Zvaigžņu prognoze 2023. gada martam saskaņā ar jūsu zvaigznāju

Lauva

Ļvova marta pirmajā pusē pārvarēs iekšējo trauksmi. Viņi sāks uztraukties par dažādām sīkumiem, taču pārvarēt šo nosacījumu būs pavisam vienkārši. Vienkārši vajag laikus atpūsties no darba un vairāk sazināties ar optimistiskas domāšanas un rakstura cilvēkiem. Zvaigžņu speciālisti iesaka Lauvām radīt pozitīvo enerģiju savā mājā. Tas viņiem palīdzēs miega laikā iegūt vairāk enerģijas un ātrāk iztīrīt prātus no sliktajām domām. Speciālisti ziņo, ka šiem cilvēkiem mēneša otrā puse būs neticami nozīmīga un ļoti gaiša. Visas viņu nepatikšanas pazudīs.

Jaunava

Jaunavas vājā Merkura iespaidā var šaubīties, ka ir laimīgas un doties dzīvē vajadzīgajā virzienā. Protams, tas tā nav, tāpēc jums jābūt uzmanīgiem ar savām domām. Grūtos dzīves brīžos zvaigžņu speciālisti iesaka šīs zīmes pārstāvjiem veikt laimes rituālus. Tie palīdzēs ieraudzīt skaistumu, rast optimismu, kļūt labākam, kā arī atbrīvoties no tā sauktās “tuneļa vīzijas”, kad cilvēks redz tikai stingri definētus notikumus, neko citu nepamanot. Jaunavām uz savu dzīvi jāskatās plašāk un jācenšas pamanīt svarīgas mazas nianses.

Svari

Svariem mēnesis jāsāk ar  energoefektīvu tīrīšanu. Par pirmo iemeslu šim pavasara sākumam var uzskatīt to, ka Venera joprojām būs negatīva, un 2. datumā tai pieslēgsies Merkurs, kurš ienīst nekārtību mājā un dzīvē kopumā. Otrkārt, tas ir ļoti svarīgi, jo šādā mājā Svari varēs daudz ātrāk papildināt enerģiju. Šiem cilvēkiem steidzami jāatrod līdzsvars starp darbu un atpūtu. Ja viņi ir slinki vai pārpūlējušies, tad viņus ļoti ātri pārņems garīgas problēmas.

Skorpions

Skorpioni labi zina, ka ūdens zem guļoša akmens netek, taču viņiem marta mēnesī būs ārkārtīgi grūti strādāt un izrādīt vismaz kādu aktivitāti. Venera un Merkurs atņems viņiem spēkus un enerģiju. Mēneša beigās savas pozīcijas vājinās arī Marss, tāpēc atrast motivāciju būs grūtāk nekā parasti. Īpaši iedvesmojoši citāti palīdzēs Skorpioniem uzmundrināt un turpināt virzīties uz savu mērķi, uz savu sapni. Tai vajadzētu būt mācībai šiem cilvēkiem un atgādinājumam, ka planētu sliktais stāvoklis nenozīmē, ka nav iespējams izkļūt no sliktas situācijas. Vienmēr ir izeja.

Strēlnieks

Daudzi Strēlnieki, neskatoties uz Veneras un Merkūra radītajām grūtībām, spēs noteikt un labot savus trūkumus. Martā nakts gaismekļi šiem cilvēkiem parādīs, pie kā viņiem noteikti jāpiestrādā. Mēneša pirmajā pusē gaidāmas daudzas nodevības. Cilvēki var melot savā labā, kā arī izdomāt dažādas pasakas par saviem ienaidniekiem un ļaundariem, lai iznīcinātu savu reputāciju. Attiecībā uz Strēlnieku šāda uzvedība būs īpaši bieža, jo šīs zīmes pārstāvjus var viegli ierindot starp veiksmīgākajiem cilvēkiem.

Mežāzis

Mežāžiem nevajadzētu pārkāpt Visuma likumus. Viņiem ir svarīgi rūpēties par savu likteni un karmu. Ja viņi to nedara mēneša pirmajās pāris nedēļās, tad vēlāk viņi to var ļoti nožēlot. Mums ir jādara pēc iespējas vairāk laba un jāpalīdz apkārtējiem cilvēkiem. Zvaigznēm tas patiks, tāpēc viņi dos Mežāzim savu svētību. Šajā grūtajā laikā egoisms nenesīs ne kripatiņu pozitīvā. Gluži pretēji, viņš atsvešinās draugus un radus no Mežāžiem. Tāpat mēneša pirmajā pusē labāk neveikt lielus pirkumus, nemainīt valūtu un neaizņemties.

Lasi arī: Kā sagatavoties pavasara atnākšanai 2023. gadā: 4 noderīgi padomi

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem nevajadzētu darīt to, kam viņi noteikti nevēlas tērēt laiku. Piemēram, tas varētu būt par palīdzību toksiskiem cilvēkiem, kuri mēģina pievilt Ūdensvīriem, lai tie vēlēties sniegt atbalstu. Mēneša pirmā puse būs ļoti slikta komandējumiem un gariem personīga rakstura ceļojumiem. Visiem šīs Zīmes ceļotājiem labāk ir izmantot zīmes un rituālus pirms gara ceļojuma. Biroja romantika var būt liela problēma biznesā. Zvaigžņu speciālisti neiesaka iejaukties mīlestības un darba sfērā, jo sekas var būt ārkārtīgi nepatīkamas.

Zivis

Zivīm martā ir piemērots laiks, lai iegūtu mājdzīvnieku, vai arī iegādātos augu, kas rotā māju un uzlabos tās enerģiju. Visas tādas metamorfozes. Ieskaitot mēbeļu pārkārtošanu un remontdarbus, labāk veikt pēc 16.-18.martam. Zvaigžņu speciālisti uzskata, ka Zivīm jācenšas pieņemt piecus ieradumus, kas viņiem palīdzēs paveikt visu un ilgāk palikt laimīgām. Martā ir daudz ko darīt. Šis laiks būs dāsns ar pasākumiem, kas atstās daudz patīkamu iespaidu, taču būs arī grūtības, tāpēc labāk skatīties uz abām pusēm.

Martā jums un man vajadzētu pievērst apkārtējo cilvēku uzmanību mūsu pievilcīgākajai rakstura iezīmei. Zvaigžņu speciālisti iesaka aizvainojumu, negatīvismu, izmisumu, nepiekāpību, aizkaitināmību un citus trūkumus saglabāt citai reizei. Tagad jums jācenšas būt par labāko sevis versiju — neatkarīgi no tā.

COMMENTS

Leave a Comment