Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2022. gada 12. līdz 18. decembrim

Jaunava

Jaunavas nedēļā no 12. līdz 18. decembrim var sākt redzēt sliktus sapņus daudz biežāk. To ietekmēs Merkurs un Venēra, taču ir svarīgi atcerēties citus iemeslus, kāpēc var parādīties slikti sapņi. Ir pienācis laiks darīt kaut ko nozīmīgu sev un saviem mīļajiem. Piemēram, daļu laika un naudas varat veltīt Vese***as uzlabošanai vai izmeklējumiem pie ārstiem, izmeklējumu veikšanai. Daļu naudas varat iztērēt dāvanām mīļajiem. Nedēļas beigas var būt mētāšanās un raižu laiks. Iespējamas neatbilstības un pēkšņas izmaiņas plānos.

Svari

Svariem, kuri meklē laimi, vajadzētu pievērst uzmanību svarīgiem noslēpumiem, kas pie tās var novest. Ja pēkšņi kaut kas neizdodas, likteni labāk nedusmot. Šajā periodā Visums var būt atriebīgs, tāpēc jums ir jāpateicas viņam par visu, kas notiek. Nenožēlo pagātni un nemoki sevi par kļūdām. Tas, kas bija, sen pagājis. Tagad ir laiks skatīties uz priekšu. Zvaigznes un planētas palīdzēs Svariem nošķirt svarīgo no vieglprātīgā, tāpēc šīs zīmes cilvēki spēs pareizi noteikt prioritātes.

Skorpions

Skorpioniem ir jāsaskaņo telpa ap viņiem un pēc iespējas ātrāk un steidzami. Ja tas netiks izdarīts, tādu nakts spīdekļu kā Merkurs un Venēra negatīvā enerģija kļūs ļoti bīstama. Piemēram, augi, kas ir Čī enerģijas magnēti, palīdzēs uzlabot enerģiju mājās. Ir arī lietderīgi šajās septiņās dienās veikt ģenerāltīrīšanu un pārkārtot mēbeles. Ja neviens no mājsaimniecības locekļiem nevēlas to darīt, jums noteikti nav nepieciešams viņus spiest un piespiest kaut ko darīt. Šis ir piemērots laiks romantiskai atpūtai ar savu otro pusīti.

Strēlnieks

Tuvojas ļoti labvēlīgs laiks enerģētiskām praksēm, lūgšanām un mērenai pašsajūtai. Strēlnieki laika posmā no 12. līdz 18. decembrim varēs rast atbildes uz saviem jautājumiem. Iespējams, laime vērsīsies pret viņiem, taču ir svarīgi atcerēties, ka tagad veiksme nesmaida divreiz. Ja ir iespēja kļūt veiksmīgākam kādā jomā, jums tā būs jāizmanto, lai turpmāk izvairītos no nožēlas. Iespējams, ka Strēlniekiem pēkšņi var zust interese par to, kas viņiem ļoti patīk – par vaļaspriekiem, darbu, izklaidi. Par laimi, tas ir īslaicīgs.

Mežāzis

Mežāžiem ir diezgan labs laiks, lai veiktu veiksmes un laimes rituālus. Šajā virzienā ir svarīgi strādāt vispusīgi un pilnībā, tāpēc papildus rituāliem labāk turpināt darboties. Labāk nestāstiet nevienam par saviem plāniem, kurus Mežāži zina un praktizē. Publiski runājot par plāniem, jūs varat vērst Visuma enerģiju pret sevi. Nevienam nevajadzētu zināt, ko Mežāži vēlas un kādi ir viņu plāni nākamajām septiņām līdz desmit dienām. Brīvdienas tuvojas, tāpēc vajag visu izdarīt labi un ātri.

Lasi arī: Austrumu prognoze pēc jūsu dzimšanas gada 2023. gadam

Ūdensvīrs

Ūdensvīram šī nedēļa var nebūt viegla. Viņiem ir jāpiesaista Gaisa enerģijas spēks, lai palīdzētu viņiem pārvarēt visu slikto un koncentrēties uz pozitīvo. Iespējams, ka šīs Zīmes pārstāvjus pārņems iekšējs nemiers, bet Geminīdu zvaigžņu krišana veicinās ātru Ūdensvīra apziņas attīrīšanu no visa ļaunākā. Zvaigžņu pētnieki ziņo, ka laika posmā no 12. līdz 18. datumam šīs Zīmes cilvēkiem ir nepieciešams pēc iespējas vairāk komunicēt ar cilvēkiem, kuri ir laipni un pozitīvi, atvērti un rūpēties spējīgi.

Zivis

Zivīm, lai saglabātu labu garastāvokli un veiksmi, pēc iespējas retāk jāsazinās ar  augstprātīgiem un lepniem cilvēkiem. Jums ir pareizi jāizvēlas vide, jo no tās būs atkarīga vismaz puse no jūsu panākumiem. Tāpat zvaigžņu pētnieki iesaka atrast līdzsvaru starp darbu un atpūtu. Tas ir ļoti svarīgi, jo pārmērīgs darbs negatīvi ietekmēs produktivitāti. Tāpat der atcerēties, ka zem guļoša akmens ūdens netek – ja neko nedarīsi un gaidīsi labākus laikapstākļus pie jūras, dzīve ātri vien pārvērtīsies melnā līnijā, un no motivācijas nepaliks pat ēna.

Iespējamais problēmu risinājums katram no mums šajās septiņās dienās būs radošās iedvesmas gūšana. Radoša pieeja mīlestībā un biznesā palīdzēs mums saglabāt veiksmi. Eksperti iesaka biežāk izmantot tehnikas, kas pamodinās tavu radošumu. Veiksmi jums nedēļā, panākumus un laipnību.

COMMENTS

Leave a Comment