vecākiem, kļūt tuvākiem ar bērniem, kā arī pārdzīvot visas problēmas saskarsmē ar dvēseles radinieku. Runājot par darbu, ir svarīgi būt elastīgam un neiet uz priekšu. Ja šķiet, ka kāds mērķis ir nesasniedzams, jāmaina rīcības plāns, nevis pats mērķis. Varbūt ir pienācis laiks paskatīties uz visu

Jūlijā eksperti mums visiem iesaka atcerēties mūsu svarīgākos zvaigžņu tikumus. Mums visiem ir stiprās un vājās puses, taču, ja vēlaties gūt lielākus panākumus, labāk nekoncentrēties uz slikto.

COMMENTS

Leave a Comment