Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – iespējams daudzus sagaidīs neprognozējamas situācijas

Lauva

Negatīvas emocijas un stress ārkārtīgi negatīvi ietekmē ķermeni, taču šonedēļ Lauvas būs spēcīgas, neatlaidīgas, neiznīcināmas. Diemžēl visas labas lietas beidzas. 17. jūnijā Saturns iegriezīsies retrogrādā, kas ļoti slikti ietekmēs Lauvas spēju piedzīvot grūtības. Tas nozīmē, ka no 17. datuma ir svarīgi pieņemt atbalstu no radiem un draugiem. Lepnumu vislabāk atstāt malā. Jūs varat palikt visu lietu biezumā, taču periodiski mainiet situāciju, lai neizdegtu un nepakļautu savu psihi spēcīgai negatīvai ietekmei no ārpuses.

Jaunava

Jaunavām šonedēļ vajadzētu veikt lēcienu pretī saviem sapņiem. Beidz sēdēt mierīgi un bezjēdzīgi gaidīt. Paredzams, ka no pirmdienas līdz piektdienai būs ārkārtīgi labvēlīgs laiks jebkura veida darbam. Jaunavām vienkārši jāizrauj uzvara no ienaidnieku sīkstajām ķepām. Iespējams, ka nāksies kļūt gudrākam. Jaunavas ir gudras un apdomīgas, tāpēc var atrast izeju no jebkuras situācijas. Nervi un stress nav izslēgti, tāpēc ir svarīgi atcerēties par nestandarta veidu, kā tikt galā ar nogurumu un izdegšanu. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka daudzas Jaunavas spēs atrast iepriekš pazaudētas lietas, un jau nedēļas sākumā.

Svari

Svariem ir jācīnās par vietu saulē, jo šis ir viņu laiks. Ir svarīgi atcerēties četrus laimes noslēpumus , kas palīdzēs viņiem noskaņoties uz labāko un kļūt efektīvākiem, meklējot kaut ko patīkamu. Viņi savā ceļā bieži sastapsies ar cilvēkiem, kuri uzskata sevi par mūžīgi pareiziem. Pievērst uzmanību augstprātīgiem cilvēkiem ar augstu pašcieņu nav tā vērts. Tā vietā labāk koncentrēties uz sarunu ar kādu, kurš ir jauks, laipns, atvērts, gādīgs un piezemēts. Tāpat neesiet neapdomīgi. Labāk ir nosvērt katru savu soli.

Skorpions

Zvaigznes un planētas šonedēļ palīdzēs Skorpioniem atklāt jaunas radošas iespējas. Teikt, ka laika posms no 12. līdz 18. datumam ir labvēlīgs, nozīmē neteikt neko. Šis ir laiks, kad Skorpioni var atrast laimi jebkurā no dzīves jomām. Jums vienkārši jāpasniedz roka. Šis ir lielisks laiks, lai mēģinātu mainīties no iekšpuses, mainīt dzīves mērķi, mēģināt paskatīties uz pazīstamām lietām no cita rakursa. Arī šonedēļ vari doties tālos ceļojumos, satikt cilvēkus, meklēt jaunu darbu un jaunus vaļaspriekus.

Strēlnieks

Strēlnieks sagaida panākumus, bet viņš var ļoti viegli aiziet – tāpat kā atnācis. Lai tas nenotiktu, ir svarīgi atcerēties piecas lietas, par kurām nevajadzētu runāt ar svešiniekiem . Šobrīd tas ir ārkārtīgi svarīgi, jo planētas un zvaigznes atrodas tādā stāvoklī, ka neuzmanīgi izmests vārds var radīt lielas problēmas. Strēlnieka dzīve nonāks līdz vietai, līdz kurai tai vajadzētu nonākt. Viņiem jāseko savai intuīcijai, neaizmirstot loģiku un personīgo pieredzi. Galējības neizbēgami novedīs pie regresa jebkurā no jomām – vai tā būtu mīlestība vai darbs.

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Lasi arī: Nedēļās zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – pastāv liela iespēja uzlabot savas finanses

Mežāzis

Iespējams, ka Mežāžu dzīvē parādīsies kāds jauns mainīgais – jauns cilvēks, jaunas rūpes, jauna mīlestība, iedvesma utt. Kas tieši tas būs, nav iespējams pateikt iepriekš, taču gandrīz nav šaubu, ka parādīsies svarīgs elements. Jums tikai jāatceras par spēka un enerģijas avotiem , lai nenogurtu. Laimes meklējumi notiek ne tikai darbā, bet arī mājās, kad guļam uz dīvāna un atpūšamies. Mežāžiem būs grūti zaudēt, taču viņi var zaudēt, ja sašaurinās uzmanību uz vienu problēmu. Mums ir jāskatās uz pasauli plašāk.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem steidzami jāaizver enerģētiskās bedres, jo šonedēļ planētas un zvaigznes vēlas, lai viņi veic izšķirošu virzību uz savu mērķi. Sākot ar sestdienu, Saturns šajā ziņā ļoti traucēs Ūdensvīram, tāpēc jācenšas visas svarīgās lietas pabeigt līdz piektdienai. Ūdensvīriem arī biežāk jābūt novērotājiem, jo ​​apkārtējie var pateikt ļoti svarīgas lietas, kā arī uzvesties ne visai paredzami. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka neveiksmes vienā jomā palīdzēs gūt panākumus citā, taču tikai līdz 16. datumam.

Zivis

Zivis šonedēļ sagaidīs “ar apģērbu”. Tas nozīmē, ka jāizskatās pēc iespējas reprezentablāk, lai arī kāda būtu tikšanās – lietišķa, romantiska vai kāda cita. Zivīm jāizlasa mūsu raksts par to, kādas rakstura īpašības viņās dievina citi. Tas palīdzēs saprast, pie kā jāpiestrādā, kā arī apzināties, kāda uzvedība ir visnoderīgākā saziņas, mīlestības, darba ziņā. Apkārtējie sagaidīs no Zivīm laipnību un uzmanību. Zvaigžņu eksperti iesaka Zivīm to dot ikvienam bez izņēmuma. Neesiet selektīvs labestības ziņā.

Zvaigžņu eksperti novēl veiksmi šajā gaišajā un pozitīvajā nedēļā. Nebaidieties no Saturna retrogrāda, jo jūs vienmēr varat ietaupīt un palielināt savus panākumus jebkuras planētas retrogrāda fāzē . Lai to izdarītu, jums vienkārši jābūt uzmanīgākam. Paceliet savu apziņu uz nākamo līmeni.

COMMENTS

Leave a Comment