Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2022. gada 7. līdz 13. novembrim

Lauva

Lauvas šajās septiņās dienās kļūs daudz gudrākas. Viņiem vajadzētu izmantot šamaņu gudrību, lai apgūtu svarīgas dzīves mācības. Labāk to darīt šādi, nevis pārdzīvot problēmas un rezultātu nostiprināt praksē. Spēja mācīties no citu kļūdām ir augstākā dāvana, ko var attīstīt sevī. Tādas domas kā “ar mani tas noteikti nenotiks” ir tikai otršķirīgs un neuzticams veids, kā pārliecināt sevi, ka sliktas lietas notiek tikai ar citiem. Likteņa priekšā mēs visi esam vienlīdzīgi, un Lauvām tas ir jāsaprot pēc iespējas ātrāk.

Jaunava

Jaunavas bieži dēvē par noslēpumainākajām un slepenākajām zīmēm. Noslēpumainība ir laba, jo izraisa interesi citos. Maskēšanās jau ir sava veida netikumu kategorija, jo ir svarīgi, lai dažas lietas būtu iespējams noslēpt no citiem, taču nevar ap sevi uzcelt nepārvaramas sienas. Jaunavām ir jāielaiž savā dzīvē kāds jauns vai jādod iespēja tuvam draugam vai draudzenei izprast savas emocijas un jūtas. Jums jāiemācās runāt par problēmām, nevis tās noklusēt. Tas ir galvenais Jaunavas uzdevums laika posmā no 7. līdz 13. novembrim.

Svari

Svari pirmdien un otrdien var piedzīvot daudz nepatikšanas, tomēr, sākot ar trešdienu, viņu dzīvē sāks notikt pozitīvas pārmaiņas. Piemēram, viņi varēs pacelt savu apziņu, atbrīvojoties no  destruktīviem garīgiem šķēršļiem. Ja tas nav izdarīts, laika gaitā tie radīs milzīgu plaisu biolaukā. Šī nedēļa piemērota ceļojumiem, ainavas maiņai. Varat arī nedaudz mainīt savu izskatu. Galvenais ir darīt to, kas patīk. Nepatīkami darbi un uzdevumi var satraukt Svarus.

Skorpions

Skorpioni ir viena  no burvīgākajām un harizmātiskākajām zīmēm, taču šonedēļ cilvēkus viņiem neizdosies pievilināt bez iemesla. Tas notiks tikai tad, ja šīs zīmes pārstāvji kļūs optimistiskāki un labestīgāki. Negativitāte atbaidīs apkārtējos. Pat negatīvas emocijas no Skorpioniem sāks atņemt daudz enerģijas. Greizsirdība vai skaudība būs ārkārtīgi bīstama, īpaši nedēļas sākumā. Šīs jūtas un postošās emocijas neļaus šiem cilvēkiem atrast pielietojumu savām spējām un talantiem.

Strēlnieks

Strēlnieki ir cilvēki ar  spēcīgu enerģiju, taču tagad viņu spēks var būt apdraudēts. Ir nepieciešams tērēt laiku un enerģiju tikai vissvarīgākajām lietām. Pat šķietami nenozīmīgi sīkumi piesaistīs pārmaiņu lavīnu, tāpēc ir svarīgi nekaitināt likteni priekšlaicīgi, bet vienkārši gaidīt pārmaiņas. Pacietība un izturība ir veiksmīgu Strēlnieku svarīgākās īpašības. Īpaši uzmanīgiem jābūt saskarsmē ar cilvēkiem. No mīlestības līdz naidam laika posmā no 7. līdz 13. novembrim ir tikai viens solis. Tagad nav vēlams būt rupjiem un augstprātīgiem.

Mežāzis

Mežāži, pretēji savam atbildīgajam un strādīgajam raksturam, var pilnībā zaudēt vēlmi strādāt un attīstīties. Motivējoši citāti palīdzēs atjaunot entuziasmu un izkļūt no nepatīkamās aptumsuma ietekmes, kuras sekas diemžēl būs ilgstošas. Tagad ir absolūti nevēlami atrasties naidīgā vidē – nepatīkamu un toksisku cilvēku vidē. Vienatne būs lielisks atpūtas veids tiem, kas strādā lielā kolektīvā. Šis ir laiks, kad dzīvē notiek lielas, bet ne vienmēr no pirmā acu uzmetiena pamanāmas pārmaiņas.

Lasi arī: Zvaigžņu pētnieki tikai dažiem sola laimi 2023. gadā

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem, visticamāk, būs jāstrādā vairāk un parasti vairāk laika jāvelta biznesam. Līdz ar to viņi kļūs vairāk noguruši, tāpēc viņiem būs jāpārskata savi ieradumi atpūtas ziņā. Lai labāk atpūstos, varat izmantot relaksācijas mantras. Svarīgi ir arī laikus mainīt situāciju. Piemēram, ja jums ir jāpavada daudz laika, braucot. Labāk atpūsties mājās uz dīvāna ar grāmatu rokās. Ir svarīgi atcerēties, ka šī nav skaidra rīcības rokasgrāmata, bet tikai viena no daudzajām iespējām. Šajā sakarā jūs varat eksperimentēt.

Zivis

Nedēļas galvenais vadmotīvs ir komunikācijas sfēra. Zivīm nevajadzētu ļaut citiem cilvēkiem sevi kontrolēt. Šonedēļ var būt diezgan daudz cilvēku, kas vēlas manipulēt ar jūsu apziņu, tāpēc zvaigžņu pētnieki, šīs zīmes pārstāvjiem stingri iesaka ievērot Visuma likumus, kas to nepieļaus. Tāpat zvaigžņu pētnieki iesaka Zivīm adekvāti uztvert tuvinieku kritiku viņu virzienā. Radinieki un otrā pusīte centīsies palīdzēt, tāpēc nelamājieties un neizrādiet agresiju priekšlaicīgi.

Leave a Comment