Zvaigžņu prognoze 2023. gada oktobrim: lai gūtu panākumus, būs japielieto visas savas spējas!

Lauva

Galvenais Lauvas veiksmes noteikums šobrīd ir nesasteigt lietas un klausīties intuīcijā. Speciālisti arī iesaka būt nedaudz atvērtākam attiecībās ar mīļajiem. Zvaigžņu eksperti iesaka saglabāt vēlmi pēc pozitīvisma, smaga darba un optimisma. Šīs īpašības palīdzēs Lauvām pasargāt sevi no manipulatoru un toksisku cilvēku darbībām.

Jaunava

Vientuļiem šīs zīmes cilvēkiem zvaigznes un planētas palīdzēs rast spēku satikt un satikt jaukus cilvēkus. Mums jāsāk meklēt mīlestību. Mīlestība var nākt negaidīti, bet tā var arī pazust. Viss ir iespējams – no ilgstošas ​​savienības līdz īslaicīgai romantikai. Arī Jaunavām tagad ir labāk izvairīties no pārsteidzīgu lēmumu pieņemšanas. Zvaigžņu eksperti iesaka censties ievērot piesardzību un apdomīgi izvēlēties sabiedrotos ceļā uz mērķi.

Svari

Zvaigznes centīsies parādīt Svariem, ka, lai sasniegtu laimi, reizēm vajag nevis kaut ko iegūt, bet no kaut kā atteikties. Mīlestībā labāk izvairīties no publicitātes. Nevajadzētu tiešsaistē publicēt daudz fotoattēlu, lamāt un kārtot lietas visu acu priekšā. Zvaigžņu eksperti arī iesaka neignorēt draugu, kolēģu un radinieku lūgumus pēc palīdzības. Un oktobrī jums viss ir jāizbeidz.

Skorpions

Skorpioniem var rasties problēmas darbā un biznesā. Veiksme ļoti bieži būs šo cilvēku pusē, īpaši grūtos laikos. Var un pat vajag lūgt palīdzību citiem. Darba vietā un mājās jums visos iespējamos veidos jāizvairās no skandāliem un konfliktiem. Vēlams pēc iespējas vairāk laika veltīt informācijas vākšanai par cilvēkiem, ar kuriem būs jāsazinās.

Strēlnieks

Oktobra pirmajā pusē Strēlnieks bieži var piedzīvot senas kļūdas. Šos “pagātnes spokus” nevajadzētu ignorēt. Visas problēmas labāk atrisināt līdz mēneša beigām. Iespējams, ka oktobris būs patiesi liktenīgs un neticami nozīmīgs laiks. Šīs zīmes pārstāvji var mainīt savu likteni, turklāt visdramatiskāk.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada oktobrī

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada oktobrim: pielāgojiet tēriņus un esiet uzmanīgi ar dīvainiem lūgumiem!

Mežāzis

Būs daudz mazu problēmu, kas var jūs satraukt. Viņi ātri var kļūt kaitinoši ar savu uzmācīgumu, tāpēc labāk būt pacietīgam. Tāpēc brīvo laiku Mežāžiem labāk pavadīt kopā ar mīļoto vai tuviniekiem. Jums arī jāatpūšas laikā un biežāk jāmaina vide. Šādos periodos ir ļoti svarīgi atbrīvoties no trauksmes un uzlabot garastāvokli.

Ūdensvīrs

Oktobrī Ūdensvīri var izjust trauksmi, nenoteiktību un skumjas. Šajā sakarā zvaigžņu eksperti iesaka smagu fizisko un emocionālo stresu atlikt vismaz uz mēneša pirmo pusi. Zvaigznes un planētas var palielināt Ūdensvīra empātiju, kas var būt bīstami. Jums nav jātērē daudz laika, domājot par citiem. Šie pārdzīvojumi ne pie kā laba nenovedīs. Ir vērts pievērsties personīgām lietām.

Zivis

Oktobrī Zivīm vajadzētu atgriezties pie nerealizētām idejām. Tagad ir ideāls laiks savu plānu īstenošanai, tāpēc nav vajadzības atlikt neko uz vēlāku laiku. Ģimenes dzīvē un mīlestībā Zivis gaida miers. Kas attiecas uz finanšu sfēru, tad visa mēneša garumā labāk tiekties uz rūpīgu lēmumu pieņemšanu. Grūtos laikos labāk paļauties uz savu intuīciju, neklausot cilvēku padomus.

Nevajag visā notiekošajā meklēt slēptu jēgu: oktobrī visam ir savi cēloņi un sekas, tāpēc labāk koncentrēties uz pašpārbaudi un personīgajiem sasniegumiem. Mums visiem būs nepieciešama vērība, kā arī mazliet optimisma.

Leave a Comment