Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. decembrim: komunikācijā un pārvietojoties ar transportu, ievērojiet piesardzību!

Lauva

Lauvām jāuzmanās no biroja romāniem. Mīlestībā un darbā ir jābūt skaidrai atšķirībai – nevar jaukt vienu un otru, īpaši trešdien un nākamajās dienās. Šī nedēļa nav piemērota tiem, kas vēlas iegūt mājdzīvnieku, vai uzsākt pārvākšanos, remontdarbus vai ģenerāltīrīšanu. Visi šādi gadījumi, visticamāk, beigsies ar neveiksmi un radīs tikai negatīvu. No 11. līdz 17. vairāk jāatpūšas.

Jaunava

Jaunavām nedēļa būs dāsna ar notikumiem, kas atstās aiz sevis daudz patīkamu iespaidu, taču tas nenozīmē, ka to varētu uzskatīt par labvēlīgu. Lielākā daļa no šiem notikumiem būs tikai patīkami sīkumi, taču jums nevajadzētu sevi maldināt un zaudēt satvērienu. Jaunavām jāpaliek mērķtiecīgām un vērīgām, īpaši rīkojoties ar naudu un sazinoties ar pretējo dzimumu.

Svari

Zvaigžņu eksperti iesaka Svariem pieņemt nogaidošu pieeju. Nesteidzieties ar secinājumiem par cilvēkiem un nesteidzieties ar lēmumiem. Labāk ir veikt visus savus uzdevumus režīmā “lēni, bet droši”. Tas negarantē panākumus, bet praktiski garantē sirdsmieru un veselus nervus līdz nedēļas beigām. Jums jāgaida, līdz Merkurs samazina negatīvisma pakāpi. Tas notiks tuvāk nedēļas nogalei.

Skorpions

Pēc ekspertu prognozēm, šonedēļ Skorpioniem būs ārkārtīgi svarīgi uzmanīties no baumām un tenkām. Šobrīd svarīgākais ir nesteigties ar secinājumiem par cilvēkiem un notikumiem. Galvenais klupšanas akmens laimes atrašanai šajā periodā ir meli, liekulība un alkatība. Skorpioni, kuri var no tā atbrīvoties, kļūs daudz laimīgāki un veiksmīgāki, īpaši mīlas lietās.

Strēlnieks

Tagad vējš neiepūš Strēlnieka burās, bet tas nav biedējoši. Šīs zīmes cilvēki var būt pārliecināti, ka, ja viņi ne ar ko neriskēs velti, tad dzīvē viss paliks savās vietās. Stabilitāte ir tas, uz ko jums jātiecas. Ja situācija nepasliktināsies, to jau var uzskatīt par uzvaru. Vēlme izkļūt no savas komforta zonas var likt Strēlniekam saskarties ar spēcīgu pretestību.

Lasi arī: Kādas krāsas kleitu vajadzētu vilkt, lai sagaidītu Jauno gadu, lai savaldzinātu Pūķi un iegūtu viņa labvēlību

Lasi arī: Kad vajag pacienāt mājas gariņu ar pienu, lai viņš tevi mīl un lietas mājā pārstātu pazust

Mežāzis

Mežāžiem vienkārši saprātīgi jānovērtē savas spējas. Šī ir vienīgā svarīgā piezīme no zvaigžņu ekspertiem par nedēļu no 11. līdz 17. decembrim. Mīlestībā Mežāža laimes galvenais ienaidnieks būs egoisms. Jādomā ne tikai par sevi, bet arī par citiem. Noderēs arī detalizēts nākotnes redzējums acu priekšā. Jāseko iepriekš izstrādātajam plānam un jātic savām idejām.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem var rasties negaidīti izdevumi uz Merkura retrograda fona. Ja tiem pievieno gatavošanos pirms Jaunā gada un pirkumus, var dabūt diezgan spēcīgu triecienu budžetam, taču tas nav biedējoši, ja uz to raugās no jaunas motivācijas perspektīvas. Lieliem izdevumiem vajadzētu motivēt Ūdensvīru nopelnīt vairāk. Tas ir vienīgais veids, kā pārvarēt blūzu.

Zivis

Zivīm nedēļa no 11. līdz 17.decembrim var būt atbrīvošanās laiks – no negatīvisma, no kaitīgiem ieradumiem, no nepatīkamiem cilvēkiem. Viss, kas šiem cilvēkiem tagad vajadzīgs, ir tikai būt pašiem. Nedēļas vidū viņus var piemeklēt spēcīgas iekšējas pretrunas, taču zvaigžņu eksperti iesaka turpināt iet iepriekš izvēlēto ceļu, nekur nenogriežoties. Ir arī vērts līdz minimumam samazināt pakļaušanu naidīgai videi.

Ja jūtat, ka jūsu enerģija samazinās, neuztraucieties. Vienkārši veiciet nelielu tīrīšanu un pārveidojiet savu māju. Jūs jutīsiet, ka kļūstat labāk. Novēlam veiksmi un labu garastāvokli. Neļaujiet retro-Merkuram uzdrīkstēties sabojāt šo laiku jums.

Leave a Comment