Kādas krāsas kleitu vajadzētu vilkt, lai sagaidītu Jauno gadu, lai savaldzinātu Pūķi un iegūtu viņa labvēlību

Saskaņā ar ķīniešu kalendāru tuvojas ļoti svarīgs Jaunais gads. Galu galā viņa patrons ir visspēcīgākā zīme, Viņa Majestāte Pūķis. Saskaņā ar reliģiju pūķis vienmēr ir bijis monarhu patrons. Tas simbolizē spēku, izturību un bagātību. Ja jūs zināt, kā nomierināt šo mītisko būtni, jūs varat nodrošināt sev veiksmi un labumus visam gadam. Šim nolūkam jums vienkārši jāpiedomā, kādās krāsās svinēt Pūķa Jauno gadu.

Ar vienu simbolu nepietiek. Katram gadam ir savs elements un krāsa, tāpēc tās atkārtojas ārkārtīgi reti. Katrs svētki ir unikāls un prasa īpašu krāsu paleti. Tuvojas 2024. gads – Zaļā Koka Pūķa gads, pēdējo reizi tas redzēts pirms 60 gadiem. Uzziniet, ko tas sola, kuriem toņiem vislabāk dot priekšroku un no kuriem labāk piesargāties, piemēram, pūķa uguns.

Lasi arī: Retrograda planētas 2024. gadā: dažas no tām spēcīgi izmainīs jūsu dzīvi!

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. decembrim: sāciet plānot nākotni, bet nesteidzieties darīt!

Kādās krāsās svinēt Pūķa jauno gadu?

Pūķis ir zaļš un arī koka. Abi šie faktori labi harmonizējas viens ar otru, radot dziedinoša simbola tēlu. Šāds pūķis simbolizē pašu dzīvi, labklājību un jaunus sākumus. Īpaši veiksmīgs gads būs ambicioziem, ideju un cerību pilniem cilvēkiem. Tu noteikti jau uzminēji, kāda krāsa būs galvenā jaunajā paletē. Tomēr attiecībā uz visiem pārējiem ir neatbilstības.

Kādas krāsas patīk 2024. gada pūķim?

Protams, tas ir zaļš! Smaragds, gaiši zaļš, malahīts un pat purvs, absolūti visi zālaugu toņi. Šai krāsai nepieciešama īpaša pieeja, frizūra un spilgts grims. Bet attēls būs neaizmirstams un ļoti pievilcīgs. Tiek uzskatīts, ka zaļā krāsa ir cilvēka acij patīkamākā krāsa. Tam ir relaksējoša un atjaunojoša iedarbība.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment